- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
- 18
Farklı farklı şeyler duyuyorum :)Microcerrahı kızlık zarının orjınal halıne gelmesı demek kızlık zarının kalın olması lazım ama tutması zor
Flep daha farklı ama daha garantı
Kalıcı yaptırmaya karar verdim bilgi için teşekkür ederim:)Micro cerrahi eski zar kalıntılarını biraraya getirerek yapılıyormuş kalıcı olarak ve daha fazla tecrübe gerektiğini söylüyorlar araştırmalarıma göre flep yeniden doku kaldırarak yapıyorlar nispeten daha kolaymış galiba. Micro için eski zar kalıntılarını kullandığı için kanama olmama ihtimali var diyen de var bilmiyorum hangisi daha iyi canım :) sen kalıcı mı yaptıracaksın
Farklı farklı şeyler duyuyorum :)
Kalıcı yaptırmaya karar verdim bilgi için teşekkür ederim:)
İnşallah sen de güzel haberlerle gel doktor belli mi peki ?Farklı farklı şeyler duyuyorum :)
Kalıcı yaptırmaya karar verdim bilgi için teşekkür ederim:)
Başka bi dünya varmış burada :)Daha neler dıyacaksın burda olduğun sürece
İnşallah sen de güzel haberlerle gel doktor belli mi peki ?
Hayır belli değil araştırıyorum henüzİnşallah sen de güzel haberlerle gel doktor belli mi peki ?
Hayır belli değil araştırıyorum henüz
Evet evet konyaCanım sen konyadaydın dımı?
Konya da var mıymış kalıcı yapabilen gerçekten :/ ben şaşırıyorum gümden güne hadi inşallah yaaa şu yol vs dertlerinden kurtuluruz dilerimKonyada kalıcı yaptıracakmıs
Konya da var mıymış kalıcı yapabilen gerçekten :/ ben şaşırıyorum gümden güne hadi inşallah yaaa şu yol vs dertlerinden kurtuluruz dilerim
Varmış ve çok iddialı hemde bilemiyorum kiKonya da var mıymış kalıcı yapabilen gerçekten :/ ben şaşırıyorum gümden güne hadi inşallah yaaa şu yol vs dertlerinden kurtuluruz dilerim
O erkek doktor mu yapan kalıcıyı geçen konuştuğumuz?Varmış ve çok iddialı hemde bilemiyorum ki
Evet o yapıyormuşO erkek doktor mu yapan kalıcıyı geçen konuştuğumuz?
Evet o yapıyormuş
Dilerim yapıyordur geçiciyi ona olan arkadaş daha önce gökçen hocaya kalıcı yaptırmıştı tutmamıştı. O doktor o zaman da kendinden çok emin konuşmuştu belki yapıyordur bilemem ama arkadaş geçici oldu onaEvet o yapıyormuş
Dilerim yapıyordur geçiciyi ona olan arkadaş daha önce gökçen hocaya kalıcı yaptırmıştı tutmamıştı. O doktor o zaman da kendinden çok emin konuşmuştu belki yapıyordur bilemem ama arkadaş geçici oldu ona
Bir de kalıcıyı flep mi yapıyor micro cerrahi mi ?
Bende ilk defa mikro cerrahi yi duyuyorum kızlarFlep i micro cerrahiyi bilmiyorum. Ozel yontemi varmis. Nedir bu micro cerrahi? Flep i duydum da.
Flep i micro cerrahiyi bilmiyorum. Ozel yontemi varmis. Nedir bu micro cerrahi? Flep i duydum da.
Yazdım yukarıda :)Bende ilk defa mikro cerrahi yi duyuyorum kızlar
Sonradan gordum de sen saglik calisani misin acaba? Bayagi ciddi yazmissinYazdım yukarıda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?