Ay kafam cok karıştı neyi bulmuşlar mı burdan konuşabilecek miyiz yani bir de estetik konusunda devam edebilirsiniz demiş kafamda deli sorular
Ya burda sohpet edebilirsiniz demek istemis basklari baska bi konuda sohpet edebiliyolarmis ben öyle anladim kiz doktorlarin sayfasinda burdaki msjlarimiz yayinlaniyomus ya onu ariyolarmis kim paylasiyo diye sakin ol kuzucum

Msjlarim sayfasinda nasil yayinlaniyomus bende gormustum senin msjlarinla kendi msjlarimi koymuslardi

Ay kafam cok karıştı neyi bulmuşlar mı burdan konuşabilecek miyiz yani bir de estetik konusunda devam edebilirsiniz demiş kafamda deli sorular

Burada normal sohbet de olabilirmiş. Turgay beyin konuşmaları nasıl paylaştığı konusunda araştırma yapılmış sanırım ama sonuç yok galiba :)
Kizlar beni sikayet etmisya beni benmi paylasiyorum die arastrmsilar sonuc ben degilim yani onu demeye calsiio :))
Ve evet bu konudan devam..

Dönem dönem oluyo ama sonra sonucu kestiremediğimiz için aile nedeniyle de yaptırıyoruz galiba ... bilemedim ki canım

Su kabizlik surubundan bi yarim olcek daha icssek kizlar bisey olmaz demi etki etmiyo ya

Hayatinda kimse olmadigi icin boyle dusunuyosun canim aslinda en guzeli insanin hayatinda kimse yokken yaptirmak ilerde hayatinda biri olursa keske daha once yaptirsaydim dersin inan

Dönem dönem oluyo ama sonra sonucu kestiremediğimiz için aile nedeniyle de yaptırıyoruz galiba ... bilemedim ki canım
Ben mesela nisanlimla ilk tanistigimda evlenecegimi bilmiyordum. Hic konusu acilmadi. Sonra isler ciddiye bindi aileler tanisti falan derken benim hic iliskim olmamis imasi olustu. Bende oldu diyemedim. Simdi kanamazsa ailenden korkuyorum. Sirf onlar icin yaptirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…