Çoşmak ? İşine gelmeyen bir yorum yüzünden çoşan sensin ayrıca aklındaki gibi çıkmadığıma eminim yaşamadım vs deseydim sana iyice çoşacaktın kaç yorumdur yazdıklarına bak arkadaşım. Neyse boş ver sen kocişine ilk senin oldum numaralarına çalış deneyimli erkek yine anlar çünki aman dikkat et.
ben daha iyi bir yööntem buldum bak kökten halledeck
erkekler bir taraflarını tutsa nasıl olur?
maşallah kadın olarak kadınlardan çıkarmışsınız da hani erkek tarafını eleştirmek?
kızlar bu iş 2 kişi ile yapılıyorsa sezarın hakkı sezara diğer tarafı da biraz eleştirmek lazım.
yakında erkeklere kanat fedeasyonu kurulacak.
seni biplemediğimi ima etmeye çalısıyorum ama sen anlamıyorsun :) sen herşeyden o kadar cok eminsin ki insanların dusuncelerını bıle okuyabılıyorsun wowww diyorum sana... ben kımseyı hıcbır sekılde yargılamam senın gıbı dıktırır veya dıktırmez yasar ya da yasamaz herkes kendı tercıhını yaşar mutlu ya da mutsuz buda ne senı nede baska bırını enterese etmez... senın nasıhatıne ya da fetvanı dınleyemeyecek ve cevap veremeyec tenezzul etmeyen senı biplemeyen ınsanlar var şu topikte sadece komık duruma dusuyorsun ... onaylamayabılırsın ama yargılayamazsın
afedersinizde zarını diktirenlerin hepsi tecavüze mi uğradıda erkekleri suçlayalım kadın gitsin başkasıyla sevişsin sonra evleneceği adam kabullenmez diye zarını diktirsin
evlilik dışı ilişkiye karşı olduğum için söylemiyorum madem yaşadınız arkasında durun bi adamı ömür boyu kandırmak vicdanınıza sığıyosa zaten diyecek bişey yok
bi ara kürtaj yasaklanacak diyolardı kürtaj hadi yine neysede kızlık zarı dikimininin yasaklanması şart
konuyu rastgele gördüm ama yazmadan duramadım ! alakamda yoktur benim ama duramadım..
sizin gibi geri görüşlü insanlar yüzünden bu ülke bu şekilde ! eminim siz meleksiniz dimi biz göremiyoruz bunu ! bilmiyoruz!
yazık cidden.. bu kadar ağır konuşmak yerine keşke azıcık destek olsaydınız bu insanlara
herkesin kendi hayatı hem yalan olur dolan olur sizi ırgalayan ne ? burda birbirine destek oluyo insanlar sizin derdiniz ne ?
beyin nakli yaptırın bence sizde
Senin yazdıkların ortada beni yazdıklarım ortada komik duruma ben düşüyorum öylemi? Sende aciz güçsüz iki yüzlüsün komik olmak dışında ben senin gözünde öyleysem sende böylesin ki yazacakda bir şeyler bulamıyorsun işi bu noktaya getirdin.
Evet biplemeyen insanlar var özel mesaj atıp sen yazma diyorlar benim yazıklarımı kafasında çevirip farklı cevap verenler haklısın.
erkek yapsın etsin yargılanmasın kadın yasadımı yargılansın oyle mı ?... erkekler bunu kabul etmedıgı surece mılyonlarca ınsanla yatıp bakıre kızla evlenme arzularını yok etmedıklerı surece kandırılmaya mahkumlar ..
kürtaj hadı neyse dıyorsunuz Allahın verdıgı canı alma olayı hadı neysemi oluyor !!
yazacaklarımı yazdım birşey bulamadıgımdan değil senin anlıyacagın kadarını yazdım =)
erkek yapsın etsin yargılanmasın kadın yasadımı yargılansın oyle mı ?... erkekler bunu kabul etmedıgı surece mılyonlarca ınsanla yatıp bakıre kızla evlenme arzularını yok etmedıklerı surece kandırılmaya mahkumlar ..
kürtaj hadı neyse dıyorsunuz Allahın verdıgı canı alma olayı hadı neysemi oluyor !!
Sen anca kendini kandırırsın.
İki taraflı bu iş erkekde de suç var hem kabul eden erkeklerde var olduğu gibi onları niye görmüyorsunuz ?
