kızlar bu arada bende gecenlerde azcık yanma kaşınma oldu dikişlerde ama böyle hani eskibi yara kaşınırya öyle.. tabi normaldir çünkü neticede orda bi dikiş var kaşıncak zaman zaman anladığım kadaryla

E evs
iylesse bile oyle kasintimi olcakki biz cok korkuyoruz C canommms la tuttumu oynatmaya az kaldi

E evs

iylesse bile oyle kasintimi olcakki biz cok korkuyoruz C canommms la tuttumu oynatmaya az kaldi
ya neliz güldürme beni delimisin kız tabiki tutmustur nie tutmasın oynatmayın az bekleyin :))
yok yok benm iyileştiğinden beri mesela ilk defa kaşındı bu kadar canm.. adet dönemiya ondan muhtemelen öyle çok bi kaşıntı değil yani

Ay bilmiyorum ya olup olmadik seyler geliyi aklimiza ya him adet olduysan ondan da olmustur kasinti adet olunca pedden bile oluyo kasinti

Normalde de zaten ara ara kaşıntı oluyo ya cnm onun gibi birseydir bir de biz operasyon geçirdik

Mesaj aynen su sekilde ..
siz ceza almadınız, bu doktor reklamları nedir, Turgay Karakaya sizin topikte yazılanları nasıl olur da kendi sayfasında paylaşır'ı öğrenmek için üyeliğiniz askıya alınmıştı, o yüzden site iletişim numarası çıktı ve yetkililerle görüşüp üyeliğinizi açtırabildiniz.

Ankara hymenoplasti topiğinde 1545 sayfanın hepsi bilgilendirme mesajından ibaret değildir, mutlaka arada sohbet muhabbet olur ki estetik bölümündeki konularda operasyon geçiren üyelerin günlük hayattan yazdıkları, kendi aralarında sohbet ettikleri de oluyor, estetik topiğinde devam etmeniz yerinde olacaktır

Aaaa burdan sohpet edebilcekmiyiz

Msjlarim sayfasinda nasil yayinlaniyomus bende gormustum senin msjlarinla kendi msjlarimi koymuslardi

Ay kafam cok karıştı neyi bulmuşlar mı burdan konuşabilecek miyiz yani bir de estetik konusunda devam edebilirsiniz demiş kafamda deli sorular
Burada normal sohbet de olabilirmiş. Turgay beyin konuşmaları nasıl paylaştığı konusunda araştırma yapılmış sanırım ama sonuç yok galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…