Canım bende artık bakire değilim ve inan hiç bişey kaybetmiş gibi hissetmiyorum kendimi öyle çok zevkte almadım ilk olduğu için sanırım kendimi hala bakire hissediyorum ilk başta kan gelmedi şaşırdım sonra ayağa kalktım biraz ayakta oyalandım yattım falan 5 dk sonra içimden bişey boşalır gibi oldu peçeteyi koydum baş parmağının yüzeyi kadar kan geldi yani bu kanı getirtmek zor olmasa gerek diye düşünüyorum bende ilerde karşımdaki insanın değerimi bununla bağdaştırmaması için yaptırabilirim en iyisi geçici yoksa diğeri uzun süre pansuman bakım istiyor ben yapamam hep kascan kendini bişey olmasın die ebru zülfikaroğlu adı geçiyor konu başkarnda hep vatsaptan konştm garanti veriyor düğün ne zaman bize sonucunu yazarsan sevinirimben bir haftaya geçici yaptırmayı düşünüyorum. Hangisinin fiyatı uygun olursa ona gideceğim Ankarada. Bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Canım öyle kaşımakla bozulcak bişey değil bende küçükken tampon sokmuştum gitti mi acaba die düşünürdüm ama ilişki dışında bozulcak gibi deil çok ilerde yani öle 2 cm falan değil birde bu dikiş olayını gözümüzde abartıyoruz gelmesini istediğimiz iki damla kan erkekler zar falan hissetmiyor sordum sevgilime yani bence her kadın doğum rahatlıkla yapabilirSoran arkadaşım bu kadar şeyi sana yardımcı olmak adına yazdım çok konuştum belki durum böyleymiş ben çok arastirdim aklına kim yatarsa ona Git kurtul dertten ben suçsuz olduğum halde yıllardır atlatamadim bu durumu.
Canım öyle kaşımakla bozulcak bişey değil bende küçükken tampon sokmuştum gitti mi acaba die düşünürdüm ama ilişki dışında bozulcak gibi deil çok ilerde yani öle 2 cm falan değil birde bu dikiş olayını gözümüzde abartıyoruz gelmesini istediğimiz iki damla kan erkekler zar falan hissetmiyor sordum sevgilime yani bence her kadın doğum rahatlıkla yapabilir
Aylincim bence ggeçiciyi her Dr iyi yapıyordur ama Ankaradaysan eğer ebru hocaya görün derim. ben burdan okuduğumda inanmamıştım ama verdiği enerjiyi görünce resmen ağladım tabi stresin etkisinde çok büyükGeçici yaptırıp sonuç alan varsa lütfen bana ozel den msj atsın bide kime yaptırdığını olumlu olumsuz sonuç alan en iyi doktor önerisi olan cesaretimi toplayıp artık muayene olcm bide düğüne yakın geçici yaptıracak bişey olmuşsa eğer tek çarem bu su an bi tane dr var aklımda herkes onu tavsiye etmiş en çok onun adı geç iyi lütfen geçici yaptiripta sonuç alan varsa yazsın olumlu olumsuz cevabı bizi bekliyorum kızlar çok stresteyim uykularım kaciyo ne olur
Canım stres yapma benim gibi önemli olan garanti vermesi değil diyolarki bi doktor diktiktn sonra kan gelip gelmeyeceğini anlarmış ordaki damar yapısına bagliymis herşey bide dikimine bu isin uzmanı ise kan gelir zaten gecici ye bütün dr lar yüzde yüz diyo iyi dikilmisse bu isin uzmanı tarafından bi sorun çıkmaz doktoruna ara şöyle için rahat değilse bişey olmuşsa dikecek mecbur buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?