Kocana gerçekten acıdım. İnşallah gerçeği öğrenirde seni boşar gider gerçekten bakire iffetli namuslu bir kızla evlenir.
bu kzlık zarı dikimi neden yasaklanmıyo anlayamıyorum bi insanı kandırmak hatta ömür boyu kandırmak bi yalan üstüne evliliği kurmak hangi ahlaka sığar
nolacak yani o gece biraz fazla inleyip kan gelince kocanızda inanınca mutlu mu olacaksınız nası bakacaksınız o adamın yüzüne
adam size çocuklarımın annesi diyecek hiç mi yüzünüz kızarmayacak
en çok şaşırdığımda bunları yazarken kocam inşallah anlamaz allah yardımcın olsun türü şeyler yazmışsınız içinde allah korkusu olan bunu
yapar mı ne düşünüyosunuz 2 rekat fazla namaz kılarım hacca giderim kurban keserim affeder mi diyosunuz böyle mi avutuyosunuz kendinizi
bu kızlık zarı dikimleri yasaklanmalı
Aman bak kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin :) buradakilerin klasik lafıdır peki kul hakkı ne olacak dersen öyle bir kalaylarlar seni görürsün. Zaten çoğu kandırılmış isteyerek yapmamış gerçi bir bakıyorsun başka bölümde başka şeyler anlatıyorlar ama ruh hallerimi diyeyim karakterlerimi diyeyim neyse onların da yaşam biçimi bu. Adamın yüzüne niye baksınlar ki ilk geceyi atlatan göbek atıyor zaten amaç bu ee kocalarındadır suç bu kadar salak olmasaydı onlar değil mi ? Kocişleri yaratıkalrı sahte karakter ile evleniyorlar onlarda nikah kıydırıyor problem yok.
Slm kızlar Bİ süredir gremiyrm pek mümkün olmuyr. foruma aklım hep sizdeydi we bya Bİ şeyler olmuş Burda.öncelik le eylem guzeli arkadsm BENİ o kadar ck şasrttn ki şok oldm senin dügn yoktu ama her şey çok farklı GELİsms. kurtuldun korkularndan gecmsnden artk çok sevndim inan hala şasknim ya ne güzel kanamanda bol olmus çok mutlu ol İNS.ebru hanm kime yap sa kanyo gerckten BENİM de icmde ck rahat o konuda ama çk streslym bende o gunu yasamadan rahat yok BİZE sanrm. .gothc arkdsm sana da sewndim takintlarni da at artk kafandan. umarm hepmz kurtulurz ve çok mutlu oluruz[/Q
Ben hala şaşkınım canım. Bu forumda en çok sohbet etme sansım senle oldu. Sen en iyi biliyorsun benim durumumu. Eşim bi akşam yemeğe çıkardı beni anlatacaklarım var çok güzel şeyler diyince hiç bu kadarını beklemiyordum. yurt dışında beklediği bir iş vardı oldu ama tek şart evli olmasıydı. Kaderimiz burda başladı. Ki eşim daha askere bile gitmedi :) Temmuz'un başında işe başlaması gerek ve evli oldugunu kanıtlaması gerek. Acaba beni iş için evlenelim diyip kandırdı mı ki :) Herşey bir anda oldu canım yıldırım nikahı yapıcaz ve bu pazar gecesi evlenicem. Hİç eşya falan almadık çünkü eşim gidecek ben gidemicem o yerleşecek oraya bende vize işlemleri vs halledince gidicem. İnsanın kaderi bir anda değişir mi yaa.. Hala şoktayım. Gelinliği dün aldım diktirme şansım olmadıgı için üstüme oturanı aldım :) Annem diyor senin ki filmlerde ki gibi giderde gelmez birde bir karı alır gelirse diyor :) Şaşkınım ama kader dedikleri bu demek ki. Umarım iyi olur. Senin için dua edicem canım. Ama ebru hanıma her konuda güvenebilirsin. Ben arayıp teşekkür ettim. Bana dediği sen mutlu ol yeter dedi. Fazla giremiyorum nete. Seninde güzel haberlerini almayı çok istiyorum. Sakın karamsarlıga düşme. Sadece merak ettiğim ailenle konuştun mu? Umarım herşey güzel olur, olacakda canım..
