kızlar bişe sorcam utanarak soruyorum ama şimdi geçici dikiş yaptırıyosunuz yaa diyelim eşiniz o gün oral sex yaparsa rahatlamanız için ne olacakkkk??o ipleri hissederse ne olacak??

kızlar ben bu olayı takarak başka yerlerimden hastalklarm cıktı.ömür boyu ilaç kullanmam gerekjiormş.şmdi hastalığımı sölemek istemiorum ama büyük bişey.

takmayn kızlar hersey olcagna varıor ben gibi üzüntüden biyerlernzden bişey cıkmasn.

inş su düğünüde atlatrmda rahatlarm artık bıktım :/(

Basligi sayfalardir okuyorum, bu operasyonu gayet normalmis gibi empoze edenler var. Operasyondan kastim netice itibariyle kendinden baska herkesi kandirmak. Merak ettigim sey, bunu normal karsilayanlar ogullarini boyle bir yalan soyleyen insanla evlendirmek istermi? Ayrica Allah yasatmasin hicbirinize ama, yarin obur gun o kandirdiginiz esiniz sizi aldatirsa, aman sesimi cikarmiyim bende onu kandirmistim diyip goz mu yumacaksiniz?
Not: rica ediyorum normalmis gibi anlatmayin, mumkunse her mesajinizda bunun dogru olmadigini ve pismanliginizi( pisman olanlar) dile getirin. Cunku bunlari okuyup nasilsa sorun olmuyomus diyip rahat davranan genc kizlar olacaktir..

eline sağlık çok güzel yazmışsın aynı şeyleri aynen ben de düşünüyorum... aman kocalarımız anlamaz zaten, senin için rahat olsun da, dikildiği belli olmaz da vs.. demeyin lütfen. burda 15-16 yaşında benim yeğenim kadar kızlar da giriyor ve bunları okuyorlar.. lütfen kimsenin örnek almamasını sağlayın herkes amaan yaşarsak yaşayalım nasılsa diktiririz zihniyetinde olmasın.

bu öperasyonu gerçekleştiren yada düşünen kişilerin ne kadar stres pişmanlık yaşadığı anlaşılıp görülmüyor mu acabada bu yazıyı yazmışsınız.herkesin korkusu ne kadar fazla ve hemen hemen her yazıda da kesin çözüm olmadığı da yazıyor.pişmanlık vicdan psikoloji korku... ben bunu yaşayan arkadaşların hiç birinde rahatlık görmüyorum,intiharı düşünen kendini eksik gören bir sürü insan var.bir yerlerden toparlaması gerekiyor hayatını.zaten bu pişmanlık ömür boyu onunla yaşıyacak....bunu yaşayan hiç kimse bu olayı normalmiş gibi yazmıyor konuşmuyor rahat değil.bir kurtuluş derdinde,onun korkusunda.

kızlar cok acil yardımınza ihtyacm var. adetm düğün günüme denk gel,ior düğünme bir ay var. bu aralar adet olucam 2. adetmde düğünme gelior. smdiki adetmi biraz gecktrsem dahamı mantıklı yoksa düğün zamanımı gecktrmem mantıklı napaym

Canım adetinin düğüne gelmesisıkıntı oluştururmusenin için zaten senin tutmadımı canım adetten sonrada kanaman olur son işlem yaptırcakmısın ki ?

kızlar neden kmse girmior yazmıor foruma benm düğünm 21 eylülde düğün hazrlklarmdan dolayı yazamıorum. son kontrle gidecem. inş kanmama olur kızlar cok korkuorum evim esyalarm herseym hazr.

tek sorunm bu ve adetm tam o güne denk gelior adet gecktiri hap kullanıp gecktirşcem. ink kanamam olur kızlar ebru hanıma cok güveniyorum

bişeyler yazın kızlar nerdesnz alivvv özellkle sen hç girmiorsun canm

canım dualarımız seninle. bencedde geciktirici kullan. umarım herşey gönlünce olur.

Cnm bencede geciktirici kullan dualarimiz seninle icini ferah tut in rabbim sanada yardim etcek sende mutlu olcaksin

kızlar düğünme son 20 günnnnnallahm yardm et yarabbm.

kızlar su gecktiricler işe yararmı ya o gün gelrse biterm.

birde kızlar ben 4 gün oncesnden yaptrcam işlemi mecburen bu geçici kaç gün önceye kadar oluordu.

işleme gerekte kalmayablr benm kalıcı tutu dedydi ebru hanm ama son kontrle kesn gidecem riske atamam

tabiki kontrole git ihmal etme sakın. geciktiriciyi kafana takma kesiyo ben kullanmıştım.

eskilerden kmse yazmıor ya . herkes kurtuldumu bu dertten. ben çok sterslıym. ogün nasıl izin alıp gidicem sehir dışına düşünüp duruporum. hadi izin aldım kanasn da kesn .

kızlar hersey güzl olsun dua edin. içimde biyandanda anlamsız bi rahatlık var ebru hocama cok güveniorum

cnm geciktirici bende kullandım bir sorun olmuyor ama 4 gün erken değilmi ebru hanıma sordunmu 2 3 gün diyolardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…