Bilmiyor arkadaşım senin konuyla anlamadığın şahap beyşn bambuua yaptığı kalıcının tutup tutmadığı değil hitap şekli ve hastasına sahip çıkmayıp tekrar ücret alması ... Senin bakışaçını anlamıyorum sorun ipin aynı olması değil doktorun insan olması ve halden anlaması!!!banbunun yazdıklarını bi daha oku istersen!!!!

bende dr araştıyorum şuan forumda gördüğüğm kadarıyla İstanbul' da şişli med akın bey, korkut arslana iyi diyolar bide burcu kardaş die bi dr un adı bolca geçiyo. ama ben kalıcı yaptırmak istiyorum. ve plastik cerrah buldum bitane ama kimse burda bişey yazmıyo hakkında tanıyan bilen var mı dedim ama kimse bişey yazmadı

ebru hanıma verecek param yoksa ne yapayım canımımı vereyim ya ? ben ebru hanımı kötüylemişmiyim nedir sendeki bu tepki? ebru hanıma bişey söyleyince hemen niye savunmaya geciyorsun .
sen benim derdimi anladın mı orda? belki bana iyi davranacak arkadsım önemli olan tutması ya da kanamanın olması ..
reklam mı yapıyorsun anlamış degilim hani. ebru hanım garanti veriyor ben evlenmeme yakın ankarada olacagımı bilsem ona giderim ..
ama belli degil .. şimdi bu psikoljden kurtulmak için ebru hanıma kalıcı olup sonra da tutmazsa ne yapcam 4 sene sonra mı geciciyi bekleyecegim ? ki onu da ankarada olmazsam gene para verip olacagm ..
sorunu anlamaya calış sende .. . genelde flep tutmuyor saf olmayalım lütfen 10 kişinin flebinden 4 ü tutuyor yapı ile alakalı .. o kadar da doktorluk bişey yok .. dikiş atıyorlar ve attıkları dikişin alanı belli.he ayrıca bana bi milyar fazla veriyorum diye ebru hanım iyi davrancak , sahap bey kötü davranacaksa davransın .. para öyle kolay kazanılmıyor. herkesin durumu da iyi olmayabiliyor ..

Son düzenleme:

canım bızde cok arastırdıkkk ama kalıcı yontemden sonra cogu doktor son kontrolede cagırıyor sanırım bı dıkıste orda atılıyor kalıcıda %100 garantı verılmıyor !!!

ama geçicide her doktor %100 garantı verıyor ben senın yerınde olsam gecıcı yaptırır o esnadada daralttırırdım

ve son sorun plastık cerrah yerıne kadın dogumcular daha ıyıdır dıye dusunuyorum ve burada o bahsettıgın cerrahla harun beyle alakalı yorumlar yapılmıstı bı bayan gıtmıstı tutmadı bıdaha dıkıs atıldı kalıcı yontem yaptırmıstı son durumu nedır bılemıyoruz sanırım mıajiydi

kenyalının kuzenıyım ben suanda yazan dıger ay yaptıracagım gecıcıyı ama akın beymı korkut beymı karar veremedım ve ucretede karar veremedımmm ve muayene oldugum anda yaptırayım dıyorum bakalımm hayırlısı

Ben kalıcı yaptıralı tam 1.5 yıl olmuş çok xor topladım paramı yarısını orşin kalanını da kontrollere gittikçe ödedim. Çok şükür ki flep de tuttu ve rahatım ama sonuçda henüz ilişkiye girmedim ve hala herkesden alacağım olumlu haberlerin peşindeyim tabi ki doktoruma da güveniyorum ... Bence bilmiyor arkadaşım herşey para değil sen bambuula konuyu bi daha konuş çünkü o srkadaşımızın canınnı çok yandığını düşünüyorum senin bunu anlamak gibi bi niyetin yok ...

