bu operasyonu yaptırıp kurtulan arkadaşlarım adına çok seviniyorum. ama benim gibi yaptıramayıp eli kolu bağlı arkadaşlarım içinde çok üzülüyorum biz ne yapcaz nasıl yapcaz onu da bilmiyorum. bazen bi yerden kendimi atıp kurtulasım geliyor bazende sırf ona inat anlı şanlı düğün yapasım geliyo ama çok korkuyorum olmazsa diye gerçi yaptıracak olsamda hiç param yok ben o kadar parayıda nerden bulup yaptıracam onuda bilmiyorum... YARDIM ET ALLAH'IM BİZE BİZİM YANIMIZDA OL

ailen falan buna inancksa yap öyle bsey . buradan bi arkds öyle yapmıstı da suanda da evli ve mutlu ..
benm gibi saf olma diye dedim :)

ben de yaptırmayı düşünüyorum ama bilmiyoorum korkuyorum ama bu psikolojiden de kurtulmak istiyorum. dr. ebru zülfikaroğlu nu çok duyuyorum. ücreti ne kadardır tahminen bilen var mı?

Arkadaşlar İstanbulda hangi doktoru önerirsiniz. Hep Ebru Hanımla ilgili yorumlar okuyorum.

ben ahrun özkana yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da

Özgem_ estetik cerrah değil mi o? ben kararsızım valla kadın doğumcuların daha başarılı olduklarını söylüyorlar bu konuda.
Formda hiç Harun Özkanın başarısına rastlamadım cnm sen araştırdın mı?

ben ahrun özkana yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da

ozgem_ sen araştırdın mı bu doktoru? ben çok kararsızım. Ankara Ebru hanımı öneriyorlar. Ama Ankaraya gidemem ben.
Birbirimize destek olalım bilgilendirelim.

mrb kızlar ben geldmn. ilişkm cok güzel gidior. eşimle cok mutluyum. hiç korkmayın herşeyın çaresi var olumden başka. taktıgınza değmior. kalıcı işlem yaptrsanz dahi o geceyi atlatmadan rahat olmuorsnz. ben oleydım şahsen. benm 1 hafta kanamam oldu. her ilşkde kan geliordu. daha yeni yeni topladm kendmi şmdi hersey yolnda cok şükür.

darısı sizlere olsun. ben artk nete cok zor giriıorum kızlar habernz olsun.

canım allah mutluluğuna daim etsin inşallah :) utandırmasın.
darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…