Başkası insana zulmetmiyor insan sadece kendi kendine zulmediyor allah herkese hayırlı kapılar açsın, başka rehbere de ihtiyaç yok ne kadar batarsan bat dibe, yine çıkaracak olan da o yardımı ondan istemek en doğrusu doktorları birer aracı gibi görmek lazım sanırım, maharet onların değil kabahet de...

Ama gidin görüşün aklınızın yattığı bir yerle hiçbirşey yapmadan beklmek de kahredici, işlem yaptırmayın demiyorum ama çok büyük beklentiye girmeyin kalıcı yaptırınca oh kuruldum bundan diye düşünmeyin, bunun için başka şehre gitmeyin, çok uçuk paralar vermeyin, çok çok dinlenin bir ay değil hatta iki ay dikkat edin herşeye, güzel beslenin belki allahın yardımı olur...

Bencede kalıcıda bakım zor ve sürekli aklım onda olacak ister istemez her hareketine dikkat edeceksin o yüzden geçici hem daha garanti hem seni yormuyor onunda tek sorunu o telaşın içimde gidip onu yaptırabilecek misin bakalım o günler geldiğinde ben ne yapacağım :/

Tabiki kesin olarak gidemeyebilirsin ama gitmek zorundaysaysak gideceğiz, tüm hazırlık evde değil ya dışarda da yapılcak iş olacak diye umuyorurum, hiç değilse kişisel bakım amaçlı çıkılır evden diye düşünüyorum, fakat 3-4 gün öncesi yaptırma meselesi net değil orada biraz kararsızım...

Canım öncelikle çok teşekkür ederim.çok sağol kimse bişey yazmayinca ümidimi yitirmiştir ben üye olmadan önce bu sayfanın tamamını okudum bi yerde de bi üye senden bahsetmişti hatırladım yaptırmış tutmamış diyordu hatta başka doktora muayene olduğunu doktor da yapılan işlemin kötü olduğunu demiş tutmadiginida tabi ben alıcıya inanmıyorum zaten haydar dümene bile sordum kalıcı diye bişey yok geçici vardır demişti en garantili işlem geçicidir ebru hanım başarılıydı giderim tabi o kadar ebru hanımı öneren olmuş kimileri diyo inanmayın bazıları asistan reklam falan yapıyorlar o yuzden benimde çoğu kez aklım karıştı doğru olabilir mi diye.ama su an senden cevap gelince içime şu serpildi bu konuda magdursan eğer ebru hanıma git geçici yaptir evlenme durumun varsa eğer mecbur buna zaten ben bütün de sordum yemin ederim asistanlarina kadar aradım tutmazsa düğün öncesi dikeriz falan diyorlar hep kalıcı işleme asla güvenmiyorum ben zaten o doku kanlı canlı doku değilmiş tutsa bile gergin değilse esner kan gelmez.şimdi sen yazdığın için cvp ebru hocaya gidecem çok mutsuzum

Üzülme canım. ebru hanım%100 garanti veriyor du kalıcı da tutmazsa düğün öncesi riske atmıyorum diyor hastaları mi çağırıyor son olarak tekrar dikiş atıyo. ama çok paracılar. gidince baya hazırlıklı git

Biliyorum canım herkes öyle diyo zaTEn su an tek istediğim bu durumdan kurtulmak ise yarayacakca donUma kadar alsın razıyım yeter ki kurtulalım bu dertten tek istediğim tek duam bu.3.bin lira var seneye yaza zaten düğün o zamana kadar DAhada birikir.zaten senet imzalayamam paralı gidimde düğün zamanı onun psikolojisini stresini cekemem.çok sağol canım beni düşünüyor yazdığın için

Yakın zamanda geçici yaptiripta ebru hanıma buraya yazsın lütfen hergün bak cam msj gelmismi diye ne kadar olumlu şeyler duyarsam içim rahatliyo başka türlü olmuyo umut oluyo bana.bende yaptirsam eğer benden sonuc alirsam bizzat ebru hanimi arayip minnetimi dile getircem cok tesekkur edcem benden sonrakilere yardımcı olurum doç.dr murat arslani dusunuyordum başta vazgeçtim aklıma ebru hanım yatiyo kadın kac kere programa katıldı çağrıldı iyi başarılı dr olmasa çağrılması herhalde bide ankara büyük bursa küçük orda yaptıran azdır ankara ya ıstanbul türkiyenin her yerinde giden oluyo bi işlem ne kadar cok yapılırsa o kadar tecrübe olur.ebru hanima gecici islemde guveniyorum ama para konusunda asla cebi dolu gitmem gerek

