kızlar kuzenım 1 ay sonra gecıcı operasyon gecırecek kararını verdı ama kıme yaptıracaz hıcbırsey bılmıyoruz ist de yasıyoruzz ücret ve hangı doktora gıdelım bılgılendırırmısınız bızıde
Bilmiyor arkadaşım senin konuyla anlamadığın şahap beyşn bambuua yaptığı kalıcının tutup tutmadığı değil hitap şekli ve hastasına sahip çıkmayıp tekrar ücret alması ... Senin bakışaçını anlamıyorum sorun ipin aynı olması değil doktorun insan olması ve halden anlaması!!!banbunun yazdıklarını bi daha oku istersen!!!!
bende dr araştıyorum şuan forumda gördüğüğm kadarıyla İstanbul' da şişli med akın bey, korkut arslana iyi diyolar bide burcu kardaş die bi dr un adı bolca geçiyo. ama ben kalıcı yaptırmak istiyorum. ve plastik cerrah buldum bitane ama kimse burda bişey yazmıyo hakkında tanıyan bilen var mı dedim ama kimse bişey yazmadı
Ben kalıcı yaptıralı tam 1.5 yıl olmuş çok xor topladım paramı yarısını orşin kalanını da kontrollere gittikçe ödedim. Çok şükür ki flep de tuttu ve rahatım ama sonuçda henüz ilişkiye girmedim ve hala herkesden alacağım olumlu haberlerin peşindeyim tabi ki doktoruma da güveniyorum ... Bence bilmiyor arkadaşım herşey para değil sen bambuula konuyu bi daha konuş çünkü o srkadaşımızın canınnı çok yandığını düşünüyorum senin bunu anlamak gibi bi niyetin yok ...
Ebru hanımın bana dediği 15-20 yıl sonra bile kalıcıymış canım ama bi daha soruyum bak şimdi ... Senin doktorun ne demişti ki?
Ebru hanımın bana dediği 15-20 yıl sonra bile kalıcıymış canım ama bi daha soruyum bak şimdi ... Senin doktorun ne demişti ki?
benim sehrim belli olsa , daldan dala ucmayacagım ..Sürekli farklı ve birbiriyle uyuşmayan yorumların beni rahatsız ediyor resmen uçuyorsun ...
uyşmayan yorumlarımı bul cıkar cevap vereyim tatlım sana hariçten gazel okuma bana.Sürekli farklı ve birbiriyle uyuşmayan yorumların beni rahatsız ediyor resmen uçuyorsun ...
Makdelen canım ben bu işi yaptırdıpğımda ciddi bir arkadaşım vardı birbirimizi seviyorduk sözlendik de ama ailelerimiz nedeniyle ayrıldık evlenmemizi istemiyorlar ...hala onu seviyorum ama durum biraz zor bakalım zaman gösterecek!!!!yani enaz 1 yıl düğün yok!!! Makdelen canım umarım senin de güzel haberlerini alırız ve darısı benim başıma olur!!!
kızlarrr sizce kadın doğumcular mı iyi yapar bu işi yoksa plastik cerrahlar mı? bi dr buldum plastik cerrah. (harun özkan) bu işşte çok iyi olduğunu söylüyo offff çok kafam karıştı seneye düğünüm var ve dr araştırıyorum. yardım ltfn...
İmkanın varsa kesinlikle estetik cerraha yaptır canım. Ben çok araştırdım ve estetik cerraha yaptırdım, henüz düğün yok bende ama sen de biraz araştır forumu iyice tara dediğimi anlayacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?