Canim kimse sana suna git diyemez tabiki sen hangisine guveniyosan ona gitmelisin
COK SAGOL CNM BENIM PISKOLOJIM OKADAR KÖTÜKİ
İNAN İNTIHARIN ESIGINE GELDIM
YAPTIM ZAMANINDA BIR HATA SIMDI CEKIYORUM
GECE GÜNDÜZ AGLAMAKTAN GÖZÜMDE YAS KALMADI
NE YAPACAGIM BILMIYORUM

Canim ben insanlri anlamiyorum niyese yazilani farkli anlamakta israr ediyolar kimseyi kotulemedin hocanin bi yazisini paylastin harun beyi kotuledgimiz yok biliyoruz iyi bi doktor oldgunu herkesin pskolojisi bozuk kimse pskoljik bozuklugunun acisini baskasindan cikarmasin

ALLAH ASKINA İŞLEM YAPTIRMADIYSAN YORUM YAPMA
BEN HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİ MEDDE ŞÜKRÜ BEYE COK GÜVENIYORUM IKINSINDEN BASKASINA ASLAN YAPTIRMAM BENIM KESIN KARARIM BU
Canim kime yaptirmak istiyosan ona yaptir kimse sana suna yaptir demiyo sen gerilmissin cok farkli anliyosun sanirim moralin bozuk oldugu icin

NE YAPACAGIM BILMIYORUM
Farkindayim bayagi skntlisin sanirim telas icindesin ama bi sakin ol once bu olayin sonunda bak olum yok oyle sacma seyler dusunmeyin caresi var sonucta harun beyin ismini ben cok duydum kendisine yaptirmadim ana guzel
Yapiyomus diyolar fiyati sanirim biraz pahali ama kesin garanti veriyomus once sakin ol burda herkes yaptirdi tuttu herkesin ve cogu insanin kanamasida olmus once bi sakin ol niye bukadar panik yaptin sen

NE YAPACAGIM BILMIYORUM
O hatayi hepimiz yaptik ölümden baska herseye care var sakin oyle kotu seyler dusunme bak benim daha once tutmadi kandirildim ben ona ragmen dayandim burdaki kizlardan allah razi olsun onlar olmasa tekrar yaptirma cesaretini kendimde bulamazdim kurtulamazdim

Artniyetim olmadığı için vicdanım bu tarz konularda oldukça rahat canım. Bana özelden yazan tavsiyen var mı diyene bile şu doktora gitmelisin demedim aylardır. Rabbim herkese doğru doktordan doğru işlemle sonuç almayı nasip etsin. Duamda bile tanıdığım bildiğim bilmediğim kim varsa bu dertte olan Rabbim elinden tutsun diyorum. Psikolojik bozukluğu anlıyorum hepimizin başında aynı dert ama bilinen doğru ya da yanlışların edinilen bilgilerin paylaşılması insanı neden rahatsız ediyor onu anlamıyorum. Bir olmak gerekir bence doktor bazlı düşünmemek gerekir. Amaç edinilen tecrübe ya da bilgileri (doğru olmak kaydıyla) paylaşıp birbirimize destek olmak olmalı ama yanlış anlaşılıyoruz. Harun bey hakikaten en iyi plastik cerrah. Ama zaten yazdığı yazıda da %1-2 dokudan sebep kanama olmayabilir diyo. Neden çarpıtıldı bilmiyorum ama herkes hür...

BEN HARUN ÖZKAN VE ŞİŞLİMED DÜŞÜNÜYORUM 2 DOKTORDA KESIN SONUC VERDI BANA
ACIKCASI BASKA DOKTOR ASLA DUSUNMUYORUM
Xxo dogru soyluo kotu bi niyeti yok tam tersi burda okuduklarimizi birbirimize aktariyoruz yanlissam duzeltin demissin bende duzelteyim o zaman harun ozkandan da olumsuz sonuc var caresizdi ismi yanilmiosam aratip bulabilirsin buraya yazmisti. Ama tabiki iyi bi doktor o kizin galiba damarsizmiymis neymis o dikim yapilan bolge ondan olmamsti onun da esi bisey dememsti yine sorunsuz atlatti.

