Onun dediğinde daraltma da var anladığım kadarıyla ama Turgay bey zaten dar diktiği için Ekstra tekrar daraltma yapmıyor o ancak Doğum fln yapmış olacaksın da ozmn
Evet turgay bey dar yapiyomus resmini gorduklerimde cok dardi extra daraltmaya gerek yok bence yeterince dar dikiyo zaten

Okadar cok arastirma yaptimki okumadigim sey kalmamistir heralde c vitamini gercekten dokularin daha hizli kaynamasini sagliyormus kizlar

Bence ilaç olarak tabi alın ama daha çok c vitamini olan seyleri tüketin protein de hücre yenilenmesini hızlandırıyor diye biliyorum
Himm anladim canim bol bol yerizde o zaman bisey sorcam canim hafif akinti olmasi bi sıkıntı yaratirmi

Cok sacmalamis hemde herkesinki kaniyo yani bakirelerinki bile kaniyo esnek kizlik zari olanlar kanamiyo sadece iyi sacmalamis o
Benim kanama olmadı ilk esnek dediler daha sonra gittiğim doktor eski yırtık dedi :/ kan falan görmedim ben hiç

Esneklerde kanama olmuyomus zaten yirtiliyo kanamiyomu yada aciliyo oyle biseymi
Valla bilmiyorum canım nedir ne değildir... esnek hep esnek denilir diye biliyorum Doğumla yırtılır demişti bana ilk yıllar sonra başka doktora gittim eski yırtık dedi

Şu normal sarımsı akıntıyı diyorsun dimi yok o sorun olmuyo benim bildiğin akıntım oldu
Evet canim normal akinti onu diyorum senin dikimden oncede varmiydi akintin benim var biraz cunku carsamba islem yaptircam ya zarar fln vermez heralde degilmi

Valla bilmiyorum canım nedir ne değildir... esnek hep esnek denilir diye biliyorum Doğumla yırtılır demişti bana ilk yıllar sonra başka doktora gittim eski yırtık dedi

Canım eskı yırtık derken? Daha oncedemi ilişkiye gırdın sen?

Canım eskı yırtık derken? Daha oncedemi ilişkiye gırdın sen?
Hayır... ilk ilişkimde kanama olmadı doktora gittik esnek doğal çentikli Doğum sonrası yurtılır dedi... ayrıldık aradan yıllar geçti psikolojik kafama taktığımdan doktora gittim o da yırtık dedi...

Canim senin ne kadar geldi ilk girişte mi geldi nasil oldu bana özelden anlatirmisin benim psikoloji yine duman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…