Sen büyük ihtimal konu Sahibi olduğun için oyle oldu ama kendin kapatmış görünmen enteresancanm ben anlamadımki ben kendim siteye mesaj attım sanki hesabımı kendim kapatmısım gbi görünüodu sizde de öylemi yazıodu?
Yok kuzum biz kural ihlali yapmisiz cezalandirildik biz hic bi sekilde giremedikcanm ben anlamadımki ben kendim siteye mesaj attım sanki hesabımı kendim kapatmısım gbi görünüodu sizde de öylemi yazıodu?
Sende yanma insallah canim guzel olsun herseyaynen öyle kuzum valla olsun napalım :) ben bi ilişkiyi yaşıyım eğer ben yanarsam bari siz yanmayın ben kurtulursam da kendi adınıza sevinirsiniz.. biliyorum sonuç doğru düzgn yazmıo kimse insan beklio
sağolasın canm benm valla işe bak dedim 2 bucuk yıldr takıl takıl burda tam ilişki yaşayıp sonucu yazmama günler kala pasif olBiz senin samimiyetine inaniyoruz bi an bile suphe etmedik canim raha ol sen
farkındayım canım hepsini okudum şimdi özelden sana yazayım düşüncelerimi ban yemek istemiyorum yine siz anladınızAma valla bizde tutamadik kendimizi tek basina bi orduya bedel hepimizin sabriniz zorladi
Sende yanma insallah canim guzel olsun hersey
amin kızlar amiin valla heyecan dorukta bende dün aksam yine kontrol ettim kendi kendime o bölgeyi bence iyi şuanlık bozukluk fln yok gbi görünüo ama artık görcez :)İnş Allah beklediğin o güzel anı yaşatır cnm dualarımızdasınız Hilal için de az kaldı diye biliyorum inş güzel olur hersey
haklısın cnm oyle hissetmen normal kısa zamanda omuzlarından bu yük kalkacak inşamin kızlar amiin valla heyecan dorukta bende dün aksam yine kontrol ettim kendi kendime o bölgeyi bence iyi şuanlık bozukluk fln yok gbi görünüo ama artık görcez :)
ayy valla zaman yaklastıkca bi tuhaf oluyomus insan gerçekten hem mutlusun hem heyecanlı bi o kadar da korku değil de ne bilim tuhaf ya..
Ay ay bize daha neler dedi neler ya kiz sey geldi aklima kizin iliskisne az kaldi o heycan yapar telas yapar simdi kime yazssin kiz kiminle paylasssin dedimsağolasın canm benm valla işe bak dedim 2 bucuk yıldr takıl takıl burda tam ilişki yaşayıp sonucu yazmama günler kala pasif ol
farkındayım canım hepsini okudum şimdi özelden sana yazayım düşüncelerimi ban yemek istemiyorum yine siz anladınızhayır amaç ne bide sahte dediğimi iddia etmiş töbe töbe ben ne zaman bi doktora sahte dedim
Hepsini bi arada yasiyosun az kaldi bu stresin bitmesine sonra cok rahat olcaksin insallah ya ustunden bi yuk kalkip gidicek insallahamin kızlar amiin valla heyecan dorukta bende dün aksam yine kontrol ettim kendi kendime o bölgeyi bence iyi şuanlık bozukluk fln yok gbi görünüo ama artık görcez :)
ayy valla zaman yaklastıkca bi tuhaf oluyomus insan gerçekten hem mutlusun hem heyecanlı bi o kadar da korku değil de ne bilim tuhaf ya..
haklısın cnm oyle hissetmen normal kısa zamanda omuzlarından bu yük kalkacak inş
evet ama sizin yazdıklarınızı okudum kendim yazamasam da rahatladım :) bide mesajlar bildirimler gelio hani sayısını görüyorum içine giremiyorum fln çok fenaydıAy ay bize daha neler dedi neler ya kiz sey geldi aklima kizin iliskisne az kaldi o heycan yapar telas yapar simdi kime yazssin kiz kiminle paylasssin dedim
çok sağolun kızlar inşallah bu saatten sonra sizden tek beklediğim dua.. gerisi gelcek inşallah..Hepsini bi arada yasiyosun az kaldi bu stresin bitmesine sonra cok rahat olcaksin insallah ya ustunden bi yuk kalkip gidicek insallah
Dualarımız seninle Allah gönlüne göre versin cnm inş güzel olacak herseyevet ama sizin yazdıklarınızı okudum kendim yazamasam da rahatladım :) bide mesajlar bildirimler gelio hani sayısını görüyorum içine giremiyorum fln çok fenaydı
çok sağolun kızlar inşallah bu saatten sonra sizden tek beklediğim dua.. gerisi gelcek inşallah..
buraya yazasım yokki bunları bi mune abla mesajıma dönse de kendi köşemize çekilsek keşkeDualarımız seninle Allah gönlüne göre versin cnm inş güzel olacak hersey
Aynen cnm bence bekleyelim az daha sabır bu sayfayı cok meşgul etmeyelim ne dersinizburaya yazasım yokki bunları bi mune abla mesajıma dönse de kendi köşemize çekilsek keşke
ay girememek tam bi ceza yaevet ama sizin yazdıklarınızı okudum kendim yazamasam da rahatladım :) bide mesajlar bildirimler gelio hani sayısını görüyorum içine giremiyorum fln çok fenaydı
çok sağolun kızlar inşallah bu saatten sonra sizden tek beklediğim dua.. gerisi gelcek inşallah..
Şu tarihe kadar ceza yazıyordu bende canım :/Kuzum ben neyi dusunuyorum iki gündür biliyomusun simdi iliskim olcakya bikac gune sanki sizi yuzustu birakmisim gbi nasil sonucu haber vercem die dusunuyorum yana yakila inanki neler dusundum site yonetiminin numarasini fln aricaktim bi haftaya acilmazsa bana gecici bi hesap acalim kizlara haber vereyim sonra kapatalim bile dicektim valla cunku biliyorum herkes sonuc beklio.
Bu arada sitenin sistemini biliomusunuz kizlar ya ben girince ceza fln yazmiodu sadece şu numaradan istediginiz zaman hesabinizi actirabilirsiniz kendi istegimle kapattrmisim gbi gorunuyodu sizde de öylemi yaziodu? Ben yonetime mesaj atip actirdim yani.. siz de öylemi yaptiniz? N Nelizz @Gecekusu123 X xxoxxoxx H hilal8535
Ne zaman donerki acaba yaburaya yazasım yokki bunları bi mune abla mesajıma dönse de kendi köşemize çekilsek keşke
Ve şükür ki geldiiiin :)Kizlar gercekten cok mutlu etti benim samimiyetime inanmaniz cok sagolun:) valla iyi niyetler karsilkli bende kizlara nasil ulassam da sonucu bildirsem die can cekisiodum yoksa umrumda degildi hicbisey
yoğnluktan geç dönüo biraz canım belki iki günü bile bulabilir :)Ne zaman donerki acaba ya
İnsallah canim bakalim ne diycekyoğnluktan geç dönüo biraz canım belki iki günü bile bulabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?