umarım yasaklanmaz çünkü yaptıranda kurtulamıyor.benim dikişim düşmüştü doktoru aradım herşey normal diyor ama aynayla baktığımda önceden tamamen kapalıydı şimdi bi açıklık oluşmuş serce parmağımın kalınlığındahayal kırıklığı bu olsa gerek tutmadı kesin şimdi napıcam diye kara kara düşünmeye başladım

narm ;

arkdaşım dikiş zaten 2 haftadan sonra düşmeye başlıyor bildiğim kdarıyla zaten 1 ayda falan belli oluyor tututp tutmadığı ani bi kareket yapmadıysan korkma orda bi açıklık olmucak mı zaten normal olarak tamamen kapalı olmaz herhal

bilmiyor;

canım ben bilmiyorum pek devletin kararı özel muayeneyi etkiler mi ama mantıken haklısın ama inş öyle bi şey olmaz..biri bana ebru hanımın mail adresini özel msj layollayabilir mi arkdaşlar

bende inanmıyorum yasaklancağına doktorlar yapar bunu el altından yine yapar ya sanki hepsi aynı fiyat söylüyorda yasaklansın hepsi kafasına göre fiyat diyr işte devlet ne alaka anlamadım yani

çooook çook teşekkürler arkadaşlar sanırım en mantıklısı ebru hanım 3-4 ay yemeyip içmeyip bu parayı biriktirip kurtulucam destekleriniz için çok sağolun iyi ki kadınlar kulübü var kimseyle paylaşamayıp destek alamamak çok kötü bir nebze de olsasizlerle paylaşmak bilgi almak nasıl rahatlatıyor anlatamam

bende inanmıyorum yasaklancağına doktorlar yapar bunu el altından yine yapar ya sanki hepsi aynı fiyat söylüyorda yasaklansın hepsi kafasına göre fiyat diyr işte devlet ne alaka anlamadım yani
zaten suandada kızlık dikimi serbet değildir sonucta her doktor dikim yapmıyo çok nadir doktor yapıyo bu işlemi serbert olsa herkez yapardı sanırım ama genede ebru hanımın mail adresi olanlar varsa bi mail atabilirler bende yok olsa ben sorardım

Son düzenleme:
internette var kızlar ebru zülfikaroglu diye sitesini bulun iletşmden atın bende cook merakk ettm ... evasaglık die bişeydi.sitesi.

inşallah dediğin gibidir canım dikiş düşmeden önce öyle bir açıklık yoktu ondan korktum aslında birazda 18. gününde regl oldum sonrasında dikiş düşüp bide bu açıklığı görünce gece kabuslar gördüm çok stresliyim. yasaklanırsa millet gizliden gizliye yapar engelleyebileceklerini sanmıyorum ben kürtaj yasaklanınca acaba bunuda yasaklarlarmı korkusuyla biraz acele ettim hemen parayı denkleştirip yaptırım dedim ama şimdi tutmazsa naparım bilmiyorum..yasaklamazlar sanırım yani yasaklanırsa sadece doktorların internet sitelerinde yaptıkları yazmaz gene yaparlar tek fark o olur bence

narm korkma açıklık olmak zorunda adet kanının gelmesi için kuş parmağın kadar bi açıklık olacak demişti özkan bey

böyle bakmak iyi değil psikolojiniz bozulacak cnm dikiş normal zamanda düşmüş gibi inş öyle bi şeyy yoktur.

ben o operasyonu olduktan sonra aynayı alıp hiç bakmadım doktorumda bakma dedi zaten.bakarsam bi açıklık görürsem moralim bozulurdu en iyisi bakmamaktı

ayy kafayı yicem yaa anlaşılır tanıdık biri görür nerde nasıl yaptıracam ölmek istiyorum artık yeterr((

aynen canım bende hiç bakmadım 2 ay oldu operasyonu yaptıralı

bende keşke baştan hiç bakmasaydım ama burdan okumuştum falan bikere baktım tamamen kapalıydı düğüm düşünce baktığımda açıklık olunca korktum artık kontrole kadar bakmamaya karar verdim iyice moralim bozuluyor.zaten haftaya kontrole gidicem sizin kontrolünüz ne zaman?düğüm düştümü hiç?

en iyisi bakmamak kızlar boş yere üzmeyin kendinizi nasılsa doktora gideceğiz tutup tutmadı diye boşuna bakıpta kendinizi daha fazla strese sokmayın kızlar.kanamam benmde olmuştu azcık ama bayağı az doktorumu aramıştım endileşnme dedi o gnden sonrada bi daha kanamam olmadı zaten

evet benim de düğüm düştü bir hafta sonra,doktorum düşeceğini söylemişti zaten.. bi tane görürsün diğer düğümlerin düştüğünü farketmezsin demişti.. kanamada normal kızlar benim ilk bir hafta sürekli kanamam oldu ped taktım doktorunuz söylemedi mi? benim kontrolüm aralıkta inş tutmuştur, Allahın izniyle kurtulcaz canım.. sen de iyi haberler verirsin inş..

bana 20 gün sonra gel dedi..ped kullan demedi..aradım dün endişelenince günde bir ped dolduracak şekilde olabilir dedi..bu akşam 48 saat geçmiş olacak..işe başlasam mı acaba yarın..rahat yürüyemiyorum..sızım da devam ediyor..ne zaman geçer sızısı sizce..

bence imkanın varsa biraz daha dinlen, işe başlama hemen... geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…