Canım ben sordum 3300 lira yapmış geçen yıl 2500 du seneye 5 çıkar bu kadın bizim verdiğimiz paralarla kimbilir neler al iyi hırs yapmış parçası diye sevmiyon ama vermeye mecburum kalicida aynı.Ben dedim hatta kadınlar kulübünden çok yazan olmuş sizden olumsuz sonuç alanlar var kalicida yalan diyo kulaktan dolma laflara inanmayın hiç bi dr hastasını riske atmaz önemli olan ordan kan gelip gelmeyeceğinin bilinmesi ona göre garanti veriyorum ben dedi şimdiye kadarda hiç olumsuz sonuç alan olmadı kalıcı doku katlanması zaten çok az tutmazsa yada ensemizde geçici dikiş atıyorum ben dedi.Neyse canım ben iki işleminde sormuştum fiyat aynı vadenin duruma gore de artabiliyo yani paralı git ne olacağı belli olmaz bu kadının senet imzalattı diye bn korkuyorum

Canım turlarda sorun var aptal aptal kelimeler çıkmış dediğimde bişey anlama san msj at cevap yazarım sana.ebru zulfikaroglu yaz cikyo direk googlrde hem iş hem kendi özel cep numarası adresi yaziyo ara konuş konuşmak en iyisi sana tavsiyem aklına ne gelirse ara bildiğin ne kadar dr varsa benim gibi yap ara araştırınca senin için hangisi daha iyi bulursun ama kalıcı yaptırmanın boşu boşuna ole bi işlem yok tutması çok zor imkansız gibi

Lütfen burdan bizdenmis gibi davranıp dr asistanları yazmasin burda söz konusu olan hayatımız kim bizden kim değil bilemiyoruz para herzaman gelir ama hayat gelmez sizin yüzünüzden hayatımız karara bilir bu bizim ikinci şansımız bu iş hayat meselesi yanlış tercih yaparsak umutlanip belki burda çoğu kişinin hayatına mal olacak herkes bi hata yapmış diye olsun mu o pişmanlık vijdan azabı en büyük ceza zaten evlendikten sonrada bu ani silinmeyecek mutlu olamayacz belki bu yuzden rica ediyorum dr asistanları bizi kandırmaya çalışmayın insanların hayatlarıyla oynamayın gerçek kişiler msj atsın lütfen

Burda kızlar hepimiz birbirimizin sonucu merak ediyoruz olumlu bişey duyunca umutlanyoruz kadın kadının i lacidir birbirimize yardımcı olalım atlayanlar ne olur yazsın daha önce yaşadığınız şeyleri unutmayın burdakilere umut olun en azından sonucu söyleyin boşa da yazmayan hesabı silin

Canım yuh desem ayıp olur mu kalıcı ve dikici arası fiyat farkı olmaması baya tuhaf işlem farkılıkları baya varken burdayım bilgileri bir süre daha takib edicem burdan haberleşelim olduğu kadar habersiz kalmayalım birbimizden, bence face hesab az çok kendini belli ediyor zaten

Ya herkes fake hesap yapiyo zaten korktukları icin tanidiklar cikar bulur diye boyle bo yerde herkes kendini acik etmezki evet ben sordum sende sor kadin paraci nasil olur dedim ben gecici daha az fiyati diye biliyodum iksi nasil ayni olur fiyati diyo ben garanti veriyorum yuzde yuz yaptigim islemde vajenin durumuna gorede artabilir soyup sogana cevriliyoruz resmen ben o parayi nr hallerde buluyorum dini imani para para para

Ben hergün giriyorum zaten galiba bu foruma cesaret edip te giremiyorlar çoğu kişi kızlar korkmayın lütfen birbirimize yardımcı olalım

Geçici için çok yüksek bir mebla bu, kulaktan dolma bilgi dediği birebir burda yazılanlar o zaman başarılı oldu yazanlarda inanmyalım burdan o doktor için diğer bir mantıkla, neyse baklım önümzdeki sürece hayırlısıyla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…