sen su an ne durumdasin canim kac gun oldu nasil hissediyosun kendini biraz bize anlatirmisin
Canım C canommms ile senden 4 gün önceydi benmde işlem biliosun. Buğün 2 hafta doldu ilk günlere göre daha iyiym tabi robot gibi değilm biraz daha alştm oturmam bile daha iyi tabiki üstüne oturmuom kesinlikle dün biraz kaşıntı oldu bide regl oldum ya arada bazen batma oluodu ilk haftadan sonraa özellikle. Bide çalışıom ben paso etek elbise giyiom ya hiç tarzım değil amma bu işlemden sonra aldım hep sırf hava alsın die. Temizliğine dikkat ediorum kuru kalmasına özellikle

Sen de güzel haberler ile dön inşallah

Ben elbıse gıyınemedım hep pantolan gıyınıyorum ama ağ kısmını hıc cekmıyorum ıc camasırıda hıc gıyınmıyorum orası hep havalanıyor ınsalalh senden de guzel haberler beklıyoeuz canım

inşallah kuzumm öle istiyorum ki yaptıran herkes in tutsun miilet kurtulsun şu beladann.
Canım valla her gün hepimiz bildiğim bilmediğim aynı dertte olan herkes için dua ediyorum... insan bilince o derdi kimsenin yaşanmasını istemiyor gerçekten toplumun büyük bi sorunu bu durum

bende öle giymiyorumm canım ya korkuom herşeyden hava alsın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…