Carsamba günü bir aksilik cıkmazsa geçici kızlık zarı dikimi yaptrcam.
Ve aynı gun eger bı aksılık cıkmazsa ilişki yaşicam.. Umarım herşey iyi olur. paylaşicam sonucu.
Çok krkuyorum tedirginim.

Ve aynı gun eger bı aksılık cıkmazsa ilişki yaşicam.. Umarım herşey iyi olur. paylaşicam sonucu.

Aynı gün mü ? Dr danış adamı kandıramazsan nolacak yada tıbbi kendine zarar verirsen ?

Bugun gittim ve operasyon gerçekleşti. Korkulucak hıcbsey yok. Günlük yşantınıza cok rahat dönüyorsunuz.

kizlar eski erkek arkadaşımla sadece opusmek isterken beni tenhaya götürüp ileri gitti sizce diktirmem caiz mi ??? en zinakar erkek bile buna inanmaz gibime geliyor söylediğimde basima kakti durdu. anneme söyledim annem baya tutucu eski zaman insani söyledim yaşadıktan iki sene sonra. sizce geçici mi yaptirim kalıcı tutmaz mi

Merhaba arkadaşlar 2012 yılında malesef bend ebü dertlerle uğraşıyordum evlenmek üzereydim ve derdim çok büyüktü .. Yaşadığım sitresi hepiniz anlarsınız .. Bende Ebru hanuma gittim kalıcı yaptırdım ancak düğünden 3 gün önce gittim geçici bir kaç tane dikiş daha attı sonuç olarak kanamam gerçekleşti ve kurtuldum bu dertten şükürler olsun 2 yaşında bi oğlum var ve mutluyum inşallah sizlerde kurtulursunuz insan gençkem sonrasını düşünmeden çok şey yapıor malesef ve bedelini bu şekilde ödüyoruz merak edenler için kısaca bilgi vereyim Ebru hoca iyi bir Dr ilgili ayrıca psikolojik olarakta destek oluyor işlem öncesi sonrası maile telefonla defalarca konuştum ben işlem ücreti haricinde kontrol ve sonraki dikişte herhangi bir ücret talep etmedi üstelik .. Ama bana soracak olursanız ben kalıcı zarın tuttuğuna inanmıyorum boşu boşuna zamanımız gidiyor bence engüzel işlem geçici yaptırmak hem daha az strese girmiş olursunuz .. Allah yardımcınız olsun dilerim sizlerde en kısa sürede kurtulursunuz bu dertten ...

Benim napmam lazim

Benim napmam lazım bende bayan doktor istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası şaka mı yaaa? Dehşete düştüm resmen.
Arkadaslar sizi seven adam sizi bir et parçası için terkedecekse böyle karaktersiz bi erkekle zaten siz evlenmeyin!
Bu nedir ya?? Ben ilk cinsel ilişkimi yaşadığımda benden 1 damla bile kan gelmedi. Sonrasında ilk kez beraber olduğum bu kişiyle evlendim yıllar sonra. Bana bir kere bile senden o gün niye kan gelmedi diye sormadı. Ne olay olduğu gün ne de sonrasında. Bende kendisine hiç açıklama yapma gereği bile duymadım. Aklıma bile gelmedi. böyle birşeyi bana sorsaydı zaten yemin ederim evlenmezdim onunla.

Ama sizlere çok şaşırıyorum. Cinselliği evlenmeden önce yaşamanıza değil bunu bu kadar dert etmenize ve bu yuzden ölmek istemenize vs. Madem bu kadar elzem birşey hayatınızda baştan yap-ma kardeşim. Cahildim kandırıldım falan demeyin her halta aklınız eriyor da bunu mu akıl edemeyeceksiniz!

Allah ıslah etsin. Böyle yalancı insanlardan uzak olmak dileğiyle.

Arkadaşım geçmiş olsın nasıl geçti kanaman oldumu?

Ben sòyledim ben suclu oldum.o yuzden kusurlar gizlenmelidir.geceleri ruyalarima giriyor sanki hic evlenemeyecekmisim gibi kontrole gittim doktor ayiplayarak baktı.aileme söyldm bende.

Son düzenleme:
Çok kolay diğerlerine göre kim ister bu safsatalarla uğraşmayı ayrıca her erkek yarın bir gün zaten bana böyle gelmedin mi diyecek kadar kötüyse kimin sevgisine inanıp al beni böyle kabul et diyelim alemsiniz

Kınadığını yaşamadan ölmezsin !!

Tatlım yarılma. Çoluğun çocuğun yaşar vah dersin hadi canım işine hodo ordon boo

arkadaşlr benim sevgilim istemediğim şekilde ileri gitti.kim isterki kendini teslim etmek.insanların hayatlarını sorgulamadan yargılamayın lütfen şuan o yüzdden antidepresan kullanıyorum bilinçaltımda kötü izler bıraktı

22 yaşındayım sevgilim yok 2 sene önce yaşadım aileme söyleyemedim daha yeni aileme söyledim. bi an önce nişanlanmaya bakacağım babama yeni söyledim öldürür diye beni korktum ama çok şükür anlayışlı davrandı bi de ben kapalıyım bi de beni düşünün lütfen hayatta beterin beteri var hamile de kalabilirdik ya da sahilde deniz kenarına da atabilirdi

her erkeğin kaldırabileceği bir şey değil bu. bi de bunu istemeden yaşayanlar var mesela ben istemediğim şekilde ileri gitti herkesin hayat tarzı çevresi farklı mesela ben kapalıyım antidepresan kullanıyorum özellikle bekaretimmi vermek istemedm kızlık zarı nerde onu bile bilmiyordum 2sene önce yaşadım 2 sene sonra aileme söyleyebildim ancak hani sizin çevreniz large ise sizin için sorun yoktur sizin için sorun olan başkası için sorundur...

Gerçekten bende bilmiyodum aynada kendime bakmaya utanırdım dediğin gibi nerde olduğunu bilmezdim kanı görmeme rağmen inanmamıştım olamaz ki diye kontrol sonucu öğrendim cahillik elbet ama bedelini biz tek başımıza ödedik ahkam kesmek kimseye düşmez şuan bunu yaşıcağımızı bilsek yapar mıyız tabiki asla biz nefs imtihanından kaldık ama böyle yargılayan insanlar kibirden böbürlenmekten insanlıktan kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…