Vallah cnm ben gecici yapmadim gercek hymenoplasti oldum vé turkiyede operasyon olmadim... Ama bu cok konu okudum burada bircogu yapmis tutmus baskalari yapmis tutmamis tekrar yaptirmis yani kisiden kisiye degisiyor

ben bir haftaya geçici yaptırmayı düşünüyorum. Hangisinin fiyatı uygun olursa ona gideceğim Ankarada. Bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Canım bende artık bakire değilim ve inan hiç bişey kaybetmiş gibi hissetmiyorum kendimi öyle çok zevkte almadım ilk olduğu için sanırım kendimi hala bakire hissediyorum ilk başta kan gelmedi şaşırdım sonra ayağa kalktım biraz ayakta oyalandım yattım falan 5 dk sonra içimden bişey boşalır gibi oldu peçeteyi koydum baş parmağının yüzeyi kadar kan geldi yani bu kanı getirtmek zor olmasa gerek diye düşünüyorum bende ilerde karşımdaki insanın değerimi bununla bağdaştırmaması için yaptırabilirim en iyisi geçici yoksa diğeri uzun süre pansuman bakım istiyor ben yapamam hep kascan kendini bişey olmasın die ebru zülfikaroğlu adı geçiyor konu başkarnda hep vatsaptan konştm garanti veriyor düğün ne zaman bize sonucunu yazarsan sevinirim

Kızlar ben daha bugün üye oldum sizin gibi hangi doktor iyidir bilemem burda adı geçen bütün doktorları sordum tek tek hepsi de kendi sayfalarında telkinlerde bulunuyorlar gibi geldi sanki hepsi ben bu isin ustasiyim der gibi daha ben karar veremedim haydar dümenin youtube de video su var oraya bi bakın soran arkadaşım geçici yaptiracaksan eğer 1 gün önce ilişkiyi oneriyo haydar dümen başarı şansı gün geçtikçe düşermiş en ideali 1 gun önce aksi takdirde istenilen sonuç elde edilemeyebilir aklına hangi doktor yatiyosa ona yaptir.geçici daha garanti çünkü ilişkiye girildiğinde dikiş yerleri genlesiyor o daha önce yirtilan yerden değil dikiş konan yerde yeni bi yaralanma oluyo kan öyle geliyormuş.

geçicide başarısız olan doktor yoktur umarım.benim aklıma yatan bir doktor var ama burada hiç ismi geçmemiş.hoş birkaç doktor isminden başka ismi geçen doktor yok

Bu konuyo cok arastirdim cok sorusturdum kizlar ben kasirken kan gelmişti yemin ederim bozdugumu düşünüyorum haydar bey zedelenmistir demisti yinede stresteyim bilmiyodum nerde oldugu bilseydim kasimazdim bisey olsa erkege anlat derdini anlamaz inanmaz yalanmi sucsuzum allah yukarda bi hata yapmadim yapmasan bile anlamiyolar inanmiyolar ben hic bi doktora gorunmedim cesaret edemedim kucuktum cocuktum ama hala stresinden kurtulamadim benim gibi durumda olan insanlara sadece yardim amacli yazdim imkNiniz olursa sizde sorun kadın organını en en iyi o bilir galiba imkanınız varsa eğer buna uyun bide diyoduki her doktor dikemez yanlış diker bazıları çok iyi araştırmak gerek bu isin uzmanını bide plastik cerrah daha iyi yapar demiyo bi kadın dogumcu yapar diyo sonuçta estetik ameliyat olmuyorsunuz kadın dogumcuların alanı sanki bana öyle geliyo aklınıza hangisi yaratsa öyle yapın o dediğim youtubede izleyin bi bakın ben bilmem duyduğumu yazıyorum yardımcı olmak adına ama en az 1 gun sonra ilişki yaşayın diyo başarı şansı çok yuksekmis

