Arkadaşlar İstanbulda hangi doktoru önerirsiniz. Hep Ebru Hanımla ilgili yorumlar okuyorum.
ben ahrun özkana yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da
gözün aydın cnm :) sabah sabah aldığım güzel haber ohhh dedim içimden senin adına çok sevindim :) darısı başımıza.[/QUO
öncelikle bu işlemi yaptıran ve sonucu güzel olan arkadaşlarım için çok sevindim..
darısı bize olsun inş.
kızlar ya ben ebru hocaya yaptırcam kalıcı fiyatını öğrendim 2500 TL ama bu işlem ne kadar sürüyor yani 1 saat mi yoksa daha uzun mu ?
gözün aydın cnm :) sabah sabah aldığım güzel haber ohhh dedim içimden senin adına çok sevindim :) darısı başımıza.[/QUO
öncelikle bu işlemi yaptıran ve sonucu güzel olan arkadaşlarım için çok sevindim..
darısı bize olsun inş.
kızlar ya ben ebru hocaya yaptırcam kalıcı fiyatını öğrendim 2500 TL ama bu işlem ne kadar sürüyor yani 1 saat mi yoksa daha uzun mu ?
Bende Ebru hocaya yaptırmak istiyorum ama ben İstanbuldayım kontrollere gidip gelmem sorun olur.
İstanbulda dr araştırıyorum ama hiç bir fikrim yok onlar hakkında. Forumdan işlemin ortalama 20 dk olduğunu okudum. Ama beni en çok korkutan işlemden sonra iyileşme sürecinde ağrı ve kanama olması. Ebru Hanım iyi canım keşke bende ona gidebilsem.
darısı bize olsun inş.
canım sen ebru hocaya muayene oldun mu?bende ebru hocaya gitmeyi düşünüyorum...acelem yok ağırdan alıyorum biraz..
mrb kızlar ben geldmn. ilişkm cok güzel gidior. eşimle cok mutluyum. hiç korkmayın herşeyın çaresi var olumden başka. taktıgınza değmior. kalıcı işlem yaptrsanz dahi o geceyi atlatmadan rahat olmuorsnz. ben oleydım şahsen. benm 1 hafta kanamam oldu. her ilşkde kan geliordu. daha yeni yeni topladm kendmi şmdi hersey yolnda cok şükür.
darısı sizlere olsun. ben artk nete cok zor giriıorum kızlar habernz olsun.
canım sen ebru hocaya muayene oldun mu?bende ebru hocaya gitmeyi düşünüyorum...acelem yok ağırdan alıyorum biraz..
hayır ebru hanıma gitmedim zaten İstanbuldayım. benimde çok acelem yok ama yaptırıp kurtulmak istiyorum bu ara ciddi ciddi düşünmeye başladım hatta dün gaza geldim. az kalsın gidip randevu alcaktım Harun beyden.
ozgem_ sen araştırdın mı bu doktoru? ben çok kararsızım. Ankara Ebru hanımı öneriyorlar. Ama Ankaraya gidemem ben.
Birbirimize destek olalım bilgilendirelim.
hayır olmadım ve olmıcam ben harun özkana yaptırmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?