Bu işlerde gizli yapilmiyo mu muayene oldun diyelim rapor edilmez ki dr la hasta arasında gizli kalır.ellerinde gerçekten delil olmayan kişiler ne yapsın o yuzden bu kadar rahat tehdit ediyorsunuz degilmi milleti gerçekten yaptırmış kanıtı olmayan kişiler ne yapacak o zaman yaptırmış tutmamissa karalamak hakkı degilmi yani

Tamam hanımlar, konuyla ben yöneticilerimize haber veriyorum şimdi, gereken neyse onlar karar verip yapacaktır.

Kanitlamadan diyo bide nasıl kanitlasin yapan gizli yaptiriyo eline belge mi veriyolar bu dikim işi gizli degilmi aa bak ben şu dr yaptırdım iste belge diyip burada yayınlayıp kendini ifşa edecek çok saçma alakasız yazdiklariniz burda kimliğini açık etse biri tanıdık görürse ne olacak

Canım milleti boşuna tedirgin etmesin burda gerçek kişilerde var onların hali ne olacak şimdi korkudan stresten kafayi yerler burda herkes yalancı sahtekar değil belki vardır biz onuda bilemeyiz suçsuz kişiler şimdi okuyup ta burayı korkmuslardir hesaplarını bile silen olmuştur müvekkilim dediği kişiyi bile soylemiyo

ayaylin474,
panik yapmayın, yöneticimize haber verdim, hemen ilgilenecek.

Ya bi de su var gercekse.. hangi doktor bu karalanan burda bi cok kişi belki de o karalama yuzunden o doktordan vazgecti .. ama biz nerden bilelim kim dogru skyluyo kim yalan deli gibi guvenebilecegimiz bir doktor bulup hatamizi duzeltmek istiyoruz.. ne yazikki bunu da kullananlar var.. kimi doktor kotuleyerek kimi doktor overek.. gercekten yaptirip da olmlu olumsuz sonuc alanlar bize yol gosterecek halbuki

Canım benim bu korkum yok iyiki karalama falan karalama dedi günden kasti ne birden bugün fırladı msj yazıyı ben dün sadece turgay karakaya hakkındaki düşüncemi yazmistim yaptıkları şeyleri inanmayan sitesine de baksın dediklrim doğru çünkü ben sonuna kadar arkasındayım msj düzen evi kurmuş hep kendisini övduren mesajlar bin tane ye yakındı bin kisi mi yaptırmış yani ben güvenlikte bu dr gitmekten vazgeçtiğini yazmistim evet hiç bi dr da muayene olmadım olsam buraya yazardım dr la hasta arasında bu önemli konuda gizli kalır kaldi ki burda kimse kendi kimliğini açık etmez yakalanır tanıdığına oldu olacak adımızı soyadimizida yazalım ben kimseye de demedim turagay gitmeyin yaptırmanın etmeyin ben yaptırdım ettim falan sadece tutumunu begenmedim bu kadar bide asistanım davranışı hiç hoşuma gitmedi sitesindeki msjlarin gercekliginede inanmıyorum belki gerçekten başarılı bilemeyiz uckagitcilik suç degilmi milleti kandırmak

Canım kimse karalamadiki son msjlasmalarda aa ben su dar gittim sakin gitmeyin ben yaptırdım şu dr olmadı etmedi siz suna gidin buna gidin hangi dr kim gitmisse ben suna yaptırdım diyenler var onlardan o yalan ayda kalıcı yaptırdım diyen tutmadı diyen onlardan o yalan muayene raporu da vermiyorlar ki sana kendini inandırmak için buraya mi yayinlacaz zaten böyle biseyde yok.Ben drlar hakkındaki düşüncemi söylersem sucmu yani işlem yapilsada korkum yok ben gerçeğim çünkü her türlü ispatimda hazır.karalamak dediği belki budur bi dar ya güvenirim ya guvenmezsin karslamakmi oluyo bu tehdit ediyo herkesi

Canim karalayan olcak elbet tutumunu begenmediginden ama yaptirmis olmamussa demeye hakkı vardır.ama bundan sonra yaptiripta işlem olumlu yada olumsuz sonuç alan oldu yada olmadı diye yazsın kim hangi doktoru dusunuyosa ona gitsin sonucu burda paylassin paylasana reklam yaptı damgası yapistiranlatda oluyo herşey karışık zaten aklınızda kim varsa ona gidin tavsiyede istemeyin geçici kime yaptirirsaniz yaptırın yüzde yüz garantisidir kalicida sorun uasarsaniz zaten duzeltirlr hiç bi dr riske atmaz bosunada stres yapmayın adam kesmedik herkes düşüncesi neyse onu yazdı bunda suç yak fikir alışverişi yaptık sahte kişilerde vardır zaten kendi belli edenler var formun tamamını okuduğunuzda tespit edersiniz

kızlar bugün kontrole gittim kalıcı yaptırmıştım ve malesef dr daraltma tutmuş ama garantiye almak amaçlı tekrar dikiş attı.. bunu dikişler şu an bana bile batıyor ilişki sısrasında karşı taraf nasıl anlamıcak aklım almıyor. dr anlamaz dedi ama nolur burdan cevap yazın geçici yaptırıp eşi tarafından anlaşılmayan ve kanaması olan aklımı kaybetcem düşünmekten

inşllh iyi haber veririm korkuyorum.mutlaka yazıcam arkadaşlar

az zamanın mı var arkadaşım geçici dikiş mi attı ?

Canlarım geçici den korkmayın en garanti li sonucu o veriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…