Busem1155 ya ne guzel olurdu cok isterdim cidden ..birbirini anlayanlar olarak :)
Senın keyifler yerınde dımı cnm:) iyisin?
Çok merak ettim Ankara da yapan kişi kim söyler misiniz? Bi de sonuç alan var mı hakikaten ?Nerelisiniz cok merak ettim :)
Evet direk doktorla görüşmek istiyorum ama inanır mısınız telefonda konuşmaktan bile cekiniyorum nasıl sorarım nasıl anlatırım korkuyorum resmenRabbim yardımcın olsun inşallah güzel olsun her şey. Doktor ile görüş direkt bence çalışanı İle değil canım
Evet direk doktorla görüşmek istiyorum ama inanır mısınız telefonda konuşmaktan bile cekiniyorum nasıl sorarım nasıl anlatırım korkuyorum resmen
Evet direk doktorla görüşmek istiyorum ama inanır mısınız telefonda konuşmaktan bile cekiniyorum nasıl sorarım nasıl anlatırım korkuyorum resmen
Çekinme canım onları o şekilde arayan çok kişi vardır emin ol kendini kasma aklında olan herşeyi sorarsınEvet direk doktorla görüşmek istiyorum ama inanır mısınız telefonda konuşmaktan bile cekiniyorum nasıl sorarım nasıl anlatırım korkuyorum resmen
Çekinme canım onları o şekilde arayan çok kişi vardır emin ol kendini kasma aklında olan herşeyi sorarsın
Kımı buldun canım banada yazarmısıbBen buldum ankarada.kalici. fiyat doktor gayet memnun kaldim. Henuz olmadim da ptz umarim olacak.
Busem1155 evet canım görüşelim ben kontrollerinde yanında olurum senin mutlaka. Benim işlemim yaza anca olur maddiyattan dolayı
Kımı buldun canım banada yazarmısıb
Bir şekilde konuşmak gerekiyor canım kadının yanında biri doktor çekinme ama işlemi için bir şey diyemem bilmiyorum çünkü canımEvet direk doktorla görüşmek istiyorum ama inanır mısınız telefonda konuşmaktan bile cekiniyorum nasıl sorarım nasıl anlatırım korkuyorum resmen
Günaydın sende erkenci sinGünaydınnnn kızlarrrr :)
Kısss sacmalama
Onlar cok alıskım merak etme
Ara kızlık zarı ıslemı ıcın aradım bılgı almak ıstıyorum de bir güzel herseyı anlat cekıngen olma
Bu onemlı bır konu detayına kadar herseyı sor:)
Cekınme cnm onlar cok alıskım boyle seylere
Cekinecek bisey yok aslinda. Tibbi mudehale gerektiren isler var aymi konu basliginda. Muayene olmak hepimizin hakki. Kesin git muayeneni ol cekinme.
Çekinme canım onları o şekilde arayan çok kişi vardır emin ol kendini kasma aklında olan herşeyi sorarsın
Kızlar çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladim soylediklerinizden en kısa zamanda karar verip uygulamaya geçmem lazım. Ankarada bi doktor önerilmiş ama kim biliyor musunuzBir şekilde konuşmak gerekiyor canım kadının yanında biri doktor çekinme ama işlemi için bir şey diyemem bilmiyorum çünkü canım
Günaydın:)Günaydınnnn kızlarrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?