bu olay başıma geleli tam 1 sene oldu kızlar.operasyon olalı yani.Allah kimsenin başına vermesin.hala atlatamadım.bu durumdan sonra ben büyük travma içine girdim zaten bu durum başıma gelir gelmez 3 hafta sonra operasyon oldum.erkek arkadaşımm daha doğrusu eski erkek arkdaşmla kendi isteğimle oldu ama kızlar işte atlatamıyorum bi türlü hazmedemiyorum aklımdan çıkmıyor bi türlü yeni bi hayat kuramıyorum.psikolojik tedavi görüyorum.rabbim kimseye yaşatmasın bunu .forumdaki kızlar sayesinde ayaktayım yoksa nolurdum bilmem tek benm başıma gelmemiş diye teselli ediyorum işte kendimi.beni bu hale getiren kızlığı alan eski erkek arkadaşımsa evlendi.umrunda bile değilim yuvasını kurdu.bense hala işte travmalarla uğraşmaktayım
bu olay başıma geleli tam 1 sene oldu kızlar.operasyon olalı yani.Allah kimsenin başına vermesin.hala atlatamadım.bu durumdan sonra ben büyük travma içine girdim zaten bu durum başıma gelir gelmez 3 hafta sonra operasyon oldum.erkek arkadaşımm daha doğrusu eski erkek arkdaşmla kendi isteğimle oldu ama kızlar işte atlatamıyorum bi türlü hazmedemiyorum aklımdan çıkmıyor bi türlü yeni bi hayat kuramıyorum.psikolojik tedavi görüyorum.rabbim kimseye yaşatmasın bunu .forumdaki kızlar sayesinde ayaktayım yoksa nolurdum bilmem tek benm başıma gelmemiş diye teselli ediyorum işte kendimi.beni bu hale getiren kızlığı alan eski erkek arkadaşımsa evlendi.umrunda bile değilim yuvasını kurdu.bense hala işte travmalarla uğraşmaktayım
mustafa alihanoğluna gittim ben benim dikişlerim tuttu .ama tuttuğuna sevinemiyorum hazmedemiyorum bi türlü bu durum psikolojik yönden çok çöktüm 1 senedir etkisindeym hala
hayatlarına hic bişey olmamış gibi devam ettiklerini cıkarın aklınızdan , o defter kapandı onlar yok artık ...psikoloğa gitmeden öence daha kötüydüm faydasını gördüm.benim zoruma giden bizi bu hale getirenlerin hiçbişi olmamış gibi hayatlarına devam etmesi
hayatlarına hic bişey olmamış gibi devam ettiklerini cıkarın aklınızdan , o defter kapandı onlar yok artık ...
siz bilemezsiniz hayatlarına nasıl devam ettiklerini .. hayatlarında degilsiniz .. hiç bir zamanda olmayacaksınız .. sizin hayatınızı hiçe sayan , en acısı da sizi kandırıp sevdim diyen insanları düşünmeyeceksiniz...
yok onlar .. adalet vardr bi yerlerde .. silkinip kendinize geleceksinizz. Bu hayata bir daha gelmeyeceksiniz niye kendinize bu ızdırap?
bak etrafına mutlu olan o kadar insan varken sen niye hak etmiyorsun ? bi dk lık iş yüzünden mi ?
ya da yanlış oldugunu bi süre göremedin diyelim bilmem kac yıl ilişki yüzünden mi ?
terket artık bu düşünceleri .. sil at gecmişi yok ...
yeniden dogmus gibi olabilirizz ya .. Annemizdn dogdugumuz gbi tertemiz olabiliriz. Önce iki dudagımız arasında saklı bu ..
Pişmanlıkla edilmiş bi tevbe .. sonra bak bakalım hangi işin ters gidiyor?
ne güzel operasyon olup tutan arkadaslar var . Yerinizde olmayı insanlar vardır. Umarım ben de olurum operasyonu kurtulurum ..
kaderde yazılıysa kurtulmak kurtulacagız ,, yoksa zaten elimizden bişey gelmez .. tek çare var sıkı sıkı hayata sarılmak ..
