Himm ay hersey insana sknti canimizdan usandikDüğün de başka şehirde olacak bi de yol gidecem 7 saat kadar
aynen canımm 1 buçuk ay 2 hafta bitti bakalımm kaldı 1 ayİyi olun da zaten 1 buçuk ay gibi bir süreç di mi canım iyileşme tamamen
Senin de güzel haberini alırız inş cnmCanım C canommms ile senden 4 gün önceydi benmde işlem biliosun. Buğün 2 hafta doldu ilk günlere göre daha iyiym tabi robot gibi değilm biraz daha alştm oturmam bile daha iyi tabiki üstüne oturmuom kesinlikle dün biraz kaşıntı oldu bide regl oldum yaarada bazen batma oluodu ilk haftadan sonraa özellikle. Bide çalışıom ben paso etek elbise giyiom ya hiç tarzım değil amma bu işlemden sonra aldım hep sırf hava alsın die. Temizliğine dikkat ediorum kuru kalmasına özellikle
Ne guzel masallah canim iki haftan dolmus az kalmis hadi allah guc versin sana calisirken cok zor ya bende geceleri hava alsin diye ic camasiri olmadan uyuyorum bizde de batma sizlama oluyo ama çok sık olmuyoCanım C canommms ile senden 4 gün önceydi benmde işlem biliosun. Buğün 2 hafta doldu ilk günlere göre daha iyiym tabi robot gibi değilm biraz daha alştm oturmam bile daha iyi tabiki üstüne oturmuom kesinlikle dün biraz kaşıntı oldu bide regl oldum yaarada bazen batma oluodu ilk haftadan sonraa özellikle. Bide çalışıom ben paso etek elbise giyiom ya hiç tarzım değil amma bu işlemden sonra aldım hep sırf hava alsın die. Temizliğine dikkat ediorum kuru kalmasına özellikle
İnsalah guzel haberlerini verirsin caniminşallah kuzumm öle istiyorum ki yaptıran herkes in tutsun miilet kurtulsun şu beladann.
Oyle düşünme hemen cnm bence sen kendi şehrinde bir doktor araştır ve git bianonce aklında soru işareti olup duracağınaBen sizin kadar dikkat edemediM malesef cok detayli dusunmussunuz. Benimki tutmamistir ozaman
Canım oyle söyleme senınkıdew tutmuştur kanama falan oldumu hıc bu esnada eger olmadıysa sıkıntu yoktur büyük ıhtımalleBen sizin kadar dikkat edemediM malesef cok detayli dusunmussunuz. Benimki tutmamistir ozaman
Yok artik canim daha neler oyle dusunme canim cogu arkadas bizim gibi dikkat etmemis ama tutmus onunkilerBen sizin kadar dikkat edemediM malesef cok detayli dusunmussunuz. Benimki tutmamistir ozaman
Yok kanamam olmadi canimCanım oyle söyleme senınkıdew tutmuştur kanama falan oldumu hıc bu esnada eger olmadıysa sıkıntu yoktur büyük ıhtımalle
Korkma canim icin icini yiycegine gidip ogrenmek en iyisiKorkiyorum ya burda bi doktora gitmeye
Öyle düşünme yine de doktor iyi yaptıysa tutmuştur ilk görüntüde tutmuş gibiydi ikinci sıkıntı gibi gözükse deBen sizin kadar dikkat edemediM malesef cok detayli dusunmussunuz. Benimki tutmamistir ozaman
Canim fotoda bise belli degilki. Gozukmuyor. Ayna tuttum ama delik melik gozukmuyo yani nerde o delik bulamadim yahu :)Öyle düşünme yine de doktor iyi yaptıysa tutmuştur ilk görüntüde tutmuş gibiydi ikinci sıkıntı gibi gözükse de
Valla usandım ben de kına sonrası yaptıramam direkt gideriz muhtemel düğün ile kına arası ne kadar olur bilemem garip bir sürü olay...Himm ay hersey insana sknti canimizdan usandik
Çözülmemesi iyi de illaki vardır adet oluyorsun sonuçta bi de gergin duruyor mu o yerCanim fotoda bise belli degilki. Gozukmuyor. Ayna tuttum ama delik melik gozukmuyo yani nerde o delik bulamadim yahu :)
Gözükmemesi olacaktı o :)Canim fotoda bise belli degilki. Gozukmuyor. Ayna tuttum ama delik melik gozukmuyo yani nerde o delik bulamadim yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?