Az kaldııııı bence çok iyi olacak her şeyTekrar dogdugumuz gun gibi olcak zaten galiba
Tabiki hepimiz sana destek olcaz hic merak etme gerdege sokacaz seniCanım ben burada resmen düğünü olanların nöbetini tutuyor öncesinde de cesaret verip elimden geldiğince yüreklendiriyorum Merak etmeayni muamele bana da olur inşallah
Bızdee sana yapacağız merak etme senCanım ben burada resmen düğünü olanların nöbetini tutuyor öncesinde de cesaret verip elimden geldiğince yüreklendiriyorum Merak etmeayni muamele bana da olur inşallah
Ay ne guzel ben. Bunları bılmıyordum yaaİşte o dikişler ile oynamak da zarar vermez herkes oynuyor sıkıntı olmuyo dedi doktorlar ama korku başa bela canım :/
Tabiki hepimiz sana destek olcaz hic merak etme gerdege sokacaz seni
Ay agzindan bal damliyo yaAz kaldııııı bence çok iyi olacak her şey
o işlemi yaptıran da cok cnm benim vaktim olsa ben de geçici yapardım kalıcı yaptırıp bir de ilişkye kdr koruman lazım onu her şekilde daha zorEvet ama düğünde huzurlu oynarsınız ben gibi dokunsalar ağlayacak modda olmazsın :)))
Sağolun yaaa valla o günler yüreğe çok ihtiyaç olur benceBızdee sana yapacağız merak etme sen
Benim vaktim olur inşallah yaptırmaya ya yoksa daha büyük derto işlemi yaptıran da cok cnm benim vaktim olsa ben de geçici yapardım kalıcı yaptırıp bir de ilişkye kdr koruman lazım onu her şekilde daha zor
Olur canim insallah kotu dusunmek yokBenim vaktim olur inşallah yaptırmaya ya yoksa daha büyük dert
Düğün de başka şehirde olacak bi de yol gidecem 7 saat kadarOlur canim insallah kotu dusunmek yok
Canım C canommms ile senden 4 gün önceydi benmde işlem biliosun. Buğün 2 hafta doldu ilk günlere göre daha iyiym tabi robot gibi değilm biraz daha alştm oturmam bile daha iyi tabiki üstüne oturmuom kesinlikle dün biraz kaşıntı oldu bide regl oldum yasen su an ne durumdasin canim kac gun oldu nasil hissediyosun kendini biraz bize anlatirmisin
Sen de güzel haberler ile dön inşallahCanım C canommms ile senden 4 gün önceydi benmde işlem biliosun. Buğün 2 hafta doldu ilk günlere göre daha iyiym tabi robot gibi değilm biraz daha alştm oturmam bile daha iyi tabiki üstüne oturmuom kesinlikle dün biraz kaşıntı oldu bide regl oldum yaarada bazen batma oluodu ilk haftadan sonraa özellikle. Bide çalışıom ben paso etek elbise giyiom ya hiç tarzım değil amma bu işlemden sonra aldım hep sırf hava alsın die. Temizliğine dikkat ediorum kuru kalmasına özellikle
Ben elbıse gıyınemedım hep pantolan gıyınıyorum ama ağ kısmını hıc cekmıyorum ıc camasırıda hıc gıyınmıyorum orası hep havalanıyor ınsalalh senden de guzel haberler beklıyoeuz canımCanım C canommms ile senden 4 gün önceydi benmde işlem biliosun. Buğün 2 hafta doldu ilk günlere göre daha iyiym tabi robot gibi değilm biraz daha alştm oturmam bile daha iyi tabiki üstüne oturmuom kesinlikle dün biraz kaşıntı oldu bide regl oldum yaarada bazen batma oluodu ilk haftadan sonraa özellikle. Bide çalışıom ben paso etek elbise giyiom ya hiç tarzım değil amma bu işlemden sonra aldım hep sırf hava alsın die. Temizliğine dikkat ediorum kuru kalmasına özellikle
inşallah kuzumm öle istiyorum ki yaptıran herkes in tutsun miilet kurtulsun şu beladann.Sen de güzel haberler ile dön inşallah
Canım valla her gün hepimiz bildiğim bilmediğim aynı dertte olan herkes için dua ediyorum... insan bilince o derdi kimsenin yaşanmasını istemiyor gerçekten toplumun büyük bi sorunu bu duruminşallah kuzumm öle istiyorum ki yaptıran herkes in tutsun miilet kurtulsun şu beladann.
bende öle giymiyorumm canım ya korkuom herşeyden hava alsın yeter kiBen elbıse gıyınemedım hep pantolan gıyınıyorum ama ağ kısmını hıc cekmıyorum ıc camasırıda hıc gıyınmıyorum orası hep havalanıyor ınsalalh senden de guzel haberler beklıyoeuz canım
İyi olun da zaten 1 buçuk ay gibi bir süreç di mi canım iyileşme tamamenbende öle giymiyorumm canım ya korkuom herşeyden hava alsın yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?