Pes etmemek gerek:)
musmutlu olan arkadaslar var bu forumda .. evlenip cocgu olanlar ..:)
bizimde olur inşAllah
amin canım benim inanki ben zaten bu işlemi olupda mutlu olanlar sayesinde ayaktayım.yoksa daha kötüydüm benim tek dileğim ilahi adalet niye işlemiyor niye onlar mutlu.dik durmaya çalışıyorum zor günler atlattım hemde tek başıma.
sana tek bişey tavsiye edecegim .. aynı sizin gibi düşünüyordum ..ilahi adalet mutlaka işler kızları kandırıp kullanan o erkeklerede işler diktirip kocasını kandıran kadınlarada işler
hayatlarına hic bişey olmamış gibi devam ettiklerini cıkarın aklınızdan , o defter kapandı onlar yok artık ...
siz bilemezsiniz hayatlarına nasıl devam ettiklerini .. hayatlarında degilsiniz .. hiç bir zamanda olmayacaksınız .. sizin hayatınızı hiçe sayan , en acısı da sizi kandırıp sevdim diyen insanları düşünmeyeceksiniz...
yok onlar .. adalet vardr bi yerlerde .. silkinip kendinize geleceksinizz. Bu hayata bir daha gelmeyeceksiniz niye kendinize bu ızdırap?
bak etrafına mutlu olan o kadar insan varken sen niye hak etmiyorsun ? bi dk lık iş yüzünden mi ?
ya da yanlış oldugunu bi süre göremedin diyelim bilmem kac yıl ilişki yüzünden mi ?
terket artık bu düşünceleri .. sil at gecmişi yok ...
yeniden dogmus gibi olabilirizz ya .. Annemizdn dogdugumuz gbi tertemiz olabiliriz. Önce iki dudagımız arasında saklı bu ..
Pişmanlıkla edilmiş bi tevbe .. sonra bak bakalım hangi işin ters gidiyor?
ne güzel operasyon olup tutan arkadaslar var . Yerinizde olmayı insanlar vardır. Umarım ben de olurum operasyonu kurtulurum ..
kaderde yazılıysa kurtulmak kurtulacagız ,, yoksa zaten elimizden bişey gelmez .. tek çare var sıkı sıkı hayata sarılmak ..
Pes etmemek gerek:)
musmutlu olan arkadaslar var bu forumda .. evlenip cocgu olanlar ..:)
bizimde olur inşAllah
Güçlü olmak zorundayız ne olursa olsun bu durum hep aklımızın bi köşesinde olsa da ama sonuna kadar da doktoruma da güveniyorum ... İyi ki ebru hanımı bulmuşum ...arkadaşlar Birbirimize destek olalım nolur buna ihtiyacımız var!!!
bei eleştiren hanfendi ben zaten yaptığımı savunmuyorum ki çok pişmanım ki psikolojim alt üst oldu yardım alıyorum.ha size gelince elbette eleştirmek hakkınızdır ama şunu unutmayınki öyle bi toplumda yaşıyoruzki dürüstlük bi işe yaramıyor.hani kocalarınızı kandırmayın söyleyin diyorsunuz ya diyelimki söyledik kaç erkek iyi niyetli düşünür söylermisiniz bunu söyleyeceğimiz erkeklerin yüzde doksan dokuzu art niyetli düşünür bu kızın başına bu gelmiş birazcıkta ben faydalanayım diye düşünür.toplum olarak artık kötü durumdayız öz kızına tecavüz edenler var.böyle bi durumu öğrenen bi erkekte tabikide art niyetli düşünür.hani demem o ki ALLAH bile günahlarınızı örtün diyor.belki etik değil(üstüne basarak söylüyorum!!!)ama çaresizlik işte.başına gelmeyen bilmez. ha sizin modern görüşünüzle yapmadan önce düşünseydiniz diyebilirsiniz ama oldu bi kere.bunun hata olduğunun zaten farkındayım.bu saatten sonraki amacımda iyi insanlar karşılaşmak. bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?