al benden de o kadar

Ya bırakın allah askına doktoruma etmedıgınız laf kalmadı
Kendı doktoruna güvenen zaten rahat olur
Ben operasyon dan emınım cok sükür suan acayıp bir rahatlama geldı
Sen samımı bulma burda fotoğraflastıgım insanlar var bende yasadım ama rahatım yanı

hayır biz nefatif olabiliriz yani kendi adıma konusuyorum ben negatif olabilirim kabul ediyorum asıl merak ettigim bukadar takmıyosan burda ne işin var senin yaptıgın yorumlar bana samimi gelmiyo

Bu arada bende samımı bulamadım cnm üzgünüm

kimsenin amacı doktor övmek yada kötülemek degil çünkü herkes ciddi anlamda sıkıntılı doktorla ugrascak vakit yok herkesin amacı en içine sinen doktordan en iyi sonucu almak burdaki benim yazıştıgım tüm arkadaslar cok fazla takan insanlar ki haklılar tabiki tek ölüme çare yok deyip hayatımıza iyi kötü devam etmeye çalışan insanlarız ki buyüzden burdayız ama rahata baglayamadık bana tuhaf gelen o

Demekki emın degılsın? Ben emınım cok şükür insallah sizde atlatırsınız
He en kötü gecıcı yapAr kurtulurum neden üzüleyim? Ilk zamanlar cok üzüldüm şimdi üzülmeme gerek yok takıp edıp kanamaları olan insanları görünce daha cok rahatlıyorum takıp ederım çünkü cevremde bu durumu kimseye anlatmadım
Ayrıca burda ınsanlar kanka olup sohbette edıyo? Gırgır şamata da yapıyo? Onlar neden garıp degıl? Ayrıca burda bazı insanlar bana hic sanımı gelmıyo ben söylüyormuyum? İnsallah kanamamda olacak gelıp burda anlatıcam he olmasada yıne anlatıcam çünkü yukarda allah var
Insanlar en doğru doktoru bulur insallah

hemen hemen hergün bişeyler paylaştım yada sordum başka bi doktorun kontrol etmesine ve evet tuttu demesine ragmen tam anlamıyla yaşamadıgım görmedigim bişeyden ben emin olamıyorum ama bu doktoruma güvenemedigim için degil tabiki bu benim hissettiklerim düşüncelerim biz seninle zaten cok farklı frekanstayız sanada saygı duyuyorum burdaki bir çok kişi gibi ancak kanama olduktan sonra bukadar rahat olabilecek insanlar... en azından bende böyle bir izlenim oluştu ayrıca kimsenin kimseden farklı bi amacı beklentisi yok evet kanadı cümlesini duyabilmek umarım seninkinide duyarız sadece destek olup bunu yaşıcak diger kızlara yol gösterebilmek umut olabilmek elinden geldigince tamamen yardımcı olabilmek

İnsallah ama burdakı herkesden rica ediyorum olumlu sonuc alan yada alamayN yazsın lütfen allah yukarda ben yazıcam çünkü bu hayati bır olay bizden sonra gelecek insanlarda var malesef cogu doktorda dolandırıcı

Ben artık uyeligimi nasil kapatiliyo bilmiyorum ama kapatmayı denicem arkadaşlar. Çünkü burda bazen gercekten gereksiz boş muhabbet yapiliyo yani baslik hymenoplasty oldum başlığı ama burasi altin gününe dönmüş durumda gercekten bi arkadaşın ihtiyacı olsa burda ne biliyim doktor bakacak olsa bisey olsa yardıma ihtiyacı olsa ya da bize bi sorusu olsa burda bazı arkadaşların yaptığı boş muhabbet yüzünden amaaan diyip çoğu yorumları okumuyoruz yani keske özelden konussaniz hem burda acik acik icinizi döküyorsunuz ama üye olmayanlara da acik bi yer burasi kendinizi ifşa ediyorsunuz bu şekilde farkında değilsiniz. O yüzden burda ben bostan yere durmamam gerektiği kanaatine vardım yani yeterince durdum zaten yardımcı olabileceğim kişilere oldum ama sohbet etmek için ya da alakasız konuları konuşmak için keske başka başlıklar kullansaydınız burda ihtiyacı olanlar geliyo uzun uzun saçma sapan yorumları okuyo bi sonuca varamiyo bazı arkadaşlar yüzünden. Lutfen biraz dikkatli olun bence siz de bu konuda sohbet için özel kısmı kullanmanız daha iyi olur

Farkında olmayabilirsiniz ama burda iyi sonuç aldığınızda bazı doktorlar iyi reklam olsun diye alıp sitesinde yayinliyo ve bilindik doktorlar olduğu için bi şekilde biri google da aratinca sizin yorumlariniza ulaşabilir farkında değilsiniz yorumlarınızı tekrar silme şansınız da yok bunu unutuyorsunuz yazarken. Umarim hersey istediğiniz gibi olur yorumlarinizin milyarlarca insana acik oldugunu unutmamanizi dilerim

Gecmis olsun canım ikinize de bundan sonrasi dikkat gerisi gelir biraz sabır su gibi gecer insallah bi ay..

Geçmiş olsun cnm ikinize de N Nelizz C canommms gerisini de kolayca atlatırsınız inş dualarımız hepimizle
.

Demekki doktorlarda bizi takip ediyor

kızlar acı ağrı var mı ? bir de dolmuşa falan bindiniz mi nasıl adım atıyorsunuz
Canim sonradan biraz sizlama var agri var ama dayanilmiycak gibi degil hep yan oturuyosun bacak bacak ustune adimlarini ufak ufak atiyosun cok acmiyosun bacaklarini yavas yavas yuruyosun yavs harekeltrle kisitli bi sekilde

gözünüz aydın kuzucuklar aynen öyle oluyo garip bir bakışları oluyoo insanların ama yapıxak bişey yok aman dikkat edin kim nasıl bakıyosa baksın
Sagol canim İnsanlar garip garip bakiyo su an moralim cok bozuk aglayp duruyorum bu sbepten degil ama

Gözünüz Aydın canım. Aynen bundan sonrası sizde doktorun söylediklerine dikkat ederseniz bir sorun çıkmaz. Bir duş olayı sıkıntılı diğerlerinden bir şey Yok.
Sagol canim darisi yaptirmak isteyen herkesjn basina insallah fazlasiyla dikkat edicez iste

Sagol canim İnsanlar garip garip bakiyo su an moralim cok bozuk aglayp duruyorum bu sbepten degil ama
Cnm ağlama yeni oldu daha insan o yaptırdım psikolojisi vs kendine yediremiyo gibi geliyo Allah bizleri affetsin tövbemizi ettik duamızı da ediyoruz inş bize yardım eder sen sıkma canını kendi kendine ağlama buraya yaz konusalım İnan bak daha iyi hissedeceksin kendini

hayır biz nefatif olabiliriz yani kendi adıma konusuyorum ben negatif olabilirim kabul ediyorum asıl merak ettigim bukadar takmıyosan burda ne işin var senin yaptıgın yorumlar bana samimi gelmiyo
Bu eglenilcek bi durum degil ben bugun yer oldum yerin dibine girdim bu kaldirilcak pskoloji degil eglenebilen varsa cok ilginc

Aglama sebebim bu degil baska bisey hic iyi degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…