Kızlar öncelikle amacım sizi üzmek veya yanlış yönlendirme yapmak değil.Çok özür dilerim. Önceki konuları okumadım sadece denk gelince uzman bir kişiden duyduğum şeyi aktarmak istedim. İçinizi ferah tutun lütfen
Teşekkür ederiz cnm aklına geldikçe bize dua edersen cok mutlu oluruz unutma lütfen biziKızlar öncelikle amacım sizi üzmek veya yanlış yönlendirme yapmak değil.Çok özür dilerim. Önceki konuları okumadım sadece denk gelince uzman bir kişiden duyduğum şeyi aktarmak istedim. İçinizi ferah tutun lütfen
Okudum canim evet
Ustumde bosvermislik var benim
Soyle bisey var zaten doktorlar zaten en kanli dokulari seciyoLar ve orayi dikiyolar amaclari kan gelmesi oldugu icin allah hepimize yardim etsinBen bu surecle ilgili bir seyler okudugumda zar yapisinin yani dogal dikim oncesi dikimde onemli rol oynadigini okumustum. Bu kisiden kisiye degisiyor sanirim bu da arkadasin dedigi gibi bir sey oluyor. Ama su var ki kalici da her sey bi faktor. Yani doktordan tutalim da dikim sonrasi bakim önem verme her sey. Kalici diktirip sonuc alan arkadaslarimizda var . Simdi herkes karalar baglamasin...bir de su var ne olursa olsun bu surecte doktor ve o asamadaki maddi durum psikoloji her sey cok onemli kalici ya da gecici hangisini tercih etmek istedigimizde. Gecici zaten bircok doktor kendi sitelerinde dahi anlik cozum olarak bahsettigine gore kaliciya gore riski daha az gibi ama kalici yaptiran ya da yaptirmayi dusunen herkes adina da tamamen olumsuz dusunmek dogru degil. Yaptiran evlinen sonuc alan arkadas da cok. Bu yuzden herkes icin en dogru karar yine kendinde bitiyor. Yaptiranlar adina mutluyum. Benim gibi dusunenler icinse en dogrusu ne ise olsun. Ve evet eger ki baska sehir risk olacaksa kendi sehrinde gecici yaptirmak dugun yakinsa daha mantikli gibi. Ama evlilik vs. Birliktelik yoksa mantikli ve dogru karar vermek icin iyi dusunmek lazim. Fikir veren herkese tesekkurler. Hayirlisi olsun herkes adina.
Canim bunu nerden aldin bana ozelden link atabilirmisin? Merak ettim resim demisya bi bakimSizin için ve soylediklerim sizi uzmesin diye bi bakayım dedim bunu söylemeye çalıştım belki kelimeleri yanlış seçtim
Bana da atın :)Canim bunu nerden aldin bana ozelden link atabilirmisin? Merak ettim resim demisya bi bakim
Tamam canim kuzuu21 atarsa sana da atarim:)Bana da atın :)
Bana da cok merak ettimTamam canim kuzuu21 atarsa sana da atarim:)
Bizlik sorun yok da yasak olabilir canim ben sana mesaj atiyim önce o xaman oraya bak bi istersenYeni üyeyim kızlar özelden yazmayı bilmiyorum buraya atabilirmiyim.
Canim onlar acikcasi hicbi doktorun kendi doktorum da dahil inandirici gelmio biraz prim amacli sanki..Arkadaslar doktorlarin sitesinde bu sureci yasayan hastalarinin yorumlari oluyor..guvenmeli mi? doktor jinekoloji alaninda iyi mesela hani acikcasi reklam yapacagini sanmam diyebilecegim biri gibi ama sizce?
Doktorların kendi sitelerinde kendi istedikleri yorumlar çıkmıyorsa değerlendirilebilir bence canım hani özel siteleri ise diye dedimArkadaslar doktorlarin sitesinde bu sureci yasayan hastalarinin yorumlari oluyor..guvenmeli mi? doktor jinekoloji alaninda iyi mesela hani acikcasi reklam yapacagini sanmam diyebilecegim biri gibi ama sizce?
Canim onlar acikcasi hicbi doktorun kendi doktorum da dahil inandirici gelmio biraz prim amacli sanki..
Doktorların kendi sitelerinde kendi istedikleri yorumlar çıkmıyorsa değerlendirilebilir bence canım hani özel siteleri ise diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?