Yani diktirdikten birgün sonra ilişki yasa demek istedim 3 gun sonrada olabilir ama gecikmesin dik isler atarmis kendiliğinden acilirmis ama hep 1 gun sonra daha garanti başarı şansı en yüksek.bu konu hakkında çok yazan doktor olmuş anlatan eskiden tunusta kadınlar bir bitki varmis çok etkili tahriş eden fitil yapıp ondan koyup öyle kurtariyolarmis avrupalı kadınlarda döl yoluna sülük yerlestirirlermis 1 gun öncesinden kan toplanmış pihtilasirmis öyle atlatirlarmis herkes kendinden bu yolabasvurmuyo kimse uğraşmak istemez ama mecburiyetten örf adet töre insanları bu hale getiren hatasız kul olmaz bi hata yapıldı diye herkes olsun mu yani baktığım konuştuğum herkes diyo kaza oldu desen kim inanır bu iste kurtuluş yok çare yok tek çare bu yol insanın ailesi bile kabul elendikten sonra inanmadiktan sonra elin oğlumu kabul edecek soyle sen bayrak ederler seni sucsuzz günahsız yere kac insan oluyo bu yuzden

Soran arkadaşım bu kadar şeyi sana yardımcı olmak adına yazdım çok konuştum belki durum böyleymiş ben çok arastirdim aklına kim yatarsa ona Git kurtul dertten ben suçsuz olduğum halde yıllardır atlatamadim bu durumu.

Canım öyle kaşımakla bozulcak bişey değil bende küçükken tampon sokmuştum gitti mi acaba die düşünürdüm ama ilişki dışında bozulcak gibi deil çok ilerde yani öle 2 cm falan değil birde bu dikiş olayını gözümüzde abartıyoruz gelmesini istediğimiz iki damla kan erkekler zar falan hissetmiyor sordum sevgilime yani bence her kadın doğum rahatlıkla yapabilir

Canım kucuktum ben hatirlamiyorum ben hep arkadaşımın kıyafetini giyiyordum onda da mantar varmis bana sonra dedi bende bilmiyodum banada bulasti galiba kasintidan uyuyamiyodum adet olmuştum galiba bittikten bi iki hafta sonra kadın tüm bata vardı kasidim iste 3 gun boyunca kan geldi durmaksızın hani bi yerin kesilmiş gibi çok aktı bende söyleyemedim kimseye belki parmagim girdi zarar verdi haydar dumenede anlattım korkma yavrum zedelendi kafana takma bidadaha da ordan uzak dur demişti tahriş olmuştur dış etkendir kızlık zarina bişey olmadı girişteki damarlardan gelmiştir demişti her doktor aynı şeyi demiyo iste gel bakalım bişey yoksa bile bu durumdan faydalanıp ya beni kandirilarsa mesleğini istismar eden de oluyodur ne yapcam bilmiyorum sonucta kan gelmezse baba evine gonderilmek var rezil olmak var bu durumda tek çarem benimde iyi bi doktora görünmek bişey olmuşsa diktirmek tek çare geçici ben kaliciyi inanmıyorum çünkü neden öneriyorlar parası daha çok tutmazsa geçici diyorlar sana yemin ederim ben hep sordum burda önerilen bütün doktorlara birine dedim garanti verin bana bişey olmuşsa kalıcı yaptırım verdiği cevap beyaz eşyada garanti olur sizin dokunuza bağlı flepte doku kanlanmasi azmis o yuzden olmazsa geçici yaparım son kontrolde dedi kimisi diyo biz garanti veriyoruz nasıl inanipta yaptıysam bişey olmuşsa bilmiyorum kimi dünya kadar para istiyo kimi biraz daha uygun inanın ne yapcam bilmiyorum keşke dogmasaydim diyorum yada anam beni neden erkek dogurmadi hep düşünüyorum ya bozulduyduysa stresten yemek yiyemez oldum o derece yani ne yapcam bende bilmiyom

