Ben bu surecle ilgili bir seyler okudugumda zar yapisinin yani dogal dikim oncesi dikimde onemli rol oynadigini okumustum. Bu kisiden kisiye degisiyor sanirim bu da arkadasin dedigi gibi bir sey oluyor. Ama su var ki kalici da her sey bi faktor. Yani doktordan tutalim da dikim sonrasi bakim önem verme her sey. Kalici diktirip sonuc alan arkadaslarimizda var . Simdi herkes karalar baglamasin... bir de su var ne olursa olsun bu surecte doktor ve o asamadaki maddi durum psikoloji her sey cok onemli kalici ya da gecici hangisini tercih etmek istedigimizde. Gecici zaten bircok doktor kendi sitelerinde dahi anlik cozum olarak bahsettigine gore kaliciya gore riski daha az gibi ama kalici yaptiran ya da yaptirmayi dusunen herkes adina da tamamen olumsuz dusunmek dogru degil. Yaptiran evlinen sonuc alan arkadas da cok. Bu yuzden herkes icin en dogru karar yine kendinde bitiyor. Yaptiranlar adina mutluyum. Benim gibi dusunenler icinse en dogrusu ne ise olsun. Ve evet eger ki baska sehir risk olacaksa kendi sehrinde gecici yaptirmak dugun yakinsa daha mantikli gibi. Ama evlilik vs. Birliktelik yoksa mantikli ve dogru karar vermek icin iyi dusunmek lazim. Fikir veren herkese tesekkurler. Hayirlisi olsun herkes adina.

Yok canim olur mu oyle sey ne özrü tabiki her fikir paylasim onemli herkes icin sagol paylasimin icin...

Teşekkür ederiz cnm aklına geldikçe bize dua edersen cok mutlu oluruz unutma lütfen bizi

Kalıcıdan da doğru işlem ve doktorla sonuç alanlar var tabi ki... bana bir doktor yapılan flep kanlanmazsa çürür zaten dedi o yüzden kanlanır kanlanmazsa zaten farkedilir kızlar ama damarlanma olayını hani az mı çok mu esneklik mevzusunu bilmiyorum fakat yapan doktorlar yani tuttuğunu bildiğimiz kişilerin işlemleri de dar oluyo

Soyle bisey var zaten doktorlar zaten en kanli dokulari seciyoLar ve orayi dikiyolar amaclari kan gelmesi oldugu icin allah hepimize yardim etsin

Arkadaslar doktorlarin sitesinde bu sureci yasayan hastalarinin yorumlari oluyor..guvenmeli mi? doktor jinekoloji alaninda iyi mesela hani acikcasi reklam yapacagini sanmam diyebilecegim biri gibi ama sizce?

Arkadaslar doktorlarin sitesinde bu sureci yasayan hastalarinin yorumlari oluyor..guvenmeli mi? doktor jinekoloji alaninda iyi mesela hani acikcasi reklam yapacagini sanmam diyebilecegim biri gibi ama sizce?
Canim onlar acikcasi hicbi doktorun kendi doktorum da dahil inandirici gelmio biraz prim amacli sanki..

Doktorların kendi sitelerinde kendi istedikleri yorumlar çıkmıyorsa değerlendirilebilir bence canım hani özel siteleri ise diye dedim

Doktorların kendi sitelerinde kendi istedikleri yorumlar çıkmıyorsa değerlendirilebilir bence canım hani özel siteleri ise diye dedim

Hastalarin kendi el yazilariyla yazmis oldugu yazilar var da tabi bu surecte insan ona bile guvenmiyor cok zor bir sey degil bu yazi isini ayarlamak da falan diye dusunecek kadar didik didik dusunebiliyor insan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…