Bir ay sonra yaaa

Bir ay sonra diktirdim

Benim de çok oldu 4 yila yakın oldu neredeyse insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten

Benim de çok oldu 4 yila yakın oldu neredeyse insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Aptal gibi herkese anlattım bide varya millet hep faydalanmaya çalışıyor çünkü biliyor aciz hissediyorsun. Bundan sonra bu ameliyatı olduğumu reel hayatımda kimseye soylememem lazım zaten eski çevremden hep uzaklaştım. Ya çok boş boğazım insan böyle birşeyi nası anlatır ben hep dert yandım

Maalesef öyle oluyor bende hayatıma giren 2 kişiye söyledim sonra çok farklı gözle bakıyorlar başka yol bulamadım ben hesabı Allah â verecem dedim en sonunda

Kızlar siz nasıl dayandınız böyle?
Benım bu olay basıma gelelı toplamda 3 ay oldu
1 ay sonrdada hemen dıktırdım
Sız nasıl dayandınız

Maalesef öyle oluyor bende hayatıma giren 2 kişiye söyledim sonra çok farklı gözle bakıyorlar başka yol bulamadım ben hesabı Allah â verecem dedim en sonunda
Üç sene peşimde koşan adama söyledim dedim böyle böyle Tamam ben seni kabul ediyorum dedi. Ailesiyle tanıştırmak için götürdü beni tanıştım dönüşte beni taciz etmeye kalktı ve bana gelince mi böyle yapıyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı insanlar çok acımasız.

Canım neler yasamıssınız ya
Ben kımseye söylemedım valla

Kızlar siz nasıl dayandınız böyle?
Benım bu olay basıma gelelı toplamda 3 ay oldu
1 ay sonrdada hemen dıktırdım
Sız nasıl dayandınız
Yıllardır kemiriyo işte böyle cesaret edemedim hiç çok pişmanım ama şimdi
Çok acımasız maalesef kendimizden değil bu yola başvurmamız

Canım ben olmadım ama kabiz olmayın diyorlar ya ilk bir hafta on gün zorlamamak lazım mis bende korkuyordum öyle bir durumdan. Sen ishal yapıcı bişiler ye de riske atma
Canım 1 ayim doldu benim Ama çok fena kabizim dünden beri çok zorlaniyorum korkuyorum o yüzden

Canım ben olmadım ama kabiz olmayın diyorlar ya ilk bir hafta on gün zorlamamak lazım mis bende korkuyordum öyle bir durumdan. Sen ishal yapıcı bişiler ye de riske atma
Kayisi zeytin yağı aklına gelebilcek herşeyi yaptım ama yine geçmiyor

Kayisi zeytin yağı aklına gelebilcek herşeyi yaptım ama yine geçmiyor
Canım bir ay oldu ise zaten iyileşmis tir sen korkma iyileşme süresi zaten 30 35 gün. Ben 29. Günde dayanamayıp baktım gayet kapalı idi. 31.Günde doktor Ä gittim doktor yardımı bile hem gördüm hem teyit ettim. Seninde bir ay geçti ise karşına al aynayı bak bakalım kapalı mı değil mi. İçini rahatlat. İlk bir hafta on gün kabiz olmayın diyorlar. O günler geçtikten sonra için ferah olsun hiç bir sorun olmaz. Benim 35 günden fazla oldu tamamen kapalı sıkıntı da yok günlük hayatıma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…