herzman dürüstlük; yalanla baslıyorsunuz evliliğe sonra temiz bir hayata baslamaktan soz ediyorsunuz... beni oldugum gibi kabullenmeyecek erkek olmazolsun... ne yalan soylerim ne de inkar ederim...
belki kızacaksınız ama insallah kısasa kısas olursuz diyorum...
bu mevzu yuzunden aynını teyzemn kızına da soyledim insallah o da sana karsı durust olmaz dedim küstü bana...

evet cok az kaldı kızlar heyecandan ölucem.alıvnde düğünü eyluln sonuydu ve hç yazmıor merak ediorum onuda.

Dua ediyorum kızlar hepimiz için,canım inş atlatacaksın,sen hep olumlu düşünmeye çalış tamam mı? Sonucu da yaz bize muhakkak. Bir de doktorun öneride bulundu mu o gece için?

yın 18 ınde gidecem kontle kızlar. 21 ındede düğünm var.

yazıcam sonucumu inş sagsalım atlatrsam ölmezsem yazarm

nedense ebru hanıma cok güveniorum tek cıkışmz o .

stresten cok kotuyum günüm iyice azaldı nlur dua edin

dualarımız seninle cnm inşallah herşey gönlünce olsun.

alivvv nerdesn canm düğünlermz aynı zamanda ama senden haber alamıorum.

ben stresten ölücem ya ((o geceyi sağsalim atlatablcekmym

Kızlar ğirme imkanim pek olmadı şimdi buldum yaziyorum doktorum ebru hanim Ve zamanim cok daraldi dua edin bana nolr beni taniyan tanimayan , heyecandan ölecegm sanki, gothic arkadasim sana da dua edyrm ,sonucu yazicam ALLAH IZIN WERİR SE duanizi eksik etmeyin..

cnm herşey gönlünce olsun inşallah.

bende merak ediyorum bunu. konu hakkında bilgisi olan yok mu?

kızlar kontlden geldm az once. işlem falan yapmadı ebru hanm. pembemsi kanamn olucak. kendini cok rahat bırakma ilşki sırasnda dedi

bilmiorum ya o kanı görmeden rahat yok bana. ailemde süphelenmeye başladı bin zorlukla gttm fakat hç bişey yapmadı ebru hanm dikş falan atmadı. inş kanar kızlar cok korkuorumcumartesi ölüm günüm olablr

Hadi dualarım seninle rabbim o gece senin yanında olsun inşallah istediğin gibi oluur herşey.Geçen gün arkdaşım evlendi oda eski sevgilisyle birlikte olmuştu ilk defa kanaması olmamıştı acı bile çekmemişti.ayrıldılar.Doktora gittik evlnecek diye doktor sakın diktirme zaten esnek dedi seşin seni ilişkiden sonra doktora bile götürse her doktor bu zar esnek der dedi.Düğün oldu o gece hiç uyumadı hep dua ettim sabah gizlice mesaj atmış bana canı çok yanmış ilk ilişkisinde böyle olmamıştı halbuki.Kan falanda gelmemiş zaten esnekti.ama eşi demiş niye kan gelmedi kızda bilmiyorum güvenmiyosan doktora gidelim demiş sonra yok ben sana güveniyorum demiş.Yani herşey biraz penis boyutuylada alakalı.Ve eşleriniz bilinçli ise zaten her zardan kan gelmeyeceğini bilir.

Kendini kasabildiğin kadar kas,sık canım zorlanki kan gelme ihtimali dahada yükselsin.Sakın gevşeme hemen,eşinin şüpheleneceği davranışlarda bulunma,korktuğunu hissettir.Ölüm günüm falanda diyip durma bak görcen buraya yazcaksın güzel haberlerini inşallah.

Helal olsun valla çocuğa.Doktora falan gitme çok şanslısın ki böyle bir nişanlın var.

sen atlattnmı canm.

ya ben cok korkuorum. pembemsi kanaman olucak dedi ebru hanm. mılletin cok kanıo benmki okadr kanamycak sanırım.yada gevşersem hç kanamycak

kızlar dua edin cok korkuorum.bana düğün öncesi dikş falan hç bsey atılmadı yaplmadı

Slm kızlarr aylardir burdan okuyacgm güzel haberlrle umutlanrdim hep şimdi sıra bende bende sizlere umut olmak istiyorum , beni merak eden haber bekleyen arkadaslarim var biliyorum ,sizleri habersz birakmak ıştemedim sonucumu yazacagim demistim ve yaziyorum ben ebru hanima ameliyat olmustum kalıcı dugunmden 2 gün önce kontrole gttgmde tekrar diks atildi atmasakta olr kanar ama bunları fazldan atyrm dedi ,o geceye kadar her şeyi yaptm hareketlrmi kısmadim pek cömeldim defalarca , ve dugunümde de doya doya oynadım ama HİÇ bir şey olmadı ve Kanamam gerceklesti kanamam da çok oldu benim kızlar şükürki ilişkiye braz zor girdim canım yandi ertesi günde acıdı ayrca ip falan BELLİ olmuyor oraya bkinca ben HİÇ sorun yasamadim,size diyecegm sakin korkmayin korkulacak bir şey yokmus ebru hanima guvenin kesinlikle iyki ona gtmisim iyi ki, bana kesin kanar dedi ve kanadı ,ebru hanimdan Allah razı olsun Hayatimi kendisine borcluyuM bir yuvam oldu cok şükür kurtuldum ! darisi sizlerin başına kardeslerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…