Canım ben youtubede izledim googledede baktım hep 1 gun sonra ilişki öneriyorlar gecici de düşünen olursa bunu dikkate alarak yapmalı bence iyi bi doktor bulduğunuzda yaptirdiktan 1 gun sonra ilişki yaşayın riske atmamak en iyisi bence o da bu dikime karşı olanlar bile bunu diyo bi bakın sizde araştırıp iyice öyle hareket edin

Merhaba kızlar, bende 22 ekimde yaptırdım kalıcı 24 Kasım da nikah var ama nikahtan önce birlikte olup bu kabustan kurtulmak istiyorum ebru hocaya yaptırdım fakat bu gün leke şeklinde kanamam oldu hiç bişeyde yapmadım halbuki ama çok korkuyorum yaptırmadan ayrı kaygılar yaptırdıktan sonra apayrı.. yakın zamanda kalıcı yaptırıp sonuç yazarsanız çok sevincem

Canım ilişki planliyosan eğer kontrole git riske atma doktorundan öğren bişey olmuşsa diskin tekrar mecbur zaten o kadar garanti vermişse eğer elinden geleni yapacak stres yapma bu durumu git için nasıl rahat edyosa öyle yap atistirsin insallah

Aylin nasıl rahatlatıyorsun insanın içini dr %1500 dedi ama ilişkiye girmeden ne kadar güvenirsem güveneyim doktora yinede içimde bi korku bu ayın 17 sinde kontrole gitcem sonucu paylaşcam sizlerle.. allah bu dertte olan

Geçici yaptırıp sonuç alan varsa lütfen bana ozel den msj atsın bide kime yaptırdığını olumlu olumsuz sonuç alan en iyi doktor önerisi olan cesaretimi toplayıp artık muayene olcm bide düğüne yakın geçici yaptıracak bişey olmuşsa eğer tek çarem bu su an bi tane dr var aklımda herkes onu tavsiye etmiş en çok onun adı geç iyi lütfen geçici yaptiripta sonuç alan varsa yazsın olumlu olumsuz cevabı bizi bekliyorum kızlar çok stresteyim uykularım kaciyo ne olur

Aylin nasıl rahatlatıyorsun insanın içini dr %1500 dedi ama ilişkiye girmeden ne kadar güvenirsem güveneyim doktora yinede içimde bi korku bu ayın 17 sinde kontrole gitcem sonucu paylaşcam sizlerle.. allah bu dertte olan herkesi kurtarsın birde adetim yakın 2 gün sonra normalde ama bu gelen kan adet kanı gibi değil görünce şok oldum

Aylincim bence ggeçiciyi her Dr iyi yapıyordur ama Ankaradaysan eğer ebru hocaya görün derim. ben burdan okuduğumda inanmamıştım ama verdiği enerjiyi görünce resmen ağladım tabi stresin etkisinde çok büyük

Canım stres yapma benim gibi önemli olan garanti vermesi değil diyolarki bi doktor diktiktn sonra kan gelip gelmeyeceğini anlarmış ordaki damar yapısına bagliymis herşey bide dikimine bu isin uzmanı ise kan gelir zaten gecici ye bütün dr lar yüzde yüz diyo iyi dikilmisse bu isin uzmanı tarafından bi sorun çıkmaz doktoruna ara şöyle için rahat değilse bişey olmuşsa dikecek mecbur buna

Zaten son mesajlara baktığımda onun adi geçiyo bende onu düşünüyorum ama ne kadar iyi güveniliR bilemem kimi diyo çok para göz kimi kotuluyo bende etkileniyorum ister istemez ama soyle de düşünüyorum işini iyi yapıyorsa garanti veriyorsa hakediyodur bu parayı bizi riske atmasın yeter sen yaptirmissan eğer seni her türlü r ahatlatmasi kurtarması lazim ben bi muayene olayım aklıma yatarsa buna gidecek tel de konuştum bide yüzyüze konuştum.allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…