yarencim canım boşver bu gibilerin amacı konuyu saptırmak falan fılan gormemezlıkten gelmek en ıyısı salla şekerim
nihali sen ne çok şey bılıyorsun öyle evet yüzüm kızarmaz cunkı bana bunu yapıp s.ktr olup gıden adamında yuzu hıc kızarmadı herkes hata yapabılır ki insanları elestırmek yargılamak senin harcın olamaz ... Ekşiden mi nereden gelıyorsun bılmıyorum ama geldıgın yere gerı dön.. yuzum kızarmz ıcım sızlamaz hep dıyorsunuz kımseye hesap vermek zorunda degılsınız dıye sızene arkadas dıkttırrım dıktırmem sana mı kaldı yada kocişimemi kaldı bunu dusunmek kımseye hesap vermek zorunda değilim zar konusunda kimseyi kandırmıyorum yalanda soylemıyorum gecırdıgım her operasyondan haberı olmak zorunda mı yoo eskıden yasadıgım bırseyıde bılmesı gerekmıyor ıstedıgı kan damlasıysa gorur ıcı rahatlar bende mutlu mesut yaşarım sen çatla patla oturdugun yerde tmm cnm
bu kzlık zarı dikimi neden yasaklanmıyo anlayamıyorum bi insanı kandırmak hatta ömür boyu kandırmak bi yalan üstüne evliliği kurmak hangi ahlaka sığar
nolacak yani o gece biraz fazla inleyip kan gelince kocanızda inanınca mutlu mu olacaksınız nası bakacaksınız o adamın yüzüne
en çok şaşırdığımda bunları yazarken kocam inşallah anlamaz allah yardımcın olsun türü şeyler yazmışsınız içinde allah korkusu olan bunu
yapar mı ne düşünüyosunuz 2 rekat fazla namaz kılarım hacca giderim kurban keserim affeder mi diyosunuz böyle mi avutuyosunuz kendinizi
nihali sen ne çok şey bılıyorsun öyle evet yüzüm kızarmaz cunkı bana bunu yapıp s.ktr olup gıden adamında yuzu hıc kızarmadı herkes hata yapabılır ki insanları elestırmek yargılamak senin harcın olamaz ... Ekşiden mi nereden gelıyorsun bılmıyorum ama geldıgın yere gerı dön.. yuzum kızarmz ıcım sızlamaz hep dıyorsunuz kımseye hesap vermek zorunda degılsınız dıye sızene arkadas dıkttırrım dıktırmem sana mı kaldı yada kocişimemi kaldı bunu dusunmek kımseye hesap vermek zorunda değilim zar konusunda kimseyi kandırmıyorum yalanda soylemıyorum gecırdıgım her operasyondan haberı olmak zorunda mı yoo eskıden yasadıgım bırseyıde bılmesı gerekmıyor ıstedıgı kan damlasıysa gorur ıcı rahatlar bende mutlu mesut yaşarım sen çatla patla oturdugun yerde tmm cnm
Aman bak kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin :) buradakilerin klasik lafıdır peki kul hakkı ne olacak dersen öyle bir kalaylarlar seni görürsün. Zaten çoğu kandırılmış isteyerek yapmamış gerçi bir bakıyorsun başka bölümde başka şeyler anlatıyorlar ama ruh hallerimi diyeyim karakterlerimi diyeyim neyse onların da yaşam biçimi bu. Adamın yüzüne niye baksınlar ki ilk geceyi atlatan göbek atıyor zaten amaç bu ee kocalarındadır suç bu kadar salak olmasaydı onlar değil mi ? Kocişleri yaratıkalrı sahte karakter ile evleniyorlar onlarda nikah kıydırıyor problem yok.
