- 17 Mart 2012
- 88
- 8
- 96
fiyatına ne diyor hiç görüştün mü arkadaşım ?şahap inmezi hatırlamadım nasıl genel kanı ?
fiyat öğrenirsen buraya yazarsan sevinirim...Yok ben görüşmedim ama burda yaptiran betateta diye biri vardi. Gecmis sayfalarda. Kendisinona yaptirmis ve sonra baska bi doktora gitmis kim hatirlamiyorm tutmadi demis diger doktor risk alip iliskiye girmis ve kanamis.
Sanirim fiyati da daha uygundu. Ya ben ebru hanim ya da sahap beyi dusunuyorum yaptiracagim zaman ama bilemiyorum. Sahap beyin ikinci kontrole dahi cagirmadigini okumustum. Ben de henuz karar vermis degilim.
Tabi ki yazarimarastirip duruyorum zaten.. bi suru doktor vardi kafamda ikiye düşürdüm inşallah bu dertten bir kurtulsak..fiyat öğrenirsen buraya yazarsan sevinirim...
Ya ben nezaket vs beklemiyorum işini yapsın yeter uygunsa bende düşünürüm şahap beyi...Tabi sahap bey hakkinda da olumsuz seyler yazanlar vardi birine telefonda kizmis mi ne.. ama ayni sekilde ebru hanim hakkindada cok paragoz faln diyende var .. galiba en dogrusu bir doktora guvenip sığınmak .. 10kisiden 1 i de olsa mutlaka olmusuz yorum almayan doktor yok
3300 demişti arkadaş hem geçiciye hem kalıcıya....Ebru hanimin fiyatları nasi su anda ? Keske hayatimda biri olsa hemen yaptirsam ve kurtulsam.. bu vicdan azabı Cok kötü o masaya cikmak zorunda olmak herkesten saklamak cok zor
hayatında biri olup vakit yaklaşınca da tuhaf bir iç gerilim oluyor tabi umarim gönlümüzce olur herşey...3300 demişti arkadaş hem geçiciye hem kalıcıya....
Bence genital estetik kismina girip yukardaki arama isaetine tıklayıp sahap yaz ara.. Genital Estetik kisminda sahap beyin adjnin gectigi tüm yorumlari okuyabilirsin. Ben oyle yaptim.Ya ben nezaket vs beklemiyorum işini yapsın yeter uygunsa bende düşünürüm şahap beyi...
3300 cok ya.. ben kendim komple etmem o kadar töbe tobe aglancak halime guldurdu beni.. ama isinde iyise o ayri tabi3300 demişti arkadaş hem geçiciye hem kalıcıya....
mail adresi sitesinde yok sanki hazır outlook kutusu var? bilemedim yani....Ebru hanimin mail adresi var mi ? Telefon acamiyorum evde annem babam var.. ustelik babam ameliyatli bn bakiyorum. Mailini bana gönderebilir misnz?
3300 cok ya.. ben kendim komple etmem o kadar töbe tobe aglancak halime guldurdu beni.. ama isinde iyise o ayri tabi
ok...Bence genital estetik kismina girip yukardaki arama isaetine tıklayıp sahap yaz ara.. Genital Estetik kisminda sahap beyin adjnin gectigi tüm yorumlari okuyabilirsin. Ben oyle yaptim.
Okuyunca sende nasi bi izlenim biraktgini paylasir misin ben bir haftadir canli cenaze gibiyim kafam allak bullak..
Bence genital estetik kismina girip yukardaki arama isaetine tıklayıp sahap yaz ara.. Genital Estetik kisminda sahap beyin adjnin gectigi tüm yorumlari okuyabilirsin. Ben oyle yaptim.
resmine baktım netten ciddi bir kişilik sanki kendisi...:)
tabiki paylaşırım bunun muhakmesini yapmak hayat memet meselesi olduOkuyunca sende nasi bi izlenim biraktgini paylasir misin ben bir haftadir canli cenaze gibiyim kafam allak bullak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?