Evet turgay bey dar yapiyomus resmini gorduklerimde cok dardi extra daraltmaya gerek yok bence yeterince dar dikiyo zatenOnun dediğinde daraltma da var anladığım kadarıyla ama Turgay bey zaten dar diktiği için Ekstra tekrar daraltma yapmıyor o ancak Doğum fln yapmış olacaksın da ozmn
Bence ilaç olarak tabi alın ama daha çok c vitamini olan seyleri tüketin protein de hücre yenilenmesini hızlandırıyor diye biliyorumOkadar cok arastirma yaptimki okumadigim sey kalmamistir heralde c vitamini gercekten dokularin daha hizli kaynamasini sagliyormus kizlar
Himm anladim canim bol bol yerizde o zaman bisey sorcam canim hafif akinti olmasi bi sıkıntı yaratirmiBence ilaç olarak tabi alın ama daha çok c vitamini olan seyleri tüketin protein de hücre yenilenmesini hızlandırıyor diye biliyorum
İnşallah bebeğimRica ederim canim önemli degil sende kurtulursun bu an önce insallah
Benim kanama olmadı ilk esnek dediler daha sonra gittiğim doktor eski yırtık dedi :/ kan falan görmedim ben hiçCok sacmalamis hemde herkesinki kaniyo yani bakirelerinki bile kaniyo esnek kizlik zari olanlar kanamiyo sadece iyi sacmalamis o
Esneklerde kanama olmuyomus zaten yirtiliyo kanamiyomu yada aciliyo oyle biseymiBenim kanama olmadı ilk esnek dediler daha sonra gittiğim doktor eski yırtık dedi :/ kan falan görmedim ben hiç
Valla bilmiyorum canım nedir ne değildir... esnek hep esnek denilir diye biliyorum Doğumla yırtılır demişti bana ilk yıllar sonra başka doktora gittim eski yırtık dediEsneklerde kanama olmuyomus zaten yirtiliyo kanamiyomu yada aciliyo oyle biseymi
Şu normal sarımsı akıntıyı diyorsun dimi yok o sorun olmuyo benim bildiğin akıntım olduHimm anladim canim bol bol yerizde o zaman bisey sorcam canim hafif akinti olmasi bi sıkıntı yaratirmi
Himm anladim canim bende dogumda yirtildigini duymustumValla bilmiyorum canım nedir ne değildir... esnek hep esnek denilir diye biliyorum Doğumla yırtılır demişti bana ilk yıllar sonra başka doktora gittim eski yırtık dedi
Evet canim normal akinti onu diyorum senin dikimden oncede varmiydi akintin benim var biraz cunku carsamba islem yaptircam ya zarar fln vermez heralde degilmiŞu normal sarımsı akıntıyı diyorsun dimi yok o sorun olmuyo benim bildiğin akıntım oldu
Evet cnm önceden de vardı hala da var doktora da özellikle sormuştum hiçbir sey olmaz demiştiEvet canim normal akinti onu diyorum senin dikimden oncede varmiydi akintin benim var biraz cunku carsamba islem yaptircam ya zarar fln vermez heralde degilmi
Valla bilmiyorum canım nedir ne değildir... esnek hep esnek denilir diye biliyorum Doğumla yırtılır demişti bana ilk yıllar sonra başka doktora gittim eski yırtık dedi
Anladim canim cok sagolEvet cnm önceden de vardı hala da var doktora da özellikle sormuştum hiçbir sey olmaz demişti
Aynen bi yanlislik var fiyat listesinde yazio cunku zaten.Canim bi yalnislik var bence sadece dikim 3000 tl daraltma olunca 3.500 tl nakitte indirim yapiyolar oda 2.700 yapiyo biz daha yeni konustuk carsamba gunude gidicez zaten
Canim akinti cok da olsa zarar vermesi imkansiz cok saglam yani öyle bozulmaz akintyla fln sen icini rahat tutHimm anladim canim bol bol yerizde o zaman bisey sorcam canim hafif akinti olmasi bi sıkıntı yaratirmi
Hayır... ilk ilişkimde kanama olmadı doktora gittik esnek doğal çentikli Doğum sonrası yurtılır dedi... ayrıldık aradan yıllar geçti psikolojik kafama taktığımdan doktora gittim o da yırtık dedi...Canım eskı yırtık derken? Daha oncedemi ilişkiye gırdın sen?
Canim senin ne kadar geldi ilk girişte mi geldi nasil oldu bana özelden anlatirmisin benim psikoloji yine duman olduAlakası yok yani benim bi tanıdığım bakireydi evlendikten sonra iliskiye girdiği ilk üç ay her iliskiye girdiginde normal kırmızı kan geldi ve ilk gece ilişkisinde cok kanaması oldu yani bu kişiden kişiye Degisiyo kızlar kusura bakmasın da bu psikoterapist canımız acıyacak diye düşünüp strese giriyoruz ister istemez bi zevk alıp yeterince ıslanamıyoruz yani ıslanma olmadığı için de O bölge tahriş oluyo ve normalinden fazla kanama oluyo stres yapmayacak olan bakire haliyle de bu işlemi görmüş haliyle de ben kimseyi gormedim yani. Demesi kolay gerçekten islanmaniz lazim belli belirsiz kan geliyo diye
Tamam kuzum cok sogalCanim akinti cok da olsa zarar vermesi imkansiz cok saglam yani öyle bozulmaz akintyla fln sen icini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?