alivv canm nerdesnkızlar 21 eylülde düğünm var dua ed,in nlur cok korkuorum streslym atlatablckmiyim ya
benm tutmuştu kızlar ama düğün öncesi gidicem yıne. kmsede yazmıor bu aralar
ben cok korkuorum kalbm daralıor yaklaştıkça
Basligi sayfalardir okuyorum, bu operasyonu gayet normalmis gibi empoze edenler var. Operasyondan kastim netice itibariyle kendinden baska herkesi kandirmak. Merak ettigim sey, bunu normal karsilayanlar ogullarini boyle bir yalan soyleyen insanla evlendirmek istermi? Ayrica Allah yasatmasin hicbirinize ama, yarin obur gun o kandirdiginiz esiniz sizi aldatirsa, aman sesimi cikarmiyim bende onu kandirmistim diyip goz mu yumacaksiniz?
Not: rica ediyorum normalmis gibi anlatmayin, mumkunse her mesajinizda bunun dogru olmadigini ve pismanliginizi( pisman olanlar) dile getirin. Cunku bunlari okuyup nasilsa sorun olmuyomus diyip rahat davranan genc kizlar olacaktir..
Basligi sayfalardir okuyorum, bu operasyonu gayet normalmis gibi empoze edenler var. Operasyondan kastim netice itibariyle kendinden baska herkesi kandirmak. Merak ettigim sey, bunu normal karsilayanlar ogullarini boyle bir yalan soyleyen insanla evlendirmek istermi? Ayrica Allah yasatmasin hicbirinize ama, yarin obur gun o kandirdiginiz esiniz sizi aldatirsa, aman sesimi cikarmiyim bende onu kandirmistim diyip goz mu yumacaksiniz?
Not: rica ediyorum normalmis gibi anlatmayin, mumkunse her mesajinizda bunun dogru olmadigini ve pismanliginizi( pisman olanlar) dile getirin. Cunku bunlari okuyup nasilsa sorun olmuyomus diyip rahat davranan genc kizlar olacaktir..
kızlar cok acil yardımınza ihtyacm var. adetm düğün günüme denk gel,ior düğünme bir ay var. bu aralar adet olucam 2. adetmde düğünme gelior. smdiki adetmi biraz gecktrsem dahamı mantıklı yoksa düğün zamanımı gecktrmem mantıklı napaym
kızlar neden kmse girmior yazmıor foruma benm düğünm 21 eylülde düğün hazrlklarmdan dolayı yazamıorum. son kontrle gidecem. inş kanmama olur kızlar cok korkuorum evim esyalarm herseym hazr.
tek sorunm bu ve adetm tam o güne denk gelior adet gecktiri hap kullanıp gecktirşcem. ink kanamam olur kızlar ebru hanıma cok güveniyorum
bişeyler yazın kızlar nerdesnz alivvv özellkle sen hç girmiorsun canm
Cnm bencede geciktirici kullan dualarimiz seninle icini ferah tut in rabbim sanada yardim etcek sende mutlu olcaksinkızlar neden kmse girmior yazmıor foruma benm düğünm 21 eylülde düğün hazrlklarmdan dolayı yazamıorum. son kontrle gidecem. inş kanmama olur kızlar cok korkuorum evim esyalarm herseym hazr.
tek sorunm bu ve adetm tam o güne denk gelior adet gecktiri hap kullanıp gecktirşcem. ink kanamam olur kızlar ebru hanıma cok güveniyorum
bişeyler yazın kızlar nerdesnz alivvv özellkle sen hç girmiorsun canm
kızlar düğünme son 20 günnnnnallahm yardm et yarabbm.
kızlar su gecktiricler işe yararmı ya o gün gelrse biterm.
birde kızlar ben 4 gün oncesnden yaptrcam işlemi mecburen bu geçici kaç gün önceye kadar oluordu.
işleme gerekte kalmayablr benm kalıcı tutu dedydi ebru hanm ama son kontrle kesn gidecem riske atamam
eskilerden kmse yazmıor ya . herkes kurtuldumu bu dertten. ben çok sterslıym. ogün nasıl izin alıp gidicem sehir dışına düşünüp duruporum. hadi izin aldım kanasn da kesn .
kızlar hersey güzl olsun dua edin. içimde biyandanda anlamsız bi rahatlık var ebru hocama cok güveniorum
cnm geciktirici bende kullandım bir sorun olmuyor ama 4 gün erken değilmi ebru hanıma sordunmu 2 3 gün diyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?