Biz senin samimiyetine inaniyoruz bi an bile suphe etmedik canim raha ol sen
sağolasın canm benm valla işe bak dedim 2 bucuk yıldr takıl takıl burda tam ilişki yaşayıp sonucu yazmama günler kala pasif ol
Ama valla bizde tutamadik kendimizi tek basina bi orduya bedel hepimizin sabriniz zorladi
farkındayım canım hepsini okudum şimdi özelden sana yazayım düşüncelerimi ban yemek istemiyorum yine siz anladınız hayır amaç ne bide sahte dediğimi iddia etmiş töbe töbe ben ne zaman bi doktora sahte dedim

Sende yanma insallah canim guzel olsun hersey

İnş Allah beklediğin o güzel anı yaşatır cnm dualarımızdasınız Hilal için de az kaldı diye biliyorum inş güzel olur hersey
amin kızlar amiin valla heyecan dorukta bende dün aksam yine kontrol ettim kendi kendime o bölgeyi bence iyi şuanlık bozukluk fln yok gbi görünüo ama artık görcez :)
ayy valla zaman yaklastıkca bi tuhaf oluyomus insan gerçekten hem mutlusun hem heyecanlı bi o kadar da korku değil de ne bilim tuhaf ya..

haklısın cnm oyle hissetmen normal kısa zamanda omuzlarından bu yük kalkacak inş

Ay ay bize daha neler dedi neler ya kiz sey geldi aklima kizin iliskisne az kaldi o heycan yapar telas yapar simdi kime yazssin kiz kiminle paylasssin dedim

Hepsini bi arada yasiyosun az kaldi bu stresin bitmesine sonra cok rahat olcaksin insallah ya ustunden bi yuk kalkip gidicek insallah

haklısın cnm oyle hissetmen normal kısa zamanda omuzlarından bu yük kalkacak inş

Ay ay bize daha neler dedi neler ya kiz sey geldi aklima kizin iliskisne az kaldi o heycan yapar telas yapar simdi kime yazssin kiz kiminle paylasssin dedim
evet ama sizin yazdıklarınızı okudum kendim yazamasam da rahatladım :) bide mesajlar bildirimler gelio hani sayısını görüyorum içine giremiyorum fln çok fenaydı

Hepsini bi arada yasiyosun az kaldi bu stresin bitmesine sonra cok rahat olcaksin insallah ya ustunden bi yuk kalkip gidicek insallah
çok sağolun kızlar inşallah bu saatten sonra sizden tek beklediğim dua.. gerisi gelcek inşallah..

Dualarımız seninle Allah gönlüne göre versin cnm inş güzel olacak hersey

ay girememek tam bi ceza yacanim dualarimiz senin ve H hilal8535 icin insallah guzel gecicek ikiniz icinde

Şu tarihe kadar ceza yazıyordu bende canım :/

Kizlar gercekten cok mutlu etti benim samimiyetime inanmaniz cok sagolun:) valla iyi niyetler karsilkli bende kizlara nasil ulassam da sonucu bildirsem die can cekisiodum yoksa umrumda degildi hicbisey
Ve şükür ki geldiiiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…