- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Siz nerde yaşıyorsunuz? Ben evlenirken eşim bana bekaretimle ilgili hiçbir soru sormadı. Kan falan da gelmedi, hiçbir problem de çıkmadı. Kendinizi bu kadar küçük duruma düşürmeyin.Hicbir erkek kabul etmiyor bunu arkadaşlar en zinakari bile
arkadaşlr benim sevgilim istemediğim şekilde ileri gitti.kim isterki kendini teslim etmek.insanların hayatlarını sorgulamadan yargılamayın lütfen şuan o yüzdden antidepresan kullanıyorum bilinçaltımda kötü izler bıraktı
evet ama ilk gece bir kan beklentisi oluyor ben kapalıyım mesela eskı knustgma syldm bana sikik dedi benı kullanmaya kalkti bizim çevre mutasıpSiz nerde yaşıyorsunuz? Ben evlenirken eşim bana bekaretimle ilgili hiçbir soru sormadı. Kan falan da gelmedi, hiçbir problem de çıkmadı. Kendinizi bu kadar küçük duruma düşürmeyin.
bi de kapaliyim ya namusa önem veren insanlar gelecek büyük ihtimal bu toplum kizlik zari diye ölüyorevet ama ilk gece bir kan beklentisi oluyor ben kapalıyım mesela eskı knustgma syldm bana sikik dedi benı kullanmaya kalkti bizim çevre mutasıp
arkadaşlr benim sevgilim istemediğim şekilde ileri gitti.kim isterki kendini teslim etmek.insanların hayatlarını sorgulamadan yargılamayın lütfen şuan o yüzdden antidepresan kullanıyorum bilinçaltımda kötü izler bıraktı
yaşamayan bilemez tok açın halinden ne anlar misaliİstediğin şekil hoşuna gidiyordu değil mi ama birden olan oldu ? Tecavüz etmiştir kesin buradakiler gibi zaren çoğu zorlama tecavüz o zaman gidip şikayetçi olacaksın ha ben kızlığıma dokundurmadan mutluydum diyorsan ayrı. Biz zar parçası değiliz ya hayat biçiminizi buna göre belirleyin hiç bişey yaşamayın yada yaşadınız arkasında durun bunu yapmak neden zor ? Çevrenize kendiniz gibi insanlar ile doldurun aynı kafa da biri ile evlenin hepsi bu. Siz ezik buzuk durdukça zaten laf sayan ezmeye kalkan çok olur yapmayın bunu kendinize yazık ya. Erkeğe köle kul mu yaratıldık biz nedir bu acil düğün var kocamı keklemem lazım havaları...
yaşamayan bilemez tok açın halinden ne anlar misali
Yazdıklarımı okumamissin belli ki oku da öyle cevap ver sen tamam mi? Iki gram beyninle tartışma benimle. Cikmissin çocuk yaşın ile ahkâm kesme burda. Tamam mi çocuğum.
Bu mesajı kime yazdınız?Hadi diyelim ki açıkladık. Adam bizi kabul etmedi tamam elbette bir başkasını buluruz peki bulduğumuz da istemedi tamam hadi bir daha deneyelim birine acilalim o da kabul etmedi etmez de etmeyecek de. Yaptım alnim ak helalimle yaptım hem dini nikahim hem de hükümet nikahim vardı. Sadece düğünden iki hafta önce ilişkiye girdik ve beni bıraktı. Haydi bakalım git şikayet et hadi bakalım ailene açıkla yalvardim ve bana dediği neydi biliyor musun? Git annene anlat kız olmadığını bana yalvarma dedi.
Simdiiiii. sen büyük konusmayacaksin. Insanın başına herşey gelir. Öyle bi insan çıkar ki karşına bu durumda olursun ve kaybetmek istemezsin.
Benim nisanlim da sormadı sormayacakta biliyorum. Kan gelmesi de önemli değil onun için bunu da biliyorum. Ama ben evlendikten bir kaç gün sonra aklinda soru işareti kalmasın.
Sen kalkıp opeceksin birini oranı burani oksatacaksin. Ama kizligin duracak. Peki evlenince sana sorsa benden önce ne yaptın diye. Sen anlatacak misin ki beni öptü surami okşadı burami okşadı diye. Anlatmayacaksin dimi. Neden çünkü aklına kötü birşey girmesini istemeyeceksin.
Gelecek ne demek, siz evleneceğiniz adamı kendiniz seçemiyor musunuz? İstemeyin öyle birini. Zar kafalı olmayan bir adam bulun. Ben evlendiğimde bakireydim ayrıca, kanamam olmayınca şaşırdım. Ben şaşırdım ama eşim tek laf etseydi boşardım onu. Böyle terbiyesizlik olmaz. Modern hayat görüşlü birini bulun.bi de kapaliyim ya namusa önem veren insanlar gelecek büyük ihtimal bu toplum kizlik zari diye ölüyor
işte òyle biri yok bizde çarşaf verıliyor halaGelecek ne demek, siz evleneceğiniz adamı kendiniz seçemiyor musunuz? İstemeyin öyle birini. Zar kafalı olmayan bir adam bulun. Ben evlendiğimde bakireydim ayrıca, kanamam olmayınca şaşırdım. Ben şaşırdım ama eşim tek laf etseydi boşardım onu. Böyle terbiyesizlik olmaz. Modern hayat görüşlü birini bulun.
Kadını şu düşünce yapısına sokan zihniyet utansın ya.. ne desem bilemiyorum... nerelisiniz?işte òyle biri yok bizde çarşaf verıliyor hala
Kadını şu düşünce yapısına sokan zihniyet utansın ya.. ne desem bilemiyorum... nerelisiniz?[/QUOTE samsunluyum ama çevre çok mutasıp ve dar görüşlü
evet yalandır ama mecburiyettir karşındaki adamı kandırmaktır.Bu bir yalan söyleme şeklidir, ayıptır.
yazıklar olsun.
MERHABA;kızlar mrb ben yaklaşık 3 ay önce şahap beye kalıcı operasyon yaptırdım kontrole daha gitmedim ama sanırım benim ki de tutmadı aynayla baktığımda çok açıklık var ve yırtılacak bi yer yok moralim çok bozuk bana yardım edin şimdi tutmadıysa eğer geçici için kime gitmeliyim düğünden 3 gün önce yaptırdığımda ertesi gün kınada düğünde hareket duş kısıtlamam olur mu? bide o gece ipler hissedilirse yatağa çıkarsa diye korkuyorum geçici yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin
Ben geçici kızlık zarı dikimi yaptırmıştım istanbul'da Dr. Turgay Karakaya'ya ve iyi sonuç aldım. Kanama oldu ilişkide belirgin hemde.MERHABA;
AMELİYAT SONUCUNU YAZARMISIN MUTLAKA. KANAMA OLDUMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?