Kalıcı da hemen evlenmeyince sorun oluyo mu canım,senin 1,5 sene olmuş benim 1 sene olacak yakında,henüz düğün durumum yok bi sorun olur mu acaba hiçbirşey söyledimi ebru hanım sana

Ebru hanımın bana dediği 15-20 yıl sonra bile kalıcıymış canım ama bi daha soruyum bak şimdi ... Senin doktorun ne demişti ki?

Ebru hanımın bana dediği 15-20 yıl sonra bile kalıcıymış canım ama bi daha soruyum bak şimdi ... Senin doktorun ne demişti ki?

Kalıcıda bi sorun olmuyo canım kaç yıl sonra ilişkiye girersen gir oluyor sen nasıl bakmıştın canım tutmuşya senin darısı bana ben yaptıralıda 4ay olcak kontrole gidemedim bilmiyorum durumumu ama ben işlemi oldum ertesi gün adet oldum adet bitimi gittim bişi olmuşmudur diye dikişlerin durumu iyi bi 3ay geçsin dedi ama inş bi sorun yoktur ebru hanımamı olmuştun sen ben ebru hanıma çok güveniyorum aldığı parayı hakediyo enazından bayan olmadı bile yetiyor kaldı ki o tatlı dili arkamızda olduğunu bilmek yetiyorrr dua et canım bizde kurtulalım düğün varmı yakında inş kanama durumunu bildir canım tekrardan gözün aydınnn

bence sen insanları yargilamadn durumlarni bi dsun.
ben sana ne diyorum anladın mi beni,ben ankara da olsam ona gidrm diyorum
ve param yetmedgnde senin gibi kontrole gittiğimde gider odrim
ama öyle bi durumum yok önce bunu anla,
sonra da eğer tutmazsa başka şehirde olursam başka doktorada
para vermek zorundym diyorum
sonuncusu da ,herşey para demek değil ,ben o kadar para veriyorsam
olumlu sonuç almayı istemem en doğal hakkım
kaldı ki hepimiz biliyoruz o ameliyat için taş çatlasn
500 milyon yeter zamanla ameliyata ilgi arttı diye fiyatlar bu durumda.

sen ne güzel olmuşsun dua ederim.yerinde olmayı da çok isterim
ne güzel kurtulmsun tutmus.şu an senin psikolojinle
benim ki aynı olamaz.kaldı ki bu konu ile ilgili başka sorunlarmda var
burda reklam yapar gibi yazmana sınırlenyrm.bu tavsiyelere güvenip de pisman olanları da biliyorum forumdan

ben ebru hanimi tek kelimem ile kötülmdm ki sn nye savunuyorsun,
insanlara yanlıs yönlndrme yapma,
bur da minikperm kalıcısi tuttu da ,en son düğünden önce sadece önerdi

illa murat bey e olun demedi,sen de ki ne böyle,anlamiyorum
ayrıca benim ilk mesajlri oku,o zamanlar ben de ebru hnima guveniyordm
ama şimdi şehrim belli değil,derdimi anladysn ne mtlu

Son düzenleme:
Bilmiyor senin yaşın ksç sorabilir miyim tahmin ediyorum küçük ... Çünkü o kadar çok belli ediyosun ki sabit bir konuda sürekli fikir değiştirip daldan dala yorumlar yapıyosun ...daha bir söylediğin bir diğerini desteklediğini görmedim...

Makdelen canım ben bu işi yaptırdıpğımda ciddi bir arkadaşım vardı birbirimizi seviyorduk sözlendik de ama ailelerimiz nedeniyle ayrıldık evlenmemizi istemiyorlar ...hala onu seviyorum ama durum biraz zor bakalım zaman gösterecek!!!!yani enaz 1 yıl düğün yok!!! Makdelen canım umarım senin de güzel haberlerini alırız ve darısı benim başıma olur!!!

