Her iki yönteme de yüzde yüz garanti geriyorum dedi canım bilmiyorum ki
Ben geçici ye hiç güvenmiyorum ya hiç aklımdan geçirmedim umulmadik bi durum olur boşa gider riskli işler
Evet bende o yüzden emin olamadım planladığın gibi gitmezse çok risk olurBen geçici ye hiç güvenmiyorum ya hiç aklımdan geçirmedim umulmadik bi durum olur boşa gider riskli işler
Hep garantı verıyolar ama sonuc alana rastlamadım
Kızlae ankaradan istanbula gelıyor bu işemı yaptırmak için hatta dıger kızlar cevap yazar
Hayırlısı olsun canım inşallah iyi bir doktor bulursun yaEvet bende o yüzden emin olamadım planladığın gibi gitmezse çok risk olur
Istanbula hiç gitme şansım yok maalesef demiştim ya
Evet bende o yüzden emin olamadım planladığın gibi gitmezse çok risk olur
Istanbula hiç gitme şansım yok maalesef demiştim ya
Inşallah çok fazla seçenek yok zaten güven verdi doktor ya da güvenmek istedim denize düşen yok ama sariliyo maalesefHayırlısı olsun canım inşallah iyi bir doktor bulursun ya
Inşallah çok fazla seçenek yok zaten güven verdi doktor ya da güvenmek istedim denize düşen yok ama sariliyo maalesefsen yaptırmış miydin
Çok fazla düşünürsem eğer vazgeçerim işin içinden çıkmama onun için iyi araştırıp karar vermem lazımCanım sen ıyıce arastır öyle yaptır ıslemını
Riske atma burda cok kız var
Hepsınden fikir al
O bıldugun doktor kım?
Super :)Biz yaptırdık cnm bizim kalıcı:)
Super :)
Zamanım var ama biliyorsun ya bu süreç çok yıpratıcı bide zaman yaklaştıkça daha çok panik oluyor insan inşallah bulurum canım:)Düğüne 3 ay kala yaptırsan yeterlı hic bir iz falan kalmıyo daha zamanın var
Insallah en ıyı doktoru bulursun cnm:)
Karar vermek bi ayrı araştırmak bi ayrı bende bu kadar uzatmasaydım keşke dedim hepBen bile bir sene araştırdım kolay karar veremiyor insan
Yanına birini almadan gitme gerçekten pskolojik olarak insanın desteğe ihtiyacı oluyor. Ameliyatta ben hep ağladım ama çıkınca çok mutlu idim verilen ilaç hafif kafa yapti sanırım kahkahalarim dışardan duyuluyor muş öyle dediler ahahaZamanım var ama biliyorsun ya bu süreç çok yıpratıcı bide zaman yaklaştıkça daha çok panik oluyor insan inşallah bulurum canım:)
Karar vermek bi ayrı araştırmak bi ayrı bende bu kadar uzatmasaydım keşke dedim hep
Yanına birini almadan gitme gerçekten pskolojik olarak insanın desteğe ihtiyacı oluyor. Ameliyatta ben hep ağladım ama çıkınca çok mutlu idim verilen ilaç hafif kafa yapti sanırım kahkahalarim dışardan duyuluyor muş öyle dediler ahaha
Zaman geçtikçe fiyatlar da değişiyor emin ol oyuzden acele et benceKarar vermek bi ayrı araştırmak bi ayrı bende bu kadar uzatmasaydım keşke dedim hep
Belki 1 arkadaşım var onunla gidebilirim ama belki de yalnız gidebilirim ama bende dediğin gibi yalnız gitmek istemiyomYanına birini almadan gitme gerçekten pskolojik olarak insanın desteğe ihtiyacı oluyor. Ameliyatta ben hep ağladım ama çıkınca çok mutlu idim verilen ilaç hafif kafa yapti sanırım kahkahalarim dışardan duyuluyor muş öyle dediler ahaha
enimde öyle oldu 14 ay olmuştu artık dayanamadım omuzlarım dan bi yük kalktı bide ben 37 yaşında adamla evlenmeye kalkmış tim çaresizlik den allah insanı çaresiz bırakmasın ya şimdi düşünüyorum daValla ben o olaydan 1 sene sonra diktirdim:)
Ugrasamam dıye bırde piskolojım ıcın
Evet o da varZaman geçtikçe fiyatlar da değişiyor emin ol oyuzden acele et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?