konuyu bir derdm vara tasırsan daha verimli olur canım(dogru yapıyor muyum diye sordugun için diyorum) .. ama ebru hanım konusunda bilgi almak istersen burada yardımcı olabiliriiz..

burada da eleştriye acık oluyor canım . inan bir farkı yok . ben sadece hymenoplasti konusuna bir de sana verilen akılların girmesinden korktum . öyle olunca burda bir catışma oluyor .. Acık kalan nadir hymenoplsti konusunun baslıgı burası , burası da kapanırsa arkadasların ameliyatla ilgili düşüncelerini alamayacagız..

Olan olmuş bence yaşanan yaşanmış.Ameliyat olup evliliğini bir yalan üzerine kurmak doğru olur mu sence?Yanlış anlama asla seni yargılamıyorum.Haddim değil.Sen açık yüreklilikle herşeyi anlatmalısın,seni gerçekten seven insan seni olduğun gibi kabul eder.Bu insanı bir-iki kere bulamadın diye vazgeçme.Zaman herşeyin ilacıdır.Bir bekle bakalım.Belki gerçekten sevdiğin ve sevildiğin bir ilişkin olur.Allah yardımcın olsun.

şayet benım yuzume bu sayfa kapanırsa burdakılerın hakkına gırmıs olurum..

üzgünüm özür dilerim

Açık ve net olsanız kendisine hem onun da gerçek yüzünü görürsünüz seven insan olduğun gibi kabul eder sonradan yüzüne vuruyor ise sende susmayacaksın ezdirmeyeceksin kendini sonuçta kendi rızan var isteğin var ve en önemlisi kendi hayatın eşin olacak insan bile sorgulayamaz ama yalan üstüne kurulan evlilikten ne hayır gelir ki ? Şuan bile bunu sorgulaman vicdanının temizliğinden kaynaklıdır sonrasında daha huzursuz olacakmışsın gibi geliyor bana. Hiç olmaz deme hadi bakalım söylediklerinşn yalanlarının ortaya çıktığını sence daha beter olmaz mı ?

Son düzenleme:
bana özelden mesaj atan arkadasım mesaj atma hakkım yok buradan cevaplamak zorundayım gecici tabiki kesin çözüm ama kalıcıda ınsan psikolojik olarak rahatlatıyor.

bak ben bakıre olmadıgımı ilk sevtap hamdemirden öğrendim hocam ne yapabilriz dediğimde: nişanlına doğruyu söylemeyi dene demişti, tabi kalbim buna asla dayanamazdı..bunu dısında düğüne birkaçgün kala gel demişti neden kalıcı değil dediğimde onun % 100 garantisi yok tutmama iyi bakamama ihtimalin var dedi... tabi ben ne düşündüm bu kadın GÜVENİLİR değil......

kalıcı dikim en doğrusu diye düşünüyordum, düğüne birkaç gün kala doktora gitmek 1000 tane yalan söylemek cok zor kalbim dayanamaz kendimi ele veririm diodum, kalıcı yaptırır kurtulurum du düşüncem:)

şahap beyi aradım dediki anadan doğma kadar düzgün oluyor dedi güven bana şudur budur derken fiyatıda uygundu kalıcı yaptırdım ama bir salaklık yaptım doktordan sunun garantisini almadım ya tutmazsa ya bakamazsam sonucta nişanlıyım dimi onunda benden beklentileri var... doktor bey yenıden mudahalede bu işi karaborsaya cevırır misiniz?? die sormamakla hata yapmısım.. ve tutmadı ve tutumamasına sebep bnm kabız olmamdı ıkınmada 6 yönunun dıkışlerını 1. haftasında patlattım doktoru aradım korkma bısı olmaz kan gelır dedı ya dedım bu bıyerım kesılmıs gıbı gelıyor gelır dedıı.. kontrole gıttıgmde 6 yönunun tutmadıgını veyenıden dıkış atılmasını buranın en önemlı kısım oldugunu söyledı doktor...peki yapılacak işlem dediğimde ekstra paranı olurum öyle ücretsiz olmazzz dedi...basımdan kaynar sular döküldü ben fiyatı uygun dıe gıttım genel anestezili 1500 tl verdm ama ekstra ile ebru hanımın kalıcıya aldıgıyla aynı parayı buldugunu gördum..okadar kızdım kı kendıme ucuzun herzaman bır pıslığı cıkar dedım kendıkendıme..ve ne olursa olsun para tuzagına dusmek ıstemedm........

ebru hanıma düğünüme 2 gün kala gecıcı yaptırdım.. belkı kalıcıya 1000 tl daha fazla vermekten kacmasaydım gecıcıye ıhtıyac bıle olmıcaktı olsaydı bıle ekstra para talep etemeyecektı son mudahalede..... ve kanamam oldu :)

sonuc olarak arakadasım

eger;
-düğünden 2 gün önce kacamak yapabilirim dıyorsan
-dikimden sonraki 7 gün içinde ilişkiye girebilirim diyorsan KESİNLİKLE GEÇİCİ ( AMA BEKLEME PSİKOLOJİSİ SENİ YIPRATMASI HERSEYI GÖZE ALACAKSIN)

