Zaten illa bi dr canını sikmistir yada hoşuna gitmemiştir tutumu davranışı ondan kotuleyenler var yaptığı işlemde iyi olsun yeter ama iyi bi dr hastasını azarlayamaz buna hakkı yok yada teli direk surata kapatmak turgay karakayanin asistanı bana öyle yaptı aradım soru sorum içim rahatladım diye gerek yok gerek yok diye siz bana anlatamazsınız vazgecerim bende sizi düşünmeyi sen bilirsin diyip kapattı suratıma ister gel ister gelmedr dedi sitesindeki yorumlar da gerçek kişilerin olduğuna inanmıyorum hep bi düzen var yani bu yuzden hoşuma gitmedi

ama telefondaki ilgi alaka da referans değil bence pratikte ne olduğu ve sadece netice önemli... düzen düzenek konusunda da sana katılıyorum...

Bu dedgn doktoru bilmiyorum. Ankarada mi ? Ben yuzde 90 ankarada olurum zamani gelince.

Hayır canım istanbul da fiyatı uygun ama her yerde reklamını yapiyo kendini ovuyoo millet gitsin diye istanbul da yapmayı düşünüyordum araştırın dedim heryerde bu çıktı karsima fiyati indiriyoki herkes gidip yaptirsin diye tipinede baktim hic guvenilir degil.ankara da süleyman e serdag var yapan müge aksoy isimleri duyulmamış ama süleyman eserdagda çok saf ve çok iyi o kadar sordum bıkmadan cevap verdi param yok bana indirim yapın lütfen zor durumdayım oldurler dedim tabi canım ne demek parayı dert etme her konuda yardımcı olurum demişti 1500 e yapıyordu gecici yi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ama maddi manevi desteğini esirgemiyo yardımcı oluyo bu konuda güveniliR yaptığı işlemi bilemem burda hiç kendinden bahseden olmamis

Her drun sitesinde olumlu yorum yazan insanlar gordunuzde inanmayın kim oldukları bile belli değil merak edip bakanlara kandirmacadir yani en doğru yer burası bence o kadar sahte insanlar yok en azından

Ya işte kimsedrn ben bu doktordan olmlu sonuc aldim diye duymayincs insan gyvenemiyor. Sevim turhana mail atmistim o da yapiyor ama hic yorum olmadgi icin cesaret istiyor yaptirmak.

ben geçende aradım geçici de kalıcıda aynı fiyat 3000 dedi sekreter. Benim için fiyat önemli. Başka dr la görüştüm daha uyguna geçici için. İnşllh yarın sizleri haberdar edeceğim. Bugün dualarınızı bekliyorum lütfen bugün aklınıza geldiğimde bana dua edin. Çok korkuyorum sonuçtan

bizi haberdar et lütfen

Kimse burda dr karalamamis neye dayanarak böyle bi konu açtınız ki burdaki çoğu kişi tel de bire bir görüştüğü şeyleri paylasiyo bunda ne suç var anlamadım kimse demiyo ki a bu dr çok kötü gitmeyin yaptırmanın etmeyin inanmayın sadece araştırma yapanların tel de görüştükleri drlarla konuşmalarını anlatiyo burda herkes derdini anlatiyo.hani bi dr la konusursun konuşmaları seni tatmin etmez yada güveniliR gelmez başkasını düşünüyorum o yuzden diyebilirsiniz burda herkes bunu diyo suc mu yani anlamadim

Kimse küfür hakaret içerikli bişey yazmiyo fiyat konusuda gerçek burda kim gerçek kim sahte onuda bilemiyoruz herkesin derdi kendi kadar insanlar burda çözüm ariyo derdini anlatiyoki rahatliyo yakın çevresine anlayamadığı şeyleri gelip burda anlatiyoki rahatliyo kiminin psikolojisi bozukken anlatarak düzeliyor

Valla avukat hanim kimim yanlis bilgi verdigini bulup da engellerse bizim icin de iyi olur. Hayatimiz soz konusu.. herkes bisi paylasiyo ne yapacagimizi sasirdik