Sürekli farklı ve birbiriyle uyuşmayan yorumların beni rahatsız ediyor resmen uçuyorsun ...
benim sehrim belli olsa , daldan dala ucmayacagım ..
yasım arastırma yapmamı engellemiyor ,yaklaşıkta 1 bucuk yıldır gözlem yapıyorum bu konu ile ilgili...
seninde reklamsal cümlelr kurdugunu anlayacak kadar zekam var
ayrıca bana verdigin cevaplar benim sana kurdugum cümlelerin cevapları degil...
konuyu daha fazla ebru hanım polemigine cevirmeden yardımcı olacagn insanlara buyur tecrübeni paylaş..

( ebru hanımın avukatıda degilsin , ebru hanım ile görüştm ve onun ilgisine yaptıgı işlemede bişey demedim bu asabiyet neden ? ya da benin tutarsızlıgımdan sanane .. sen işlemini yapmışsın ..uçuyormuşum , ebru hanımın kalıcı tüm işlmlerinde basarılı sonuc alınmış gibi konusmaya bayılan sensin .. kalıcı operasyon da doktorun tecrübesi kadar kişinin de yapısının buna elverişli olması gerekiyor. bu da anca ameliyat sonrası anlaşılıyor .. ayrıca burda senin gibi ebru hanıma ameliyt olan arkadaslar var bu kadar ısrarcı degiller . sdece yasadıklarını paylaşıyorlar. ayrıca benm bu frumda samimi oldugm arkadas da ona amliyat oldu .yani ebru hanım konusunda fazlasyla bilgim var benim .. ebru hanım ankarada bulunan hastalar için bulunmaz bi nimet .. ama benm sehrm belli degil.. birebir mesaj olarak konustugum kişiler bunu biliyor actıgım konulardan da bunu anlayabilirsin )

Son düzenleme:

Canım senin tutmuş ne güzel darısı bana inş kurtuluruz bu dertten inş düğün öncesi çağırmaz gerek kalmaz . Dua et bana canım bende sana inş kurtulcaz önce Allaha sonra ebru hanıma güveniyorumm

Ebru hocanın bu konudaki tecrübesini ve farkını konuşmaya gerek bile yok bunun için onun avukatı olmaya gerek yok kadın bu işi biliyor tartışılmaz,bu hayti bi mesele isteyen gider istediğine yaptırır işlemi konuşmanın anlamı yokkk

İmkanın varsa kesinlikle estetik cerraha yaptır canım. Ben çok araştırdım ve estetik cerraha yaptırdım, henüz düğün yok bende ama sen de biraz araştır forumu iyice tara dediğimi anlayacaksın :)

İmkanın varsa kesinlikle estetik cerraha yaptır canım. Ben çok araştırdım ve estetik cerraha yaptırdım, henüz düğün yok bende ama sen de biraz araştır forumu iyice tara dediğimi anlayacaksın :)

Bu konu kadın doğumcunun uzmanlık alanı ve onlar konua akim vajinanın yapısına hakimm bence mantıklı olan kadındoğumu

bu olay başıma geleli tam 1 sene oldu kızlar.operasyon olalı yani.Allah kimsenin başına vermesin.hala atlatamadım.bu durumdan sonra ben büyük travma içine girdim zaten bu durum başıma gelir gelmez 3 hafta sonra operasyon oldum.erkek arkadaşımm daha doğrusu eski erkek arkdaşmla kendi isteğimle oldu ama kızlar işte atlatamıyorum bi türlü hazmedemiyorum aklımdan çıkmıyor bi türlü yeni bi hayat kuramıyorum.psikolojik tedavi görüyorum.rabbim kimseye yaşatmasın bunu .forumdaki kızlar sayesinde ayaktayım yoksa nolurdum bilmem tek benm başıma gelmemiş diye teselli ediyorum işte kendimi.beni bu hale getiren kızlığı alan eski erkek arkadaşımsa evlendi.umrunda bile değilim yuvasını kurdu.bense hala işte travmalarla uğraşmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…