neye 2 3 gün diolardı canm. Ben anca 4 gün öncesnden gideblrm
çnkü 19 undada kına gecem var. 2 gün öncesi imkansz zaten
evet cok az kaldı kızlar heyecandan ölucem.alıvnde düğünü eyluln sonuydu ve hç yazmıor merak ediorum onuda.
yın 18 ınde gidecem kontle kızlar. 21 ındede düğünm var.
yazıcam sonucumu inş sagsalım atlatrsam ölmezsem yazarm
nedense ebru hanıma cok güveniorum tek cıkışmz o .
stresten cok kotuyum günüm iyice azaldı nlur dua edin
Kızlar ğirme imkanim pek olmadı şimdi buldum yaziyorum doktorum ebru hanim Ve zamanim cok daraldi dua edin bana nolr beni taniyan tanimayan , heyecandan ölecegm sanki, gothic arkadasim sana da dua edyrm ,sonucu yazicam ALLAH IZIN WERİR SEduanizi eksik etmeyin..
kızlar bişe diycem diyorlarki eğer düzenli bir ilişki yaşamamışsan bikere kazayla falan bozulduysa zaten o gün kendini kasınca ister istemez kan geliyor diyorlar.zar dan değil ama tahrişten geliyor diyorlar.ne diyorsunuz?bilgisi olan var mı
kızlar nişanlımla bu saate kadar konuştuk.önce dediki girmedi ama elimle zarar vermiş olabilirim.hem ister bozulsun ister bozulmasın ne önemi var.üzme kendini biz nişanlıyız falan işte merak ediyosan doktora gidelim dedi.sonra dedimki seni rahatlatmak için gidiyorum doktora,düğün günü kanamazsa niye kanamadı diyebilirsin oyüzden dedim.dediki ozaman beni rahatlatmak içinse asla gitmeyelim ben gitmek istemiyorum doktora,seninde gitmeni istemiyorum dedi.ben rahatım zaten beni niye rahatlatcan sanki dedi.asla istemiyorum dedi.sonrasında hayır kendimde merak ediyorum dedim.ama olmaz dedi.kızlar ne yapayım şimdi.7 gün içinde yırtığın yeni yada eski olduğu anlaşılıyomuş.onu dinlemeyip doktora gitsekmi beraber bu 7 gün içinde.yoksa gitmezsem de 7 gün sonra keşke gitseydik derse ben naparım ozaman.bu yedi gün çok önemli.ne dersiniz.aynısını onada dedim kalkıp böle bişe diyebilirsin.ben gitmediğimize pişman oldum falan gibi şeyler söyleyebilirsin dedim.dediki böle bişeyi benden nasıl beklersin gitmiycez diye inatlaştı.ben napsam yaa onu yumuşatıp gitsemmi yoksa ona güvenip gitmesemmi
Kendini kasabildiğin kadar kas,sık canım zorlanki kan gelme ihtimali dahada yükselsin.Sakın gevşeme hemen,eşinin şüpheleneceği davranışlarda bulunma,korktuğunu hissettir.Ölüm günüm falanda diyip durma bak görcen buraya yazcaksın güzel haberlerini inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?