arkadaslar gökçen erdogan a tedavi olan varmı ben ona oldum ama onunla ilgili hiç bişey yazmıyor cıldrmak üzereyim düğünüme cok az kaldı üstelik
sakin ol .. minikperimin doktoruda pek duyulmamıstı ama o olumlu sonuc almıştı sende öyle olursun inş..
illa bilindik bi doktor olması gerekmiyor ki...
ankara da mı o doktor ne kadara oldun sen?
bir de kalıcımıydı acaba? yardımcı olursann cook sevinirim..

bi de gökçen hanım isim ve soy isim ile kayıt alıyormu benm için cok önemli bu ..
bende ankarada olablrm bu ameliyatı .. benim için umut oldu bu doktoru duymamıştım hiç bayan olsun istiyordum birde ..:)

Son düzenleme:

kızlar merhaba. sırf merakımdan girdim bu konuya okudum yazılanları. benim bi tecrübem deneyimim falan yok sizle aynı durumda da değilim ama bişeyi merak ettim bu işe bu kadar para dökeceğinize veya gizlice bu kadar sıkıntılar çekeceğinize bunu farklı yollarla halledemez misiniz? mesela ne biliyim biz küçükken böyle küçücük poşet gibi ambalajların içinde parfümler satılırdı tırnak kadardı o naylonlar her rengi vardı kırmızı da vardı onu mesela çaktırmadan yatakta patlatabilirsiniz veya bunun gibi şeyler mesela bantı kırmızı boyayıp yüzüğünüze sarıp gizlice yatağa sürebilirsiniz yani demek istediğim düşününce bi sürü bunun gibi şey geliyo aklıma. bu iş yüzünden bu kadar neden sıkılıyosunuz ki merak ediyorum? allah yardımcınız olsun inşallah

abooo adet gününe getireni mi ararsın diktireni mi ararsın balon patlatanımı ararsın bunları gördükçe erkekler melek diyesim geliyo :))

neyse arada bi bakmak buraya çok iyi oluyo insanın kendine güveni geliyo böyle hemcinsslerini gördükçe çok iyi durumdayım dürüstüm aciz değilim yalan konuşmam işte diye kendi kendime moral veriyorum ::)))

psikolaga gitmeye gerek yok burayı okuyan kadın kendini önemli hisseder :)) neler varmış neler

yanlış bişey söylediysem özür dilerim. benim bi sorunum olduğundan yazmadım bunu sadece kızları öyle çaresiz görünce üzüldüm fikir üreteyim dedim. kadına verdiğiniz önem buysa sadece, bununla kendinizi değerli hissediyosanız, bu sizi ilgilendiren bi durum tabi. herkes kendinden sorumludur. yanlış bişey söyleyip haddimi aşmak değildi benim bunu yazarkenki amacım.

bende senin bu msjını okuyunca moral buldum gercekten

canım msj kutun dolmuş özel msj yollayamıyorum siler misin msj kutunu

kızlaar kanamam olduu ama cok acı cektim bikaç gün devam etti kanamam her ilişkiden sonra kanadı bırakmak zorunda kaldık 1 hafta. şuan hersey yolunda. ebru hanıma guvenın kesınlıkleeee...size daha ayrıntılı yazıcam suan cok kısıtlı gırmem, yarın kesinlikle ayrıntılı yazıcam merak etmeyin beni darısı olmayanlara olsun allah hepinizin yardımcısı olsun

canım seni çok merak ettik çok sevindim RABBİM bizi de kurtarsın cok sevindim mutluluklar bizimde kanamamız oldu diye yazalım inş.

Çooook sevindim canım benim bir ömür boyu huzurunuz bozulmasın inşallah, darısı başımıza, inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür, dualarınızı eksik etmeyin hepimiz için..

Son düzenleme:

Canım geçicimi olmuştun kalıcımı lütfen bilgilendir bende yarın kontrole gidiyorum belli olcak sonuç 3ayı geçti işlem olalı inş sorun yoktur dua et banada çok sevindim senin adına allah utandırmasın canım hep mutlu olll

Bambuuu canım çok sevindim...darısı başımıza ... Allah Ebru hanımdan razı olsun evet çok şükür birimiz daha yuva kurabildik!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…