Onlara ben de güvenemiyorum cidden... en iyisi forumlar onda bile çok kez şüpheye düşüyor insan :/Hastalarin kendi el yazilariyla yazmis oldugu yazilar var da tabi bu surecte insan ona bile guvenmiyor cok zor bir sey degil bu yazi isini ayarlamak da falan diye dusunecek kadar didik didik dusunebiliyor insan :))))
Evet isterseniz ozelden yazabilrisiniz atarimAttım kızlar ben 1 haftalık üyeyim tam öğrenemedimBogazmanzarasi Size Atabilir
Malesef canim pek mumkun olmuo yuz yuze tek tek gorusmek..Muayene ucretleri bu kadar ucuk olmasa tek tek gorusmeyi secerdim ama onda bile biriktirdigin paraya yazik oluyor 200-300 liradan asagi degil
Kislar banada atin yaCanim onlar acikcasi hicbi doktorun kendi doktorum da dahil inandirici gelmio biraz prim amacli sanki..
Tamam canim sagolAttım kızlar ben 1 haftalık üyeyim tam öğrenemedimBogazmanzarasi Size Atabilir
Kuzum banada atarmisin yaKizlar benim dikim öncesi halime baktim bu linkteki resimle karsilastrnca aslinda bneim ne kadar yirtigim varmis ya . Linktekinden baya fazla sanki.su an ufak capli bi sok yasadim nie öyle olmuski benim demekki cok zedelenmis
bana daKuzum banada atarmisin ya
Turgay bey canmSelam
Bogazmanzarasi sen kimde olmuştun?
Attimi neliz simdi gordum debana da
attı da ben bakamadım sağol neliz attıAttimi neliz simdi gordum de
ben deeKizlar nekadar skci bi gün ayyyyy daraldim
Selam
Bogazmanzarasi sen kimde olmuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?