Nasıl olsa dikim var şu var bu var diye onla bunla takılan kadınlar ile takılıyorlar sonra bir kere yapıp hata görene bile inanmıyorlar diktirmeden önce ne vardı tecavüze uğradım yalanı ? Kadın olarak biz böyle kendimizi ezdikçe erkeklere çok prim veririz önce kendimize dürüst olalım. Zaten buradakilerin bir çoğu zorla olmuş kandırılmış kimsede sevdim yaşadım diyemiyor ki cinsellik kötü bir şey mi hayır ama arkasında duramayacaksan yaşamayacaksın.
kadınlar kulübü olduğu için kadınlar açısından bakıyorum sadece ayrıca herkes bakire kadın diye tutturmuyo insan seviyosa zaten bakire olmasını hiç önemsemez ancak yalancılığı önemsemeyecek bi erkek olduğunu düşünmüyorum
siz hala günah boyutuyla karşı çıktığımızı sanıyosunuz o yüzden kürtaja hadi neyse dediğimi yadırgamışsınız kürtaj yaptırısın günahsa sana günah 1 kerelik bişey ancak kızlık zarı dikimiyle bi adamı 2 aileyi ömür boyu kandırmak yalan söylemek karşı olduğumuz yer bu
erkekler her konuda dürüstler evet haklısınız !! Allah katında en buyuk gunah bı canlıya kast etmektır unutmayın o zaman o da korunsun madem kurtaja maruz bırakmasın kendını ...
hala erkekler diyosunuz ya pes bi erkek evlilik vadiyile kandırdı ona düşman olup evleneceğinz erkeği ömür boyu kandırarak mı intikam alacaksınız sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın
neyse söylenenler zaten aşşa yukarı aynı şeyler daha fazla konuşmaya hiç gerek yok
yanlış anladınız sanırım evlilik dışı cinsel ilişkie karşı değilim size göre bu geri kafalılıkta bi adama yalan söyleyip o yalan üstüne evlilik kurmakmı çağdaşlık
yalan söylemek çağdaşlık mı size göre
afedersinizde zarını diktirenlerin hepsi tecavüze mi uğradıda erkekleri suçlayalım kadın gitsin başkasıyla sevişsin sonra evleneceği adam kabullenmez diye zarını diktirsin
evlilik dışı ilişkiye karşı olduğum için söylemiyorum madem yaşadınız arkasında durun bi adamı ömür boyu kandırmak vicdanınıza sığıyosa zaten diyecek bişey yok
bi ara kürtaj yasaklanacak diyolardı kürtaj hadi yine neysede kızlık zarı dikimininin yasaklanması şart
bakın hanımefendı dürüst olup evlendıkten sonra en ufak bırseyde başına kakılanlarıda okuduk duyduk öyle değil mi ? Intikam değil ne kadar cagdaş demokrat aşkından ölen bir insanda olsa insan oğlu işte ve evet halen erkek diyorum erkek işte hormonları farklı yuzde 90ı değişken yapıya sahıp işine geldıgı gibi davranan canlılar... ömür boyu yaptıgım bır hata ıcın belkıde coluk cocuguma soylenecek bır durum ıcın herseyıde yaparım ... Gene genel alacaksınız şu cümlemi ama yaşamayan bu durumu anlamaz ......
sadece tecavüz değil olay burada bir cinsel ilişkiden bahsediliyor.
yani tek taraflı değil olay 2 taraf var burada.
eğer erkekte bende zamanında çok yaptım diyip artık kadınların zarına bakmaktan vazgeçerse evet dikimi yasaklansın.
ama ülkede maalesef erkek her şeyi yapar kadın ise masumdur anlayışı var.
hem ben Rabbime çok güveniyorum.
herkes dengini buluyor.
Allah kimsenin kandırılmasına izin vermez olmuşsa da vardır bir hayır.
bakın yineliyorum eğer erkekler ülkemizde yapıp yapıp bırakmamayı öğrenirlerse gerçekten adam gibi adam olup ''ben senle bir ilişki yaşadım ve seni ne olursa olsun kadınım olarak görüyorum '' demeyi başlayınca ben de bu konuda size hak veririm yasaklansın.
ama bu kızların da zarını alan bu zihniyette her şeyi yapıp sonra evlenmeye gelince saf kız arayanlar.
ben de sorarım sen saf mısın ki saf arıyorsun?
herkes dengini buluyor. merak etmeyin siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?