Burda hepimiz o redbrick dedigin arkadsla gerek ozelden gerek burdan konustuk herseyini biliyoruz ama sen izin vermiosunki yardim edelim. Tek dedigin sen ne yapmaya calisiosun yok sen islem yaptrmadysan sus bilmem ne saygili olalim lütfen. X xxoxxoxx islem yaptrmadi evet ama herseyi bilio ben yaptrdim en az bizim kadar bilio herseyi.

İşlem yaptırmadıysan sus olayını en çok bi doktora işlem yaptırıp diğer bilmediği ama sonuç alınan başka doktora o yapamaz en iyi bu diyenler hakederken doğru bilgiler edinip kenetlenmek isteyen doktorun hiç bir öneminin olmadığını savunan işlem doğru olsun amaç bizim kurtuluşumuz diyenlere söylediler o sözleri bu forumda ve bu kargaşa maalesef bundan çıktı. Konu başlığı da Ankara da oldum ama İstanbul u konuşuyoruz :) bi de konu başlığı himenoplasti oldum olmayanlar konuşmasın olayı var :) Rabbim herkesi bir şekilde kurtarsın inşallah Da kimin ne düşündüğünü umursamıyorum

Psikolojiyse hepimizin bozuk kuzumben sonuc aldim hala bozuk yani yasadigimiz kolay bisey degil valla kimsenin de kimseye tahammulu yok cocuk degiliz kimse kimsenin nazini cekecek durumda degil burda. Hepimiz intiharin esiginden döndük.

Canim bende yillardir bu forumda takiliyorum bak bunun sayesinde olumlu sonuc aldim yuvam kurtuldu olurmu öyle tabiki herkes birbirine yardim etcek yaptranlarin biri bile cikip bana demedi valla sen sus bogazmanzarasi sen yaptrmadin die

Psikolojiyse hepimizin bozuk kuzumben sonuc aldim hala bozuk yani yasadigimiz kolay bisey degil valla kimsenin de kimseye tahammulu yok cocuk degiliz kimse kimsenin nazini cekecek durumda degil burda. Hepimiz intiharin esiginden döndük.
Aynen oyle hepimizin kafa gidik bide azar isitiyoruz burda amac insanlara yardim etmek halbuki

Sen yaptirmamis olabilirsin ama burda yaptiran cogu insandan daha cok bilgiye sahipsin konusmak icin ille bu islemi yaptirmak gerekmiyo bu cok sacma ya seni yok yaptirmadin diye ordan vurmaya calismak sen elinden geldiginde herkese yardimci olmaya calisiyosun

Aynen cnm Hepimiz aynı psikolojideyiz hiç birimiz bir diğerinden farklı degil ama herkesin niye birbirine saygısı yok bundan yoksun insanlar değiliz hiçbirimiz hırcınlıkla hareket etmeyelim lütfen birbirimizin düşmanı değiliz

Suraya bisey yazmaya korkuyorum artik vallahi ya

Rabbim herkesi kurtarsın inşallah biz hiç birimizden dualarımızı eksik etmeyelim kimseye düşman gözüyle bakmayız zaten. Herkes kurtulsun bir şekilde kimin yaptığı işlemle ya da hangi işlemle kurtulduğunun bi önemi yok.

Aynen öyle. Allah razi olsun doktorlardan hepsi sonuc verio iyi kötü. İnsallah sizlerde kurtulursunuz bi an önce ama gecio gidio o kadar gozumuzde buyuttugumuz bisey degil bu da gecer..

Turgay hocaya yaptiranlar ne kadara yaptirdiginida paylasabilir mi rica etsem
Canm tam hatrlamiyorum da 2300 2400 civariydi galiba indirimli. Ama 2000e yaptranlarda olmustu konusman lazim doktorlar yardimci oluo turgay bey oluo da duyduguma gore digerleri de fiyatta indirim yapiolarms

Aynen öyle. Allah razi olsun doktorlardan hepsi sonuc verio iyi kötü. İnsallah sizlerde kurtulursunuz bi an önce ama gecio gidio o kadar gozumuzde buyuttugumuz bisey degil bu da gecer..
İnşallah canım inşallah bi de pahalılaşmasa... yaklaştım dedikçe artıyor fiyatlar

Amşn cnm inş hepimiz birbirimize yardım için burdayız sonuçta Allah herkese güzel sonuçlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…