- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
iylesse bile oyle kasintimi olcakki biz cok korkuyoruz C canommms la tuttumu oynatmaya az kaldikızlar bu arada bende gecenlerde azcık yanma kaşınma oldu dikişlerde ama böyle hani eskibi yara kaşınırya öyle.. tabi normaldir çünkü neticede orda bi dikiş var kaşıncak zaman zaman anladığım kadaryla
ya neliz güldürme beni
Ay bilmiyorum ya olup olmadik seyler geliyi aklimiza yaya neliz güldürme benidelimisin kız tabiki tutmustur nie tutmasın oynatmayın az bekleyin :))
yok yok benm iyileştiğinden beri mesela ilk defa kaşındı bu kadar canm.. adet dönemiya ondan muhtemelen öyle çok bi kaşıntı değil yani
Normalde de zaten ara ara kaşıntı oluyo ya cnm onun gibi birseydir bir de biz operasyon geçirdikkızlar bu arada bende gecenlerde azcık yanma kaşınma oldu dikişlerde ama böyle hani eskibi yara kaşınırya öyle.. tabi normaldir çünkü neticede orda bi dikiş var kaşıncak zaman zaman anladığım kadaryla
Ay ne biliyim ikimizde kafayi yedik heralde biz dogru soyluyosun ama yaKızzz tutmaması için sebep yok Allah iyiliğini versin emi :)
Yeni konumuzu açabilsek de oraya geçsek burayı cok doldurmama taraftarıyım yazacak cok sey var da yazamıyorum benÇil yavrusu gibi herkes dagılmış
Ne zaman acilmasina izin vericeklerki acabaYeni konumuzu açabilsek de oraya geçsek burayı cok doldurmama taraftarıyım yazacak cok sey var da yazamıyorum ben
Aaaa burdan sohpet edebilcekmiyizMesaj aynen su sekilde ..
siz ceza almadınız, bu doktor reklamları nedir, Turgay Karakaya sizin topikte yazılanları nasıl olur da kendi sayfasında paylaşır'ı öğrenmek için üyeliğiniz askıya alınmıştı, o yüzden site iletişim numarası çıktı ve yetkililerle görüşüp üyeliğinizi açtırabildiniz.
Ankara hymenoplasti topiğinde 1545 sayfanın hepsi bilgilendirme mesajından ibaret değildir, mutlaka arada sohbet muhabbet olur ki estetik bölümündeki konularda operasyon geçiren üyelerin günlük hayattan yazdıkları, kendi aralarında sohbet ettikleri de oluyor, estetik topiğinde devam etmeniz yerinde olacaktır
Ay iyi sevindim ya sohpet edebiliriz burdan o zaman ya
Msjlarim sayfasinda nasil yayinlaniyomus bende gormustum senin msjlarinla kendi msjlarimi koymuslardiMesaj aynen su sekilde ..
siz ceza almadınız, bu doktor reklamları nedir, Turgay Karakaya sizin topikte yazılanları nasıl olur da kendi sayfasında paylaşır'ı öğrenmek için üyeliğiniz askıya alınmıştı, o yüzden site iletişim numarası çıktı ve yetkililerle görüşüp üyeliğinizi açtırabildiniz.
Ankara hymenoplasti topiğinde 1545 sayfanın hepsi bilgilendirme mesajından ibaret değildir, mutlaka arada sohbet muhabbet olur ki estetik bölümündeki konularda operasyon geçiren üyelerin günlük hayattan yazdıkları, kendi aralarında sohbet ettikleri de oluyor, estetik topiğinde devam etmeniz yerinde olacaktır
Nasıl mı yapıyormuş bulunmuş mu :/ :)Msjlarim sayfasinda nasil yayinlaniyomus bende gormustum senin msjlarinla kendi msjlarimi koymuslardi
Bilmiyorumki canim ya bulmuslarmiNasıl mı yapıyormuş bulunmuş mu :/ :)
:))Bilmiyorumki canim ya bulmuslarmi
Ay kafam cok karıştı neyi bulmuşlar mı burdan konuşabilecek miyiz yani bir de estetik konusunda devam edebilirsiniz demiş kafamda deli sorularBilmiyorumki canim ya bulmuslarmi
Burada normal sohbet de olabilirmiş. Turgay beyin konuşmaları nasıl paylaştığı konusunda araştırma yapılmış sanırım ama sonuç yok galiba :)Ay kafam cok karıştı neyi bulmuşlar mı burdan konuşabilecek miyiz yani bir de estetik konusunda devam edebilirsiniz demiş kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?