- 6 Kasım 2016
- 161
- 28
- 18
- 28
ama telefondaki ilgi alaka da referans değil bence pratikte ne olduğu ve sadece netice önemli... düzen düzenek konusunda da sana katılıyorum...Zaten illa bi dr canını sikmistir yada hoşuna gitmemiştir tutumu davranışı ondan kotuleyenler var yaptığı işlemde iyi olsun yeter ama iyi bi dr hastasını azarlayamaz buna hakkı yok yada teli direk surata kapatmak turgay karakayanin asistanı bana öyle yaptı aradım soru sorum içim rahatladım diye gerek yok gerek yok diye siz bana anlatamazsınız vazgecerim bende sizi düşünmeyi sen bilirsin diyip kapattı suratıma ister gel ister gelmedr dedi sitesindeki yorumlar da gerçek kişilerin olduğuna inanmıyorum hep bi düzen var yani bu yuzden hoşuma gitmedi
Bu dedgn doktoru bilmiyorum. Ankarada mi ? Ben yuzde 90 ankarada olurum zamani gelince.Zaten illa bi dr canını sikmistir yada hoşuna gitmemiştir tutumu davranışı ondan kotuleyenler var yaptığı işlemde iyi olsun yeter ama iyi bi dr hastasını azarlayamaz buna hakkı yok yada teli direk surata kapatmak turgay karakayanin asistanı bana öyle yaptı aradım soru sorum içim rahatladım diye gerek yok gerek yok diye siz bana anlatamazsınız vazgecerim bende sizi düşünmeyi sen bilirsin diyip kapattı suratıma ister gel ister gelmedr dedi sitesindeki yorumlar da gerçek kişilerin olduğuna inanmıyorum hep bi düzen var yani bu yuzden hoşuma gitmedi
bizi haberdar et lütfenben geçende aradım geçici de kalıcıda aynı fiyat 3000 dedi sekreter. Benim için fiyat önemli. Başka dr la görüştüm daha uyguna geçici için. İnşllh yarın sizleri haberdar edeceğim. Bugün dualarınızı bekliyorum lütfen bugün aklınıza geldiğimde bana dua edin. Çok korkuyorum sonuçtan
Merhabalar;
Konu bazı kullanıcılar veya işletmeler tarafından reklam ve karalama kampanyası yapılmak amacıyla açılmıştır.
Yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.
Site yetkililerine konu ile alakalı mail yollanmıştır.
Eğer gereği yapılmaz ve yorumlar silinmez ise Müvekkilim adına yorumları yapanlar ve site yöneticileri hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
Hiç bir şahıs hekime muayene olduğunu kanıtlamadan o hekim hakkında yorum yapamaz ve yayınlayamaz.
Bu hüküm kanunlar çerçevesinde belirtilmiş ve yayınlanmıştır.
Kamu oyunun bilgisine.
Av. Zehra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?