Bence tahmının dogru tatlım T tlyaa123
Ama ınan o kadar arıyorumkı o gunlerı
Ben istanbuldayım ama artık resmen nefes alamıyorum eskı zamanlarımı özlüyorum

Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel olsun her şey. Doktor ile görüş direkt bence çalışanı İle değil canım
Evet direk doktorla görüşmek istiyorum ama inanır mısınız telefonda konuşmaktan bile cekiniyorum nasıl sorarım nasıl anlatırım korkuyorum resmen

Evet direk doktorla görüşmek istiyorum ama inanır mısınız telefonda konuşmaktan bile cekiniyorum nasıl sorarım nasıl anlatırım korkuyorum resmen

Kısss sacmalama
Onlar cok alıskım merak etme
Ara kızlık zarı ıslemı ıcın aradım bılgı almak ıstıyorum de bir güzel herseyı anlat cekıngen olma
Bu onemlı bır konu detayına kadar herseyı sor:)
Cekınme cnm onlar cok alıskım boyle seylere

Cekinecek bisey yok aslinda. Tibbi mudehale gerektiren isler var aymi konu basliginda. Muayene olmak hepimizin hakki. Kesin git muayeneni ol cekinme.

Çekinme canım onları o şekilde arayan çok kişi vardır emin ol kendini kasma aklında olan herşeyi sorarsın

Valla ben bu işlemı düşünürken önce Akın bey
Sonrada Harun beyle bir güzel konustum kafamda sadece bu iki doktor vardı basından berş
Detayına kadar sordum
Ama ıkı doktorda cok sabırlı
Akıj beyın muayene giderken hocam ben size cok soruyorum ama ıdare edın pıskolojım iste:)
Valla bıkıp usanmadan cevap verdıler hıc utanma denen bır duygum olmadı
Allah razı olsun gerçekten işlemi olduktan sonra süreklı yazdım hep ılgılendıler benden fazla rahatım galıba:)

Bir şekilde konuşmak gerekiyor canım kadının yanında biri doktor çekinme ama işlemi için bir şey diyemem bilmiyorum çünkü canım

Cekinecek bisey yok aslinda. Tibbi mudehale gerektiren isler var aymi konu basliginda. Muayene olmak hepimizin hakki. Kesin git muayeneni ol cekinme.

Çekinme canım onları o şekilde arayan çok kişi vardır emin ol kendini kasma aklında olan herşeyi sorarsın

Bir şekilde konuşmak gerekiyor canım kadının yanında biri doktor çekinme ama işlemi için bir şey diyemem bilmiyorum çünkü canım
Kızlar çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladim soylediklerinizden en kısa zamanda karar verip uygulamaya geçmem lazım. Ankarada bi doktor önerilmiş ama kim biliyor musunuz

Günaydınnnn kızlarrrr :)
Günaydın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…