Geçici için direk kanama garantili diyorlar zaten o daha garantiRahatsa kafana o yatiyosa onu yaptir canim sen nekadarmis
GErcektwn yaa gecıcıde ıpler farkedılmıyormu onu bende cozemedımBilmiyorumki canim su geciciyi ya
1800-2500 arası idi en son canım şimdi ya da yaza kaç olur bilmem malum ticari yön ağır basıyor doktorlarda... ameliyat bile değil ele dikiş atmakla ayni şey bilemedim...Rahatsa kafana o yatiyosa onu yaptir canim sen nekadarmis
sen su an ne durumdasin canim kac gun oldu nasil hissediyosun kendini biraz bize anlatirmisinBen kabız olurum sürekli o işlemden sonra yine kabızım ilacıda içiom amma o gün işe yaramadı ya ruhumu teslim ediodum resmensizleri çok iyi anlıyorum kızlar
Ben kendımıBen ağladımm yaa
ben kendımı sıkıyorum bıldıgınBen ağladımm yaa
Valla bende cozemedim orayi hic canim yaGErcektwn yaa gecıcıde ıpler farkedılmıyormu onu bende cozemedım
Evet ya senın kaç gun oldu bızım bugun tam 10. Günümüzsen su an ne durumdasin canim kac gun oldu nasil hissediyosun kendini biraz bize anlatirmisin
Edilmiyor canım cidden çok kişi geçici ile de kurtuldu buradan da biliyorum, şahit olduğum 1-2 kişi de varGErcektwn yaa gecıcıde ıpler farkedılmıyormu onu bende cozemedım
Onuda hepsi beceriyo zaten galibaGeçici için direk kanama garantili diyorlar zaten o daha garanti
İçime su serp böyle :) o gün geldiğinde beni gazlayın yaaa korkudan elime yüzüme bulaştırmayım :)Geçici için direk kanama garantili diyorlar zaten o daha garanti
Ay keske bende gecıcıw yaptırsaydım en azından bunu cekmezdık ıstanbula gıtmek ıcın yalanlar söylemezdıkEdilmiyor canım cidden çok kişi geçici ile de kurtuldu buradan da biliyorum, şahit olduğum 1-2 kişi de var
30 güne diyelim ozmn hayırlısıyla güzel Bir şekilde ay bian Doğum günü kutlar gibi hissettim kendimi :)Evet ya senın kaç gun oldu bızım bugun tam 10. Günümüz
Kiz allah iyiligini versin bende cok korkuyorum nasil olcak diye yaİçime su serp böyle :) o gün geldiğinde beni gazlayın yaaa korkudan elime yüzüme bulaştırmayım :)
Evet ama düğünde huzurlu oynarsınız ben gibi dokunsalar ağlayacak modda olmazsın :)))Ay keske bende gecıcıw yaptırsaydım en azından bunu cekmezdık ıstanbula gıtmek ıcın yalanlar söylemezdık
Bayramımız olacak canım benım ınsalalh30 güne diyelim ozmn hayırlısıyla güzel Bir şekilde ay bian Doğum günü kutlar gibi hissettim kendimi :)
Canım ben burada resmen düğünü olanların nöbetini tutuyor öncesinde de cesaret verip elimden geldiğince yüreklendiriyorum Merak etmeKiz allah iyiligini versin bende cok korkuyorum nasil olcak diye ya
Sakın ağlayacak moda gırme kanama olacak dıye sevın zatwn kanaman olduktab sonra sevıneceksın dugunde oynamısın oynamamısın umrunda olmazkıEvet ama düğünde huzurlu oynarsınız ben gibi dokunsalar ağlayacak modda olmazsın :)))
Tekrar dogdugumuz gun gibi olcak zaten galiba30 güne diyelim ozmn hayırlısıyla güzel Bir şekilde ay bian Doğum günü kutlar gibi hissettim kendimi :)
İşte o dikişler ile oynamak da zarar vermez herkes oynuyor sıkıntı olmuyo dedi doktorlar ama korku başa bela canım :/Sakın ağlayacak moda gırme kanama olacak dıye sevın zatwn kanaman olduktab sonra sevıneceksın dugunde oynamısın oynamamısın umrunda olmazkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?