Carsamba günü bir aksilik cıkmazsa geçici kızlık zarı dikimi yaptrcam.
Ve aynı gun eger bı aksılık cıkmazsa ilişki yaşicam.. Umarım herşey iyi olur. paylaşicam sonucu.
Çok krkuyorum tedirginim.
Arkadaşım geçmiş olsın nasıl geçti kanaman oldumu?Carsamba günü bir aksilik cıkmazsa geçici kızlık zarı dikimi yaptrcam.
Ve aynı gun eger bı aksılık cıkmazsa ilişki yaşicam.. Umarım herşey iyi olur. paylaşicam sonucu.
Çok krkuyorum tedirginim.
Kınadığını yaşamadan ölmezsin !!Burası şaka mı yaaa? Dehşete düştüm resmen.
Arkadaslar sizi seven adam sizi bir et parçası için terkedecekse böyle karaktersiz bi erkekle zaten siz evlenmeyin!
Bu nedir ya?? Ben ilk cinsel ilişkimi yaşadığımda benden 1 damla bile kan gelmedi. Sonrasında ilk kez beraber olduğum bu kişiyle evlendim yıllar sonra. Bana bir kere bile senden o gün niye kan gelmedi diye sormadı. Ne olay olduğu gün ne de sonrasında. Bende kendisine hiç açıklama yapma gereği bile duymadım. Aklıma bile gelmedi. böyle birşeyi bana sorsaydı zaten yemin ederim evlenmezdim onunla.
Ama sizlere çok şaşırıyorum. Cinselliği evlenmeden önce yaşamanıza değil bunu bu kadar dert etmenize ve bu yuzden ölmek istemenize vs. Madem bu kadar elzem birşey hayatınızda baştan yap-ma kardeşim. Cahildim kandırıldım falan demeyin her halta aklınız eriyor da bunu mu akıl edemeyeceksiniz!
Allah ıslah etsin. Böyle yalancı insanlardan uzak olmak dileğiyle.
Kınadığını yaşamadan ölmezsin !!
Yahu nesini yaşıycam evlenmişim gitmiş.
Sırf kendinizi iyi hissetmek için böyle saçma sapan düşüncelere inanıyosunuz.
Konodoğono yoşomodon olmozson miş!
Sen neyi kınadın da böyle oldu peki?
Hadi ordan be!
Sen kimin vebalisin acaba :)))Tatlım yarılma. Çoluğun çocuğun yaşar vah dersin hadi canım işine hodo ordon boo
Sen kimin vebalisin acaba :)))
Burası şaka mı yaaa? Dehşete düştüm resmen.
Arkadaslar sizi seven adam sizi bir et parçası için terkedecekse böyle karaktersiz bi erkekle zaten siz evlenmeyin!
Bu nedir ya?? Ben ilk cinsel ilişkimi yaşadığımda benden 1 damla bile kan gelmedi. Sonrasında ilk kez beraber olduğum bu kişiyle evlendim yıllar sonra. Bana bir kere bile senden o gün niye kan gelmedi diye sormadı. Ne olay olduğu gün ne de sonrasında. Bende kendisine hiç açıklama yapma gereği bile duymadım. Aklıma bile gelmedi. böyle birşeyi bana sorsaydı zaten yemin ederim evlenmezdim onunla.
Ama sizlere çok şaşırıyorum. Cinselliği evlenmeden önce yaşamanıza değil bunu bu kadar dert etmenize ve bu yuzden ölmek istemenize vs. Madem bu kadar elzem birşey hayatınızda baştan yap-ma kardeşim. Cahildim kandırıldım falan demeyin her halta aklınız eriyor da bunu mu akıl edemeyeceksiniz!
Allah ıslah etsin. Böyle yalancı insanlardan uzak olmak dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?