kızlar ebru hanım hakkında sonuc alan var mı elestirenler lütfen yazmasın
Ben kalıcı yaptırdım canım kontrole çağırdı tuttu kesin kanaman olur dedi aylar sonra evlendim ve kanamam da oldu. Ebru hanıma güvenebilirsin gönlünü ferah tut canım benim ... Allah yardımcınız olsun çok zor günler ama kanaman olduktan sonra herşeyi unutuyorsun

peki nasıl acıyor mu cok kontrole kadar hareketimiz nasıl oluyor mesela egilip kalkabiliyor muyuz

ne zaman yaptırdınız? fiyat ne kadar

bir şey dicem dikerken acıyor mu? diktirdikten sonra oranın temizliği nasıl oluyor ?

bi de kapaliyim ya namusa önem veren insanlar gelecek büyük ihtimal bu toplum kizlik zari diye ölüyor

çok komiksiniz amacınız ne sizin bir bayan olduğunuzdan şüpheliyim kadınlar nye kapanır dini gereği sen bu şartları yerine gitiriyormusun kapalısın ve zina yapıyorsun ozaman kapanma dinimizide kapalı bayan arkadaşlarıda kötüleme
belkide erkeksin bayan gibi kayıt oldun yorum yazıyorsunuz burdakilerin çoğu erkek olabilir bilginiz olsun admin

burası bir şakamı tartışılan konuya bakın hangi çağda yaşıyorsunuz yorum yazanlar diktirme konusunda ayıp ya

kapalılarında bi nefsi var onlarda insan

Tatlım kızma bana ama burada kiminki isteyerek olmuş ki ? Ha senin ki öyledir gerçekten ama zar dışında bu yalanda meşhur gerçekciliğine kimse inanmaz bu yüzden.
ne yani evlenecegm kisiye bunu söylemeli miyim?asla dogru degil cünkü şahit tutmuş oluyoruz bunu yaptğmzı söylememiz gerekir Allah kusurları örtün diyor hz.ömere de bu soruyla geliyolar kızım zina yaptı söylemeli miyim diyorlar gizleyin diyor. hoş ben evlenmeyi düşünmüyorum.çok hayal kırıklgna ugradım.

arkadsslr turgay karakayadan flep yonteminde sonuc alan varmi ne olur acl yardim cok ama cok zor durumdayim

daha evlilik yok ama bu stresle yasayamiyorum kafayi yemek uzereyim turgay karakaya kontrol istemiyor burdan tanistigim bi arkadas arkadasim sonuc aldi bende dikim yaptim bu ay evleniyorm dedi simdi sende boyle soyledin of kafam karisti

Kızlar bi cocuk benim peşimdn koştu vee gercekten istemiyordum tipide hiç tipim degildi ama o kadar sürekli benle konustuki 3 ay nerdeyse baya konusmaya başladım artık yakışıklı gelmeye başladı ve cıkmaya başladık ama ne cıkma ve o günden sonra benim kötü günlerim başladı bilmiyorum cok istegen biriydi ben hiç farketmemişim sürekli.bakire olamama karsın bana sürtünme yolu ile ilşki yasamaya başladık ben asla ve asla bakireligimi kaybetcegimi hiç sanmamıstım ama bigün benimde nefsim oldugu için bende cok istedim ve yanlıslıkla içime girdi ama kanamam olmadı yalnız ben hissettim birsey pıt dedi sanki balon patlamıs gibiydi sonra bende bi stres başladı halbuki benle evlenmek istiyordu hemde defalarca beni bozdun diye ayrıldım ama yine batıstık ve ben 1 kez daha onla birlikte oldum başkada olmadı cook mutsuzdum hayatımda en kötü günleri yasıyordum sevgilimfe bakirdi onun ilki olmıstım ama benle evlenmezse nasıl evlenecegim kişiye yalan söylerim diye düşündüm ama olmucak. Sevgilimle konustum dedimki ya ben olmazsam bi daha evlenecegin kişiyi bakire olarak ararmıson dedim ve bana dedigi sey evet ararım oldu içimden sayasım küfür edesim geldi .kimsenin peşinde koşma ve suan kwndimi daha dik hissediyorum cünkü ben yapmam asla olmaz dedigim seyi yaptım ve buna ragmen ona baglı olmadıgımı kanıtladım her seferinde ve bugun ilşkimizide bittirdim size tavsiyem her erkek sex yapıyor ve sevişiyor onlardaki tek fark belli olmamaları ve biz yapınca adımız cıkıyor oylemi kızlar ben sizden küçük olabilirm ama cok düşündüm herkes birbirini aldatırken heleki karsınızdaki ilşkiye girmiş birnimi aldatmaktan korkuyorsunuz benim sadece korktugum sey Allahtan bunun hesabını veremicem ama bu dunyadada başım egik yasayamam ve bende bi kac yıl sonra diktirecegim sizde başınız dik olsun kimse ezemez bizi bizin sahibimiz bi doku parcasıyla olacak sey degildir .bunları yazmamın amacı 1 ay o kadar kötü seyler yasadım ki anlatamam sanki kendimi mecbur hissettim ona ama oyle olmadıgını göreceksiniz hayatınızda başarılar ve cook calısın elinize işinizi alın dimdik durun .

turgay karakayaya pek güvenme derim siteyi asistanları çevirmiş kaç ay var dügününe?

merhaba evet bende turgay beyle telefonda konuştum ama konuşmaları açıkçası beni çok tatmin etmedi. korkut beyin asistanı mı artık sekreteri mi böyle telefonda direk şu şöyle bu böyle 3 gün kala kontrole gelmeniz gerekiyor kesin dedi. yani çok kararsız kaldım. aslında kontrol benim için dert değil ama çok içime sinmedi ondan kararsızım. artık bu hafta ya şişlimed den randevu alıp gideceğim yada korkut beyden. zaman azaldıkça stresim 2 katına çıkıyor.

sisli medde akın bey mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…