Ya burda sohpet edebilirsiniz demek istemis basklari baska bi konuda sohpet edebiliyolarmis ben öyle anladim kiz doktorlarin sayfasinda burdaki msjlarimiz yayinlaniyomus ya onu ariyolarmis kim paylasiyo diye sakin ol kuzucumAy kafam cok karıştı neyi bulmuşlar mı burdan konuşabilecek miyiz yani bir de estetik konusunda devam edebilirsiniz demiş kafamda deli sorular
Nasil olmus acabaBurada normal sohbet de olabilirmiş. Turgay beyin konuşmaları nasıl paylaştığı konusunda araştırma yapılmış sanırım ama sonuç yok galiba :)
Bilemiyorum ki canımNasil olmus acaba
İyiyiz canim iyi olmaya calisiyoruz en azindan sen nasilsin iyimisin tutmustur insallah canim yaKizlar nasilsiniz napiyosunuz. Benimki tutmusmudur vs
İnsallah canim ya. Dugun olaylari yeterince stresli bizim bide tutmusmudur stresi varİyiyiz canim iyi olmaya calisiyoruz en azindan sen nasilsin iyimisin tutmustur insallah canim ya
Msjlarim sayfasinda nasil yayinlaniyomus bende gormustum senin msjlarinla kendi msjlarimi koymuslardi
Ay kafam cok karıştı neyi bulmuşlar mı burdan konuşabilecek miyiz yani bir de estetik konusunda devam edebilirsiniz demiş kafamda deli sorular
Kizlar beni sikayet etmisya beni benmi paylasiyorum die arastrmsilar sonuc ben degilim yani onu demeye calsiio :))Burada normal sohbet de olabilirmiş. Turgay beyin konuşmaları nasıl paylaştığı konusunda araştırma yapılmış sanırım ama sonuç yok galiba :)
::) iyi bari sistemce suçsuz bulunman da güZel cevapKizlar beni sikayet etmisya beni benmi paylasiyorum die arastrmsilar sonuc ben degilim yani onu demeye calsiio :))
Ve evet bu konudan devam..
İnşallah yaaa valla tutsun Ankara da bana Umut ol inşallah:)İnsallah canim ya. Dugun olaylari yeterince stresli bizim bide tutmusmudur stresi var
Himm anladik canim simdiKizlar beni sikayet etmisya beni benmi paylasiyorum die arastrmsilar sonuc ben degilim yani onu demeye calsiio :))
Ve evet bu konudan devam..
Dönem dönem oluyo ama sonra sonucu kestiremediğimiz için aile nedeniyle de yaptırıyoruz galiba ... bilemedim ki canımbu günleriniz bir daha geri gelmiycek bizde diğer insanlar gibiyiz biz kendimizi böyle strese sokuyoruz biz bunları haketmiyoruz inanın benim hiç gidip yaptırasım bile yok kimin için ne için bazen değmeyeceğini bile düşünüyorum
Canim etki etmiyorsa icebilirsin sorun olmazSu kabizlik surubundan bi yarim olcek daha icssek kizlar bisey olmaz demi etki etmiyo ya
Hayatinda kimse olmadigi icin boyle dusunuyosun canim aslinda en guzeli insanin hayatinda kimse yokken yaptirmak ilerde hayatinda biri olursa keske daha once yaptirsaydim dersin inanbu günleriniz bir daha geri gelmiycek bizde diğer insanlar gibiyiz biz kendimizi böyle strese sokuyoruz biz bunları haketmiyoruz inanın benim hiç gidip yaptırasım bile yok kimin için ne için bazen değmeyeceğini bile düşünüyorum
Etki etmiyo canim ya strestenmi neyden olmuyo ya hayatta olmazdi bende boyle biseyCanim etki etmiyorsa icebilirsin sorun olmaz
Ben mesela nisanlimla ilk tanistigimda evlenecegimi bilmiyordum. Hic konusu acilmadi. Sonra isler ciddiye bindi aileler tanisti falan derken benim hic iliskim olmamis imasi olustu. Bende oldu diyemedim. Simdi kanamazsa ailenden korkuyorum. Sirf onlar icin yaptirdim.Dönem dönem oluyo ama sonra sonucu kestiremediğimiz için aile nedeniyle de yaptırıyoruz galiba ... bilemedim ki canım
Bana dr demisti kesinlikle kabiz olmucaksin deyince hastaya hasta stresten kabiz oluyo. Olmicam olmicam deyip stresten kabiz oluyo. Bence dusunmemeye bak. Bol su ic surekli sise yaninda kalsinEtki etmiyo canim ya strestenmi neyden olmuyo ya hayatta olmazdi bende boyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?