B
enimde öyle oldu 14 ay olmuştu artık dayanamadım omuzlarım dan bi yük kalktı bide ben 37 yaşında adamla evlenmeye kalkmış tim çaresizlik den allah insanı çaresiz bırakmasın ya şimdi düşünüyorum
da
Aa bir sene sandımmmmBir ay sonra yaaa
Bir ay sonra diktirdim
Benim de çok oldu 4 yila yakın oldu neredeyse insan ne yapacağını şaşırıyor gerçektenB
enimde öyle oldu 14 ay olmuştu artık dayanamadım omuzlarım dan bi yük kalktı bide ben 37 yaşında adamla evlenmeye kalkmış tim çaresizlik den allah insanı çaresiz bırakmasın ya şimdi düşünüyorum da
Benim de çok oldu 4 yila yakın oldu neredeyse insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Aptal gibi herkese anlattım bide varya millet hep faydalanmaya çalışıyor çünkü biliyor aciz hissediyorsun. Bundan sonra bu ameliyatı olduğumu reel hayatımda kimseye soylememem lazım zaten eski çevremden hep uzaklaştım. Ya çok boş boğazım insan böyle birşeyi nası anlatır ben hep dert yandımBenim de çok oldu 4 yila yakın oldu neredeyse insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Maalesef öyle oluyor bende hayatıma giren 2 kişiye söyledim sonra çok farklı gözle bakıyorlar başka yol bulamadım ben hesabı Allah â verecem dedim en sonundaAptal gibi herkese anlattım bide varya millet hep faydalanmaya çalışıyor çünkü biliyor aciz hissediyorsun. Bundan sonra bu ameliyatı olduğumu reel hayatımda kimseye soylememem lazım zaten eski çevremden hep uzaklaştım. Ya çok boş boğazım insan böyle birşeyi nası anlatır ben hep dert yandım
Benim de çok oldu 4 yila yakın oldu neredeyse insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Üç sene peşimde koşan adama söyledim dedim böyle böyle Tamam ben seni kabul ediyorum dedi. Ailesiyle tanıştırmak için götürdü beni tanıştım dönüşte beni taciz etmeye kalktı ve bana gelince mi böyle yapıyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı insanlar çok acımasız.Maalesef öyle oluyor bende hayatıma giren 2 kişiye söyledim sonra çok farklı gözle bakıyorlar başka yol bulamadım ben hesabı Allah â verecem dedim en sonunda
Üç sene peşimde koşan adama söyledim dedim böyle böyle Tamam ben seni kabul ediyorum dedi. Ailesiyle tanıştırmak için götürdü beni tanıştım dönüşte beni taciz etmeye kalktı ve bana gelince mi böyle yapıyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı insanlar çok acımasız.
Yıllardır kemiriyo işte böyle cesaret edemedim hiç çok pişmanım ama şimdiKızlar siz nasıl dayandınız böyle?
Benım bu olay basıma gelelı toplamda 3 ay oldu
1 ay sonrdada hemen dıktırdım
Sız nasıl dayandınız
Çok acımasız maalesef kendimizden değil bu yola başvurmamızÜç sene peşimde koşan adama söyledim dedim böyle böyle Tamam ben seni kabul ediyorum dedi. Ailesiyle tanıştırmak için götürdü beni tanıştım dönüşte beni taciz etmeye kalktı ve bana gelince mi böyle yapıyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı insanlar çok acımasız.
İşte ben içimde tutamadım ki ben hata işte insanın pskoloji si bozuluyor ne yapacağını şaşırıyorCanım neler yasamıssınız ya
Ben kımseye söylemedım valla
İşte ben içimde tutamadım ki ben hata işte insanın pskoloji si bozuluyor ne yapacağını şaşırıyor
Yıllardır kemiriyo işte böyle cesaret edemedim hiç çok pişmanım ama şimdi
Çok acımasız maalesef kendimizden değil bu yola başvurmamız
Evet yeter ki ne istediğimizi bilelimAman takmayın kızlar bu dünyada ölümden baska herseye care var şükür
Canım ben olmadım ama kabiz olmayın diyorlar ya ilk bir hafta on gün zorlamamak lazım mis bende korkuyordum öyle bir durumdan. Sen ishal yapıcı bişiler ye de riske atmaKızlar kalıcı yaptırıp kabız olan var mı
Canım 1 ayim doldu benim Ama çok fena kabizim dünden beri çok zorlaniyorum korkuyorum o yüzdenCanım ben olmadım ama kabiz olmayın diyorlar ya ilk bir hafta on gün zorlamamak lazım mis bende korkuyordum öyle bir durumdan. Sen ishal yapıcı bişiler ye de riske atma
Kayisi zeytin yağı aklına gelebilcek herşeyi yaptım ama yine geçmiyorCanım ben olmadım ama kabiz olmayın diyorlar ya ilk bir hafta on gün zorlamamak lazım mis bende korkuyordum öyle bir durumdan. Sen ishal yapıcı bişiler ye de riske atma
Canım bir ay oldu ise zaten iyileşmis tir sen korkma iyileşme süresi zaten 30 35 gün. Ben 29. Günde dayanamayıp baktım gayet kapalı idi. 31.Günde doktor Ä gittim doktor yardımı bile hem gördüm hem teyit ettim. Seninde bir ay geçti ise karşına al aynayı bak bakalım kapalı mı değil mi. İçini rahatlat. İlk bir hafta on gün kabiz olmayın diyorlar. O günler geçtikten sonra için ferah olsun hiç bir sorun olmaz. Benim 35 günden fazla oldu tamamen kapalı sıkıntı da yok günlük hayatıma devam ediyorumKayisi zeytin yağı aklına gelebilcek herşeyi yaptım ama yine geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?