konuyu rastgele gördüm ama yazmadan duramadım ! alakamda yoktur benim ama duramadım..
sizin gibi geri görüşlü insanlar yüzünden bu ülke bu şekilde ! eminim siz meleksiniz dimi biz göremiyoruz bunu ! bilmiyoruz!
yazık cidden.. bu kadar ağır konuşmak yerine keşke azıcık destek olsaydınız bu insanlara
herkesin kendi hayatı hem yalan olur dolan olur sizi ırgalayan ne ? burda birbirine destek oluyo insanlar sizin derdiniz ne ?
beyin nakli yaptırın bence sizde
Kocası onu aldatsa açar başlığı yazar destan gibi yazı. O kocasını aldatıyor ama ''ne var ki yani bunda'' oluyor. İki gün sonra olacakları yazayım, bu arkadaş mutsuzluğundan şikayet edicek bir başlık açıcak. En azından bi 4-6 ay sonra...
Zorla mı yaptı ? Ayrıca ne o senin ile evlenmek zorunda nede sen onun ile evlenmek zorundaydın olmuyor der ayrılırsınız sonuçta. Ayrıca kocan belki karakter istiyor bunu nereden biliyorsun? Evet bilmek zorunda değil kocan sonuçta altı üstü oda senden bir şeyler gizleyip evlenebilir size normal yazdığım çok dokunmuş bemim düşüncemde bu kadının onuru gururu olacak sana sahte hayatında mutluluklar dilerim. Yarın öbürgün ortaya çıkarda ki yalanın ömrü vardır kocişine dersin sana ne diye bak kafa dengin arkadaşın sevgilisi dövüp eve kitliyor ama çıkamıyor niye diktirip kandırmış diye bumu yani olay yazık... Ben müslümanım kul hakkına da giriyor kadının değerinide düşürüyor bu ülkede ama hayat sizin sizinde böyle karakter yapınız var ilk günden aldatmak mutlu mesut yaşamana destekse mutlu ol ne diyeyim.
zorla yada ısteyerek senı ılgılendırmıyor kı sen o kadar cok sey bılıyorsun kı adeta yaşamışsın bunların aynını tecrube etmıssın ama herkes sen gibi mutsuz olacak dıye bır durum yok canım daha eglencelı topikler var oralara bakın sen fetvalarına karnımız tokayrıca dıktırmek karaktersız olusla alakalı olan bır durum degıl kı artık çağ değişti ya hanı ınsanlar farklı kafa yapılarındalar ya eslerıne evlılık yıldonumu hedıyesı ıcın dıktırıyorlar bende balayı ıcın dıktırıcem belkı sen neden kendını bu kadar parcalıyorsun
Evet yaşadım sevdiğim insanla ne var bunda ama senin gibi de koca bulayımda kendimi yamayayım kadınlık onurumu gururumu ayaklar altına almam asla et parçası değil evet bdv felan daha eğlenceli burada ki arkadaşların oraya gelip birde duygu sömürüsü yapıyor yalan dolan bişeyler yazıyor buradan alıntı yapıp konusuna ekleyince hemen konuyu kapattırıyor biri var sevgilisi dövüp eve kitliyor polisi ara diyoruz bize kızıyor meğer oda diktitenlerdenmiş ondan sesi çıkmıyormuş.
Eee zorla yapmamış rızan varmış karşı tarafa niye suç atıyorsun hayatımı yaşadım şimdi evlencem keriz bulup desene kendine dürüst ol bari. Tabi kocişin haberi var ya :) balayı için diktirecen ya senin zarın ile evlenecek adamdan ne hayır gelir derdi bu olan adam ile bir ömür yaşayacaksın tercih senin bak arkadaşın videosu çıkmıştı dikkat et seninde olmasın sonra aman duymasın diye arkadaş gibi o erkeğe de gidersin çok vahim.
Ben valla mutluyum sakladığım gizledipim yok kafam rahat içim huzurlu.
ee sorun yok o zaman herkes huzurlu :) niye coşuyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?