Önünüzde bu kadar çok ornek varken vesveseye gelip açıp bakmayı mi düşünüyorsunuz. Sakın öyle bi hata yapmayın kızlar. Ben o kadar iyi baktim ki ameliyat zamanı ama yaptığım tek hata açıp bakmak oldu. Bir kere açıp bakınca devamı geliyor çünkü durduramıyor insan kendini iyileşme sürecinde hergun farklı görünebiliyor birşey kafaniza takılınca bir daha bakmak istiyorsunuz haberiniz olsun. Ben böyle böyle bozdum kendimkini bu hatalara düşmeyin lütfen

İnsallah hayırlı haberlerini alırız cnm kendım kadar hepınıze dua edıyrum
Allah razı olsun canım bende ınan buradaki berkese dua edıyorum ama su amelıyatım guzel gecsın bırde kanamam olsun hesabımı kapatmışsın kocamdan gızlı gızlı gırıp bızım gıbı olan kızlara yazacağım

Dilerim cok ıyı gecer insallah
Bende sonucumu yazıcam allahın ıznı ıle

Tam kac gun oldu canim senin dikislerin dusmedi diyemi canini sikiyosun canim her insanin yapisi farkli bazisi erken duser bazisi zamaninda bazisi gec duser seninkide sonucta tutmadimi tuttu

İnşallah kuzum o aşamaya gelip atlatabilirsem hayirlisiyla

günaydın kızlarrrr N Nelizz C canommms hayırlı yolculuklarr herşey gönlünüzdekinden daha iyi olsun işiniz gücünüz rast gitsinn herşey cok güzel olcakkk birbirimizi hiç tanımıyo olsakta kalbimiz dualarımız hep birbirimzle tüm dualarımızda sizinle kızlar kucak dolusu cok öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…