Ben geçici ye hiç güvenmiyorum ya hiç aklımdan geçirmedim umulmadik bi durum olur boşa gider riskli işler
Evet bende o yüzden emin olamadım planladığın gibi gitmezse çok risk olur

Hep garantı verıyolar ama sonuc alana rastlamadım
Kızlae ankaradan istanbula gelıyor bu işemı yaptırmak için hatta dıger kızlar cevap yazar

Istanbula hiç gitme şansım yok maalesef demiştim ya

Evet bende o yüzden emin olamadım planladığın gibi gitmezse çok risk olur

Istanbula hiç gitme şansım yok maalesef demiştim ya

Canım sen ıyıce arastır öyle yaptır ıslemını
Riske atma burda cok kız var
Hepsınden fikir al
O bıldugun doktor kım?

Düğüne 3 ay kala yaptırsan yeterlı hic bir iz falan kalmıyo daha zamanın var
Insallah en ıyı doktoru bulursun cnm:)
Zamanım var ama biliyorsun ya bu süreç çok yıpratıcı bide zaman yaklaştıkça daha çok panik oluyor insan inşallah bulurum canım:)

Zamanım var ama biliyorsun ya bu süreç çok yıpratıcı bide zaman yaklaştıkça daha çok panik oluyor insan inşallah bulurum canım:)
Yanına birini almadan gitme gerçekten pskolojik olarak insanın desteğe ihtiyacı oluyor. Ameliyatta ben hep ağladım ama çıkınca çok mutlu idim verilen ilaç hafif kafa yapti sanırım kahkahalarim dışardan duyuluyor muş öyle dediler ahaha

Ahahahah güldünmü bide ahahaha deli yaaa

Belki 1 arkadaşım var onunla gidebilirim ama belki de yalnız gidebilirim ama bende dediğin gibi yalnız gitmek istemiyom

B
Valla ben o olaydan 1 sene sonra diktirdim:)
Ugrasamam dıye bırde piskolojım ıcın
enimde öyle oldu 14 ay olmuştu artık dayanamadım omuzlarım dan bi yük kalktı bide ben 37 yaşında adamla evlenmeye kalkmış tim çaresizlik den allah insanı çaresiz bırakmasın ya şimdi düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…