- 6 Kasım 2016
- 161
- 28
- 18
- 28
ayaylin474,Kanitlamadan diyo bide nasıl kanitlasin yapan gizli yaptiriyo eline belge mi veriyolar bu dikim işi gizli degilmi aa bak ben şu dr yaptırdım iste belge diyip burada yayınlayıp kendini ifşa edecek çok saçma alakasız yazdiklariniz burda kimliğini açık etse biri tanıdık görürse ne olacak
Canım gulgulmez bekliyormuş haberini foruma girememişyarerın benden haber bekle canım
dualarını bekliyorum
az zamanın mı var arkadaşım geçici dikiş mi attı ?kızlar bugün kontrole gittimkalıcı yaptırmıştım ve malesef dr daraltma tutmuş ama garantiye almak amaçlı tekrar dikiş attı.. bunu dikişler şu an bana bile batıyor ilişki sısrasında karşı taraf nasıl anlamıcak aklım almıyor. dr anlamaz dedi ama nolur burdan cevap yazın geçici yaptırıp eşi tarafından anlaşılmayan ve kanaması olan aklımı kaybetcem düşünmekten
inşallah iyi olur neticen bekliyoruz lavanta0inşllh iyi haber veririm korkuyorum.mutlaka yazıcam arkadaşlar
Herşey yolunda olur inşallah arkadaşım geçiciden netice alan birilerini bende bekliyorum...az zamanın mı var arkadaşım geçici dikiş mi attı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?