- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
ebru hocayı çok beğenenler var diye biliyorum. ama çok pahalı yapıyor. işini iyi yapıyorsa bu parayı hak ediyordur. Ama yaptıranlar özelden de olsa yazsalar. bizde ona göre. bi fikir sahibi olbilirzkızlar ebru hanım hakkında sonuc alan var mı elestirenler lütfen yazmasın
Ben kalıcı yaptırdım canım kontrole çağırdı tuttu kesin kanaman olur dedi aylar sonra evlendim ve kanamam da oldu. Ebru hanıma güvenebilirsin gönlünü ferah tut canım benim ... Allah yardımcınız olsun çok zor günler ama kanaman olduktan sonra herşeyi unutuyorsunkızlar ebru hanım hakkında sonuc alan var mı elestirenler lütfen yazmasın
peki nasıl acıyor mu cok kontrole kadar hareketimiz nasıl oluyor mesela egilip kalkabiliyor muyuzBen kalıcı yaptırdım canım kontrole çağırdı tuttu kesin kanaman olur dedi aylar sonra evlendim ve kanamam da oldu. Ebru hanıma güvenebilirsin gönlünü ferah tut canım benim ... Allah yardımcınız olsun çok zor günler ama kanaman olduktan sonra herşeyi unutuyorsun
Ben kalıcı yaptırdım canım kontrole çağırdı tuttu kesin kanaman olur dedi aylar sonra evlendim ve kanamam da oldu. Ebru hanıma güvenebilirsin gönlünü ferah tut canım benim ... Allah yardımcınız olsun çok zor günler ama kanaman olduktan sonra herşeyi unutuyorsun
bir şey dicem dikerken acıyor mu? diktirdikten sonra oranın temizliği nasıl oluyor ?Ben kalıcı yaptırdım canım kontrole çağırdı tuttu kesin kanaman olur dedi aylar sonra evlendim ve kanamam da oldu. Ebru hanıma güvenebilirsin gönlünü ferah tut canım benim ... Allah yardımcınız olsun çok zor günler ama kanaman olduktan sonra herşeyi unutuyorsun
peki dugunden 3 gun once kontrole cagrdi mipeki nasıl acıyor mu cok kontrole kadar hareketimiz nasıl oluyor mesela egilip kalkabiliyor muyuz
bi de kapaliyim ya namusa önem veren insanlar gelecek büyük ihtimal bu toplum kizlik zari diye ölüyor
kapalılarında bi nefsi var onlarda insançok komiksiniz amacınız ne sizin bir bayan olduğunuzdan şüpheliyim kadınlar nye kapanır dini gereği sen bu şartları yerine gitiriyormusun kapalısın ve zina yapıyorsun ozaman kapanma dinimizide kapalı bayan arkadaşlarıda kötüleme
belkide erkeksin bayan gibi kayıt oldun yorum yazıyorsunuz burdakilerin çoğu erkek olabilir bilginiz olsun admin
bence ayıplamayın devir kötü ilerde kızınızın başina gelirburası bir şakamı tartışılan konuya bakın hangi çağda yaşıyorsunuz yorum yazanlar diktirme konusunda ayıp ya
Tatlım kızma bana ama burada kiminki isteyerek olmuş ki ? Ha senin ki öyledir gerçekten ama zar dışında bu yalanda meşhur gerçekciliğine kimse inanmaz bu yüzden.hem benimki isteyerek olmadı.
ne yani evlenecegm kisiye bunu söylemeli miyim?asla dogru degil cünkü şahit tutmuş oluyoruz bunu yaptğmzı söylememiz gerekir Allah kusurları örtün diyor hz.ömere de bu soruyla geliyolar kızım zina yaptı söylemeli miyim diyorlar gizleyin diyor. hoş ben evlenmeyi düşünmüyorum.çok hayal kırıklgna ugradım.Tatlım kızma bana ama burada kiminki isteyerek olmuş ki ? Ha senin ki öyledir gerçekten ama zar dışında bu yalanda meşhur gerçekciliğine kimse inanmaz bu yüzden.
turgay karakayaya pek güvenme derim siteyi asistanları çevirmiş kaç ay var dügününe?arkadsslr turgay karakayadan flep yonteminde sonuc alan varmi ne olur acl yardim cok ama cok zor durumdayim
turgay karakayaya pek güvenme derim siteyi asistanları çevirmiş kaç ay var dügününe?
sisli medde akın bey mı varmerhaba evet bende turgay beyle telefonda konuştum ama konuşmaları açıkçası beni çok tatmin etmedi. korkut beyin asistanı mı artık sekreteri mi böyle telefonda direk şu şöyle bu böyle 3 gün kala kontrole gelmeniz gerekiyor kesin dedi. yani çok kararsız kaldım. aslında kontrol benim için dert değil ama çok içime sinmedi ondan kararsızım. artık bu hafta ya şişlimed den randevu alıp gideceğim yada korkut beyden. zaman azaldıkça stresim 2 katına çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?