- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
al benden de o kadar
hayır biz nefatif olabiliriz yani kendi adıma konusuyorum ben negatif olabilirim kabul ediyorum asıl merak ettigim bukadar takmıyosan burda ne işin var senin yaptıgın yorumlar bana samimi gelmiyo
kimsenin amacı doktor övmek yada kötülemek degil çünkü herkes ciddi anlamda sıkıntılı doktorla ugrascak vakit yok herkesin amacı en içine sinen doktordan en iyi sonucu almak burdaki benim yazıştıgım tüm arkadaslar cok fazla takan insanlar ki haklılar tabiki tek ölüme çare yok deyip hayatımıza iyi kötü devam etmeye çalışan insanlarız ki buyüzden burdayız ama rahata baglayamadık bana tuhaf gelen o
hemen hemen hergün bişeyler paylaştım yada sordum başka bi doktorun kontrol etmesine ve evet tuttu demesine ragmen tam anlamıyla yaşamadıgım görmedigim bişeyden ben emin olamıyorum ama bu doktoruma güvenemedigim için degil tabiki bu benim hissettiklerim düşüncelerim biz seninle zaten cok farklı frekanstayız sanada saygı duyuyorum burdaki bir çok kişi gibi ancak kanama olduktan sonra bukadar rahat olabilecek insanlar... en azından bende böyle bir izlenim oluştu ayrıca kimsenin kimseden farklı bi amacı beklentisi yok evet kanadı cümlesini duyabilmek umarım seninkinide duyarız sadece destek olup bunu yaşıcak diger kızlara yol gösterebilmek umut olabilmek elinden geldigince tamamen yardımcı olabilmek
Gecmis olsun canım ikinize de bundan sonrasi dikkat gerisi gelir biraz sabır su gibi gecer insallah bi ay..Kizlar bitti islem donuyoruz ucaktayiz ucagin kalkmasini bekliyoruz cok kisa surdu islem korkulcak bisey yokmus aslinda sonrasi sadece insani geriyomus gercekten oturup kalkmalar hareket etmelere cok dikkat edicekmisiz iste bundan sonrasi bize dusuyomus ucakta bi oturusumuz var gulsekmi aglasakmi bilemedim
Farkında olmayabilirsiniz ama burda iyi sonuç aldığınızda bazı doktorlar iyi reklam olsun diye alıp sitesinde yayinliyo ve bilindik doktorlar olduğu için bi şekilde biri google da aratinca sizin yorumlariniza ulaşabilir farkında değilsiniz yorumlarınızı tekrar silme şansınız da yok bunu unutuyorsunuz yazarken. Umarim hersey istediğiniz gibi olur yorumlarinizin milyarlarca insana acik oldugunu unutmamanizi dilerim
.
Canim sonradan biraz sizlama var agri var ama dayanilmiycak gibi degil hep yan oturuyosun bacak bacak ustune adimlarini ufak ufak atiyosun cok acmiyosun bacaklarini yavas yavas yuruyosun yavs harekeltrle kisitli bi sekildekızlar acı ağrı var mı ? bir de dolmuşa falan bindiniz mi nasıl adım atıyorsunuz
Sagol canim İnsanlar garip garip bakiyo su an moralim cok bozuk aglayp duruyorum bu sbepten degil amagözünüz aydın kuzucuklar aynen öyle oluyo garip bir bakışları oluyoo insanların ama yapıxak bişey yok aman dikkat edin kim nasıl bakıyosa baksın
Sagol canim darisi yaptirmak isteyen herkesjn basina insallah fazlasiyla dikkat edicez isteGözünüz Aydın canım. Aynen bundan sonrası sizde doktorun söylediklerine dikkat ederseniz bir sorun çıkmaz. Bir duş olayı sıkıntılı diğerlerinden bir şey Yok.
Sagol canim benimÇok geçmiş olsun kızlar
20 dakika fln surdu canim kisa surduKac dk sürdü cnm?
Cnm ağlama yeni oldu daha insan o yaptırdım psikolojisi vs kendine yediremiyo gibi geliyo Allah bizleri affetsin tövbemizi ettik duamızı da ediyoruz inş bize yardım eder sen sıkma canını kendi kendine ağlama buraya yaz konusalım İnan bak daha iyi hissedeceksin kendiniSagol canim İnsanlar garip garip bakiyo su an moralim cok bozuk aglayp duruyorum bu sbepten degil ama
Bu eglenilcek bi durum degil ben bugun yer oldum yerin dibine girdim bu kaldirilcak pskoloji degil eglenebilen varsa cok ilginchayır biz nefatif olabiliriz yani kendi adıma konusuyorum ben negatif olabilirim kabul ediyorum asıl merak ettigim bukadar takmıyosan burda ne işin var senin yaptıgın yorumlar bana samimi gelmiyo
Aglama sebebim bu degil baska bisey hic iyi degilimCnm ağlama yeni oldu daha insan o yaptırdım psikolojisi vs kendine yediremiyo gibi geliyo Allah bizleri affetsin tövbemizi ettik duamızı da ediyoruz inş bize yardım eder sen sıkma canını kendi kendine ağlama buraya yaz konusalım İnan bak daha iyi hissedeceksin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?