çiceğim snein daha önce yırtılmamışmıydı tekrar nasıl kanama oldu anlam veremedim nişanlın yırtıldığını mı düşünüyor peki? şanslıymıışşsın

çiceğim snein daha önce yırtılmamışmıydı tekrar nasıl kanama oldu anlam veremedim nişanlın yırtıldığını mı düşünüyor peki? şanslıymıışşsın
evet cnm benim 3 sene falan oldu yırtılalı o konuda sanslıydım ama cok kan kaybettim doktor dikiş atılması gerek dedi telefonda vajınada bi yırtılma olmustur dedi ama gidemedim cunku onceden bozuldugu anlasılcaktı ama o kan neydi anlamadım sanırım vajına girisinde bi yırtılma oldu doktora gözukmek sart diyolar ilk kacamakta gitmem lazım

Valla kizlar sanirim vajina girisinde bi yirtilma oldu bende anlamadim ama ilk firsatta gitcem doktora

Son düzenleme:
ne oldu peki ? öyle kabul eden biriyle evlendiniz mi? sonra ne oldu?
Ben ilk birlikteliğimi rızam dışında yaşadım evlene kadar kadının değerini arttırdığını kendini iyi ve özgüvenli hissetmesini sağladığı için olmasını da istemiyordum. Haa yapana saygım var beni hiiç alakadar etmez ama bence madem o gücü kendinse buluyor diktirmek çok yanlış geliyor kandırmak adına.
Benim eşim asla bu konuyu sorun etmeyecek aklı başında medeni bir adam.
Hiçbir zaman dile getirmedi fakat ben zaman zaman bunu sorun ettiğini düşünüyorum. Yani bu anlatılamaz bir şey ilk defa eşleriyle birlikte olan kadınlar her zaman daha değerli olurlar bence..Çok özel bir durum çünkü bu onun o manevi eksikliğini yaşıyorum soyut bir şey yani.
Umarım anlatabilmişimdir...

Belki de bunun eksikliğini kendim yaşıyorum da kuruntu yapıyorum bilemiyorum. O yüzden tekrar diyorum kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın. Bırakın toplumun ne düşündüğünü. Ve bütün erkekler aynı değil gerçekten sorun etmeyecek bi ton erkek var önemli olan dürüstlük ve iyi niyet. Sizi kabul etmeyene mecbur musunuz? Hem ya bir şekilde öğrenilirse o zaman hem çektiğiniz acıyla hem de kırılan onurunuzla kalacaksınız..

Son düzenleme:
Öncelikle kusura bakmayın özelden cevap veremiyorum hala.. Buradan cevabıda geç vermek zorunda kalıyorum, vize işlemleriyle uğraşıyorum. İnternetimde yok, buldugum biyerde hemen giriş yaptım kızlar. Sorularınızı cevaplıyım buradan.
Geçici oldugumda dikişi çok hissettim, kalıcı işlemden daha fazla uğraştı ebru hanım. Ben dikim olduktan ertesi gün ilişkiye girdim kızlar. Dİkimde önceki günün sabahı oldu. Akşama kadar orada sızı, yanma ve bir ağırlık hissettim yani iplerin gerginliğini çok rahat hissettim. Eşimlede çok sık ilişkiye giremedik çünkü yurt dışında şuan kendisi kızlar. Açık yazmak istiyorum çünkü size yardımcı olmak adına. 2 kere falan ilişki yaşadık. Benim kanamam çok oldu yatagın üstünde 3 tane çarşaf vardı onun altında ki yataga kadar çok geçmişti kan. Ve 2 gün boyunca kanama olduda ilşkiye girmesemde. Damla damla geliyordu. sonrasında herhangi bir kanama görmedim. vajinanın darlıgından mı bilemiyorum ama ben bayagı acı çektim kızlar ya da kendimi çok kastım onunlada alakalı olabilir. yapıya göre değişiyor demek ki. 2, ilişkimden sonra lavobada baktıgımda şeffaf bir ip gördüm hatta elimle çektiğimde geldi gerisi. Ama ip belli olmuyor kızlar, ancak siz anlayabilirsiniz bunu diye tahmin ediyorum. bende öyle oldu çünkü. Başka soracagınız sorular olursa yardımcı olmaya çalışırım. Özelden yazın. İyi bakın kendinize kızlar, diyeceğim o ki kendinizi ilişki yaşayacagınız gün kasmayın motive edin kendinizi. Herşey güzel oalcak diye olumlu şeyler düşünün.

Bunları okudukça seviniyorum ve rahatlıyorum ben paramı harcadım işten çıktığım için bende olcaktım ama olmadı işte, aceleside yok ama kurtulurdum neyse kısmet kızların iyi haberlerini bekliyoruz :)

yine anca girebildim. Hemen cevaplıyım özelden yazan arkadaşlara. Geçiciden sonra kanamam olmadı hiç. Gidip gelip kontrol ettim hatta. Sadece orada bir sızı, ve ağrı vardı. Canım gündüz dediğim öğlen 1'i falan buldu dikim işlemi. İlişkiyede ertesi gün saat 4 de falan girdim. Canım ben her defasında da belirttim yine belirtiyim. Flepte hiç bu kadar ağrım falan olmamıştı dikimi bile hissetmemiştim ama geçicide zaten dikim 15 dk falan sürdü hiç ağrı kesicide içmedim içseydim belki sızı ağrı olmazdı orada o kadar. Wc yi klozet kullandım daha rahat oluyor canım çünkü. O gün zaten işlemden sonra ben hep yatdım canım ağrıdan. Ebru hanım hareketlerini kısıtlama hiç sorun yok demişti. Bu şekilde canım. Teşekkür ederim. Sizler de mutlu olun hep, hiç korkmayın. Bol bol dua edin.

yeni kurtulan arkadaşlar olmuş, çok sevindim onların adına, darısı da bize inşallah.. bu arada miaji1453 arkadaşımızdan hala haber yok mu? ben de harun bey'i düşünüyordum sonucu ne oldu merak ediyorum. umarım atlatıp kurtulmuştur o da. lütfen yaz miaji..

kızlar bilgsayrm bozuldu yaptramadmdayazamadm sizlere kusura bakmayın. aklım hep sizlerleydi. düğünlermze az kaldı stresten ölücem

kızlar bilgsayrm bozuldu yaptramadmdayazamadm sizlere kusura bakmayın. aklım hep sizlerleydi. düğünlermze az kaldı stresten ölücem

arkadaslar gökçen erdogan a tedavi olan varmı ben ona oldum ama onunla ilgili hiç bişey yazmıyor cıldrmak üzereyim düğünüme cok az kaldı üstelik

arkadaslar gökçen erdogan a tedavi olan varmı ben ona oldum ama onunla ilgili hiç bişey yazmıyor cıldrmak üzereyim düğünüme cok az kaldı üstelik

ben gökçen hanmıda araştırdım iyiydi. teldende knuşmuştuk sıcak karşıladı kesn kanama yaptrrz falan demşti.ama ebru hanma oldm ben. bence içini rahat tut canm

uzun zamandır gıremıyorum bende kurtulan arkadaslarım olmuş ne guzel insallah devamı gelir hepimiz mutlulugu hakedıyoruz kızlar inşallah hepimiz ıyı olacaz..bende yaptıralı ıkı ay oldu aynadan kendım baktıgımda sag tarafımda yırtıklarım cok bariz belli anlamadım ebru hanımla konustugumda kontrle gelebılırsın demıstı ama kesin bısey ıstıyorsan 3 ay ın dolmasını bekle benımde okul bıttı ucuncu ay dolunca nasıl gıdecem bılmıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…