Evet haklısın Aylin ama regl olacağım için gidemem bu ara ancak dediğim gibi önümüzde ki hafta içi gidebilirim. kalıcı diktrip inş tutmamış demez ebru hoca ay valla psikolojim alt üst ilişkiye girmeden de rahatlycağmı sanmıyorum

Amin amiin.. Beni oradayken çok rahatlattı ama dediğim gibi ne kadar iyi ve güvenilir olursa olsun insan tedirgin oluyor

Zaten genelde her insan öyle yaptım kurtuldum diyorsun sonra stresiyle uğraşıyorsun acaba ne olacak diye bu kadar küçük bişey hayatımızı karartiyo kafayi yemek üzereydim düşüne düşüne ama tüm cesaretimi toplayıp git cem ne olursa olsun

Canım baştan sona kadar oku orda daha önce yaptıranlar yazmış hepsi olumlu diyo.bide foruma yaz ebru zülfikarogluna k zarı dikimi yaptıranlar ben okudum bi kac kişi yaptırıp sonucu yazmış hiç kimse dememiş olumsuz sonuç aldım hatta bi üye var papatya diye kanama olmuş ama düğünden önce gittim son bi dikiş atmam gerek demiş ebru hoca garanti olsun diye ama çok sıkıntı çektiğini söylemiş son kontrolde para almışlar yanında bulunmadığı için senet imzalamış ve d iyoki hazırlıklı gidin resmen durumunuzdan faydalanıp kullanıyorlar sizi sonuç olumluydu tek kötü tarafı senet imzalaması morali bozulmuş iste diyo ebru hanim sizinle konusurken gayet guleryuzlu iyi gibi islem bittikten sonra para kismina hic karismiyo cikista asistani diyomus su kadar odeme yapcaksiniz oda demis nasil olur ben daha once odedim ucretimi hic tinmamis daraltmada yapti demis.sende git canım riske atma ne olur ne olmaz bişey olmuşsa geçici diker zaten kurtulursun insaallah bu dertten.

Ay canımsın yaa bu kadar zahmet edip beni rahatlatmak için yazmışsın çok çok teşekkür ederim. evet papatya nın durumunu okudum tatlım. bu arada benim kanama regl miş Ayy için nasıl rahatladı kanamamın devamı gelincr anlatamam. regl olacağıma hiç bu kadar sevinmemiştim

Peki şunu merak ediyorum yani biraz açık olcak kusura bakmayın ama sormam lazım. erkek ilişki sırasında ı bölgeye girdiğinde anlamıyor dimi? sevgilime sordum dediğin için buraya yazdım yanlış anlama lütfen. yani orda bi dikiş olduğunu anlamaz dimi

Ne demek canım benim sen yeterki rahatla elimden geleni yaparım kadın kadına yardım etmeli hepimiz zor durumdayız bu zorlukluklari asacaz inşallah.senin adina da sevindim nikahtan önce son kez kontrol ettir için rahat eder belki bana bakma ben çok stresli biriyim normalde zatenherşeyi kafama takarim çaresi olsada sevinemiyorum bi türlü.bu konular çok hassas birsürü doktor var en iyi yapanı bulmak önemli senin sonuçta olumlu olur inşallah seneye benimde düğünün var haberlerini bekleyecem canim

Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim inş sende bir an önce yaptırıp kafan rahatlar. sonucu burda paylaşcam hiç merak etme.

Rica ederim canım benim.inşallah kurtulursun bu dertten burdakilerede umut olursun ama kimseden ses cikmiyo o kadar yaptıran var kimse sonucu paylasmiyo

Ebru zulfikarogluna geçici yaptırıp sonuç alan varsa yazsın lütfen çok rica ediyorum bu iste iyiyse onu düşünüp gidecek hem muayene ol cam sonuca göre de dikim yaptırıma buna mecburum anlatmaktan yanayım ama biliyorsunuz ki toplumda bu bir tabu olmuş çok önemli.o yuzden yanlış bi tercih yapıp hayatımı karartmak istemiyorum sonuç alan varsa bana ozel den msj atabilirler

Ebru hanim geçici de çok başarılı ama kalıcı yalan. ben kalıcı oldum ama tutmadı tutmadı ginida Başka doktora muayene olarak öğrendim.

Benim fikrim şu kalıcıda %50 şans var ve kalıcı işlemin iyileşme süreci cdden çok zorlu geçiyor, ben doktorların ilk muaynede işin olup olmayacağını bildiklerini ama söylemediklerini düşünüyorum, olmaz diyen yok ama farkındaysanız bu kadar kişi arasında oran olarak kalıcı başarı oranı çoook düşük, belki tutuar gözüyle bakmak gerekiyor, tutsa bile sonraki aylarda risk devam ediyor iyleşti tutu denilene bile güvenmeyin lütfen, çünkü süreç daha uzun bir aydan, deneyimledim ordan biliyorum. Kalıcıdan netice almak bir mucize beklemek gibi geliyor bana.

Deneyimledin mi operasyon oldun mu detayları anlatır mısın

Deneyimledin mi operasyon oldun mu detayları anlatır mısın
pskolojik olarak korkunçtu fizyolojik olarak ta çok can sıkıcı hala tüylerim diken diken oluyor düşündükçe, ağrı sızı para pul zahmet bunlara takılmamak lazım hepsi geçiyor ve geriye bir hiç kalabiliyor elde, nasıl detaylar istesin operasyon detayları herkesin aynı bir ay penguen gibi geziyorsun ortalıkta çok kısıtlı hareket ve tedirgin bir ay, gerçi bir ay da yetmiyor tam iyileşmeye ama neticem negatif... doku az, doku kansız, yanlış oturdun, yanlış baktım yaptın vs birsürü gerekçe sunabilirsin kendine ama ne desen boş çünkü neden olmadığı konusunda tam fikrin asla olmuyor... bu işin doktorla çok ilgisi yok hemen herpsi aynı işlemi uyguluyor netice kişiyle ve şartlarıyla alakalı istediğin kadar da iyi bak olmayınca olmuyor... ümitsiz konuşmalar gibi gelebilir ama gerçekçi olan sanırım bu... bir ay boyunca bacaklarının arasında canlı bir kelebek taşıyor gibi hissediyorsun gelde yaşat... bilmem anlatabildim mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…