Yok ben görüşmedim ama burda yaptiran betateta diye biri vardi. Gecmis sayfalarda. Kendisinona yaptirmis ve sonra baska bi doktora gitmis kim hatirlamiyorm tutmadi demis diger doktor risk alip iliskiye girmis ve kanamis.
Sanirim fiyati da daha uygundu. Ya ben ebru hanim ya da sahap beyi dusunuyorum yaptiracagim zaman ama bilemiyorum. Sahap beyin ikinci kontrole dahi cagirmadigini okumustum. Ben de henuz karar vermis degilim.

Canım evet bu konuda haklısınız kötü niyetli olanları biz bilemiyoruz.ben anlatmak istediğimde bu kalıcı nadiren tutuyodur belki bu dokunlada alakalı olabilir senin deDigin gibi esnerse her dr son dikişi atiyo yani öyle riske de atmaz tutmazsa dr suçu değildir elinden geleni yapmıştır zaten bu iste iyi değilse bırakır mesleği ve geçici en garanti çözümü kim ne derse desin kalıcı gerçeği geçicidir doç.dr murat arslan da sitesinde yazmış art niyeti yok galiba herşeyiyle anlatmadı bu o dr demiş iyi iylesmezse esmer bazen çok iyi iyileşen kalıcı flepte bile nadirende olsa risk vardır diyo asistanina sormuştum yüzde 15 tutmazsa geçici diliyoruz demişti bata oldu sorali kalicida hiç bi dr kendine guvenmiyo emin değil ama geçici yüzde yüz diyolar

Canım kontrol ettir kime yaptiritsan yaptır riske atma inşallah olmaz da bişey olmuşsa telafi eder diker tekrar anlatırsınız inşallah hepiniz korkmayın umudumuzu yitirmeyin atlaticaz insallah

Tabi sahap bey hakkinda da olumsuz seyler yazanlar vardi birine telefonda kizmis mi ne.. ama ayni sekilde ebru hanim hakkindada cok paragoz faln diyende var .. galiba en dogrusu bir doktora guvenip sığınmak .. 10kisiden 1 i de olsa mutlaka olmusuz yorum almayan doktor yok

fiyat öğrenirsen buraya yazarsan sevinirim...

Ebru hanimin fiyatları nasi su anda ? Keske hayatimda biri olsa hemen yaptirsam ve kurtulsam.. bu vicdan azabı Cok kötü o masaya cikmak zorunda olmak herkesten saklamak cok zor

Ya ben nezaket vs beklemiyorum işini yapsın yeter uygunsa bende düşünürüm şahap beyi...

Ebru hanimin mail adresi var mi ? Telefon acamiyorum evde annem babam var.. ustelik babam ameliyatli bn bakiyorum. Mailini bana gönderebilir misnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…