EĞER Kİ;
-ben kendimi korurum herseyden (nişanlımdanda)
-gidecek zamanım yada il dısı mumkun değil diyorsan
ucuza kacmayıp sağlam bir doktora parayı basıp bu dertten yıllar öncesinde kurtulacak ve KALICI yaptıracaksın.

ben kesınlıkle imkanın varsa gecıcı dıyorum. kesın çözum ve beraberınde kalıcı da tuttu mu dıe kendıne yıyosun gecıcıde de allahım bı sorun olmadan su halletsem dıe yıyosun yanı hersekılde yıyorsun kendını ıkısınıde yaptırdım biliyorum o yuzden en korunaklı gecıc tabı yaptırdıktan en kısa sürede ilişkiye girmen koşuluyla..

Çok şükür kurtuldun be arkadaşım bambucum... Allahım bana da ebru hanım kalıcı yaptı iki kere kontrol ettirdim tanamdır tuttu dedi... Ben de birgün buraya sizin gibi kanamam oldu demek istiyorum artık alivcim sen de ebru hocaya gitmiştin düğün bu yaz değilmiydi?

Evet ebru Hanima Gtmstm dugunm bu sene kendisne güveniyrum ama çok streesim Anlatamam bende mutlulugumu yazarm umarw cok karışık hayatim çok zor günler yasiyorum

Son düzenleme:
Evet ebru Hanima Gtmstm dugunm bu sene kendisne güveniyrum ama çok streesim Anlatamam bende mutlulugumu yazarm umarw cok karışık hayatim çok zor günler yasiyorum

RABBİM hepimizin yardımcısı olsun canım bu zor günleri atlatacağız inş. şu eamazan ayında sizlerden istirhamım dua etmemiz bizler biliriz neler yaşadıklarımızı ...

RABBİM hepimizin yardımcısı olsun canım bu zor günleri atlatacağız inş. şu ramazan ayında sizlerden istirhamım dua etmemiz bizler biliriz neler yaşadıklarımızı ...

msj atma hakkım yok arkadasım

daraltma dıkerken oluyor zaten ama benım zaten aktıf ılışkım hıc olmadı oyuzden o bölgem dardı....sadece gırş kısmı küçültüldü hersekilde yırtlır korkma bunları kafana takma, sen sadece kalıcı yada gecıcıye karar ver önemli olan bu cnm. gecicide ebru hanım 10 gün içinde girmelisin ilişkiye dedi2 gü zaten düğünle kaynıo kalan 7 günde yapmalısn .

bambuu2013 cok sukur kurtuldun canım rabbıme sukurler olsun ve darısı bızım basımıza ınslalh

canım nişanlımdan korurum demekle neyi kastediyorsun ilişkiye girmek isterse falan onumu diyorsun yoksa dokunma sürtünme falanmı o zarar verirmi canım zara girmediği sürece

canım ben kontrole gitcektim adet oldum hep bi sorun çıkıyor artık ramazan sonuna kaldı benimde aktif bi cinsel hayatım olmadı benim birkez oldu ondada kan gelmedi zaten bende onuda anlamadım nasıl yırtıldığını ben kalıcı oldum daraltmıştır değilmi ebru hanım canım ama bi doktordandan duydumki kızlık zarında kalıcı diye bişey yokmuş zar birbirine kaynamıyormuş geçici çözümmüş canım napcam bilmiyorum düğünüm eylülde düğünden önce ben gidemem ama ebru hanımada güveniyorum inş bende kurtulurum bu dertten herkes kurtulur bize dua et canım msj atabilseydim özelden sormak istediklerim var sana ama

senin gibi bi arkadaş da şahap bey e ameliyat olmuş
ona da başka doktor tutmamış demis .ama gene de kanaması olmuş
beta tetaydi adı.
senin diksnin tutmaması kabz olman yani.
ben şeyi merak ediyorum şahap bey ile ebru hanım aynı ip tipini
kullanıyorsa niye fazla para vereyim ya da aynı dikmi kullanıyorsa
.ki bana ebru hanım garanti verse gel tutmsa gecicyi
ücretsiz yaparm de se bile benim dugun yok bişey yok
ankara da olacağım belli değil ki bellki ameliyattan sonra 3yıl sonra evlenecegm
öyle derdmi anlatabidm umarım.ebru hanım kesin kalıcı olck dese
neyse .kalıcı da tutmasi kismet birazda

kızlarrr sizce kadın doğumcular mı iyi yapar bu işi yoksa plastik cerrahlar mı? bi dr buldum plastik cerrah. (harun özkan) bu işşte çok iyi olduğunu söylüyo offff çok kafam karıştı seneye düğünüm var ve dr araştırıyorum. yardım ltfn...

kızlar kuzenım 1 ay sonra gecıcı operasyon gecırecek kararını verdı ama kıme yaptıracaz hıcbırsey bılmıyoruz ist de yasıyoruzz ücret ve hangı doktora gıdelım bılgılendırırmısınız bızıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…