- 8 Nisan 2018
- 81
- 88
- 38
- 30
Oradayken falan yazarız
Allah razı olsun canım bende ınan buradaki berkese dua edıyorum ama su amelıyatım guzel gecsın bırde kanamam olsun hesabımı kapatmışsın kocamdan gızlı gızlı gırıp bızım gıbı olan kızlara yazacağımİnsallah hayırlı haberlerini alırız cnm kendım kadar hepınıze dua edıyrum
Allah razı olsun canım bende ınan buradaki berkese dua edıyorum ama su amelıyatım guzel gecsın bırde kanamam olsun hesabımı kapatmışsın kocamdan gızlı gızlı gırıp bızım gıbı olan kızlara yazacağım
Amin inşallah içini ferah tut hersey guzel olacak hepımız ıcınDilerim cok ıyı gecer insallah
Bende sonucumu yazıcam allahın ıznı ıle
Ben de normalde cok cesurdum ama cok korkak biri oldum :))))iste pskoloji bozuluyo iycegölgemden korkar duruma geldimm gün yaklaştıkça ben degişik şeyler üretiyorum canlar :))))
Himm tahmin ediyorum nede sıkıldıgıni canimbirileri canımı sıktı işte her zamanki şeyler
Tam kac gun oldu canim senin dikislerin dusmedi diyemi canini sikiyosun canim her insanin yapisi farkli bazisi erken duser bazisi zamaninda bazisi gec duser seninkide sonucta tutmadimi tuttuBeni iyileşmemin yarisinda hep böyle korkuya olumsuzluga umutsuzluga bagliyorum ya Turgay beyin islemindede aynisini yasadim ama ozaman daha kötü olumsuzluk olmustu icimde ilk olunca benimki de sizinki gibi olmazsa çoğunluk turgay beyden akin beyde yaptiranlarin geneli bi anda kayboluyo resim atmiyo insanin akli karişiyo dikişlerin düşmediğinide ogrendim aklimda deli sorular kizlar
Arkadasimmmm heycandan ölmezssek iyi cok korkuyoruzkızlarr yarın gidiyoruzz @nelizle heycandan ıkımızde ölecez sanırımm
Hepimiz sanirim tukenmis durumdayiz yaKızlarrrrr n’oluyo herkesde mod düşük bugün Allah yardım edecek inş sabır ve dua
Ay sagolun kizlar Allah hepinizden razi olsun haber vericez mutlakaHadi az kaldı cnm dualarımız sizinle bu en kolay aşaması yazın bize yarın hemen
Sagol canim Allah hepizi kurtarsin insallahKızlar kendım kadar sizede dua edıyorum insallah hepiniz kurtulursunuz
Ağzından bal damlıyor inşallah inşallahhSüper yakında iki tane daha Gülen yüz göreceğiz çok şükür yaaa
İnşallah kuzum o aşamaya gelip atlatabilirsem hayirlisiylason zamanlarda yaptıran herkes Burda cnm birbirine yardımcı olmaya calısıyo hatta tutma aşamasını her atlatan dikişler de kişiden kişiye değişiyor ki Senin doktorunda en iyilerden biri bence kendini boyle düşüncelere sokma
İnsallah canim benim yaSüper yakında iki tane daha Gülen yüz göreceğiz çok şükür yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?