Evet oyle de canım haklısın kim muvekkiliniz onuda söyleyin kim dr karalamis ki.bazıları ya doğruysa ha yaptirmistir bi işlem kalıcı mesala olmamıştır kimde yaptırdığını yazmak suç değil bence neden suc olsun ki her dr tutmazsa son dik ise çağırdığını söylüyorlar bunu da araştırın bence mağdur olan insan yokmu yani kalicida zaten olmamissa hiç bi dr riske de atmaz burası da karalama için açılmış özel bi yer değil ki üç beş kişi en az öyle bi yer olsaydı 1 milyonu bulurdu ankette değil benim aklım almıştı bu dediklerinizi birden çıkıp buraya msj atmanız daha önce böyle bi yorum o kumamistim

ne bu şimdi neyin tehdidi anlamadım. Muvekkiliniz kim onu hiç anlamadım. Burada sadece bir dr ismi geçmiyor.

Googlede yazdım böyle bi dr ismi yok bitane var zehra ovali soydan muğla marmaris bulunduğu yer ne yapmaya çalışıyorsunuz burda çoğu gerçek kişi bu yazdığınız şey yüzünden sahada kötü olmustur şimdi evet yalancı sahtekar tespit edildiğinde cezasını alsın ama burda herkes kendi düşüncesini paylasmakta özgür buna hakkiniz yok yani fikir özgürlüğü diye bişey vardır ben muayene olmadım ama tel de çok drls konuştum burada izlenimi mi yazdım kimseye de tavsiyede bulunamam muayene olsaydım bulunur dun ama ben bana denileni söyleneni aynen yazdım hiç bi zamanda cekinmem burda biz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz gerçeği anlatıyoruz söylediklerimin bi teki de yalan değil dokumandada çıkar tel numaramda gerçekten aradım gerçekten konuştum bu yuzden suçlamaya kalkarsanız sucsa cezaysa çekerim doğruyu söylemek sucsa eger

Böyle bi avukat ismi yok diye yazacaktim dr olmuş yazdım zehra ovali soydan marmaris cikyo muglada sizin kim olduğunuzu bilmiyorum lütfen mağdur insanları korkutmasın boyle

Böyle bi avukat ismi yok diye yazacaktim dr olmuş yazdım zehra ovali soydan marmaris cikyo muglada sizin kim olduğunuzu bilmiyorum lütfen mağdur insanları korkutmasın boyle

Kusura bakmayın ama burayı bilyosa o müvekkilim deDigin kişi burayı bilyodur yoksa nerden haberi olacak sırf kendi reklamını yaptiriyodur başkalarına yada kendi sitesinde burası neyse kendi sitesinde aynıdır burayla eşdeğer ne farkı varki yani o zaman o dr dan bizim gibileri kandırmaya çalıştığı için bizde şikayetçi oluruz avukata karşılık bizde tutarız kaybedecek biseyimizde yok yani kimseyi de tehdit etmeye de hakkınız yok neyden korkuyo adı kar alanında kimse kendisine gitmez daha çok para kaybeder diye mi sizinle tehdit ettiriyo olumsuz sonuç alan istediğini yazar kimse buna karışamaz öyle bi hakkınızda yok ben ad vermeyen ama bi dr var istanbul da ünlenmiş kendi sitesinde bin tane yorum okudum yok kan aman oldu vs hepsinin gerçek kişilere ait olduğuna inanmıyorum bi yılda bin kişi dikim yaptırması imkansız o zaman bakire kız kalmamış demek memlekette demek istiyo aa bak herkes bana yaptiriyo gidebilirim sizde gelin demeye calisiyo orda yalan kulliyen sırf daha çok para kazanmak için düz enek ve yazısında d iyoki bu iste googleden bakın en çok bizim adımız geç iyi yorumları haksız rekabet olmasın diye sildirdim kaleciyi öneriyi parası daha çok diye üç kağıt yaptığı bariz açık degilmi o zaman üç kağıttan ceza almalı degilmi milleti kandiriyo çünkü gitsinler diye belki işinde başarılı bilemem ama müşteri toplamak için böyle uckagida adını duyurmaya gerek varmı hoşumuza gitmiyo kaldırılmak kimse istemez bunu

Mune bi bakabilir misiniz tehdid içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…