Kizlar dun nisanlim evde tektik ve biseyler yasamak istedi tabi ben daha akin beye gidip dikim yaptirmadigm icin istemedim tamm girmiycem dugun oncesi olmuycak diyerek bisekilde beni ikna etti dedigi goni istemeyerekmi oldu bilinclimibypti bilmiyorum ama penisi girdi aninda ittim ama asiri bi kanamam oldu durduramadik doktora aradik doktorda yirtilma olmustur getirin dikis atilmasi gerek dedi ama gidemedim cunku gitseydim ilk iliskim olmadigini anliycakti sonra allatan kanamam azaldi simdi onu atlatip nasil doktora gitcem oda sert giris yaptim diye kendini suclu hissediyo o goturmk istiyo niye okadar kanama oldu hic bilmiyorum ama cok korkuyorum
evet cnm benim 3 sene falan oldu yırtılalı o konuda sanslıydım ama cok kan kaybettim doktor dikiş atılması gerek dedi telefonda vajınada bi yırtılma olmustur dedi ama gidemedim cunku onceden bozuldugu anlasılcaktı ama o kan neydi anlamadım sanırım vajına girisinde bi yırtılma oldu doktora gözukmek sart diyolar ilk kacamakta gitmem lazımçiceğim snein daha önce yırtılmamışmıydı tekrar nasıl kanama oldu anlam veremedim nişanlın yırtıldığını mı düşünüyor peki? şanslıymıışşsın
Ben ilk birlikteliğimi rızam dışında yaşadım evlene kadar kadının değerini arttırdığını kendini iyi ve özgüvenli hissetmesini sağladığı için olmasını da istemiyordum. Haa yapana saygım var beni hiiç alakadar etmez ama bence madem o gücü kendinse buluyor diktirmek çok yanlış geliyor kandırmak adına.ne oldu peki ? öyle kabul eden biriyle evlendiniz mi? sonra ne oldu?
kalıcıda neden hissetmedin acaba ya?
kızlar bilgsayrm bozuldu yaptramadmdayazamadm sizlere kusura bakmayın. aklım hep sizlerleydi. düğünlermze az kaldı stresten ölücem
arkadaslar gökçen erdogan a tedavi olan varmı ben ona oldum ama onunla ilgili hiç bişey yazmıyor cıldrmak üzereyim düğünüme cok az kaldı üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?