Hayır yaa ben yılşlarca arastırıyorum bu forumu didik didik arastırdım
Evet bütün doktorlardan olumsuz sonuc var
Hatta en son hilal diye bır kız vardı ilişkiye gıremedı ???
Ama sıslımedden olumsuz sonuc yok
Cok eskıler bu konuda dıger forumlardada cok övülmüş
Hatta en kucuk olumsuzlukta doktorları dırek eledım
Şişlimedı ben o yuzden sectım
Diğer doktorlrdan cok olumsuz sonuc var evet ama şişli medde yok
Ben o yüzden orda yaptırdım allahın ıznıyledew yaza düğünüm var
kanamam olacak ve yazacam yanlıs bılgıu vermeyelım,
Ve şişlimedden olumsuz sonuc kım almıs???

Sizin sonuç dediğiniz kanamanın olması mı yoksa tutup tutmaması mı bu kdr kesin ve net ancak kanama elde edince konuşulabilir bence

Canım ben yıllarca arastırıyorum en küğçük olumsuzlukta doktor eleyen bir ınsanım var
Diger forumnlar ve bu forumlara baktım şişlimedde herkesın cok güzel sonuclar aldıgını gordüm
Diğer doktorlarda cok gördum olumsuz sonuc ama şişlimedde yok
Kimse benım kadare arastıramaz Burdan bıle bır dünya olumlu sonucu var şişlimeddin ben özellıkle ondan tercıh ettım
evet suan cok kapalı ve cok dogal allahın ıznıyle yazın duğünüm olacak ve sonucu burdan yazacam

Canım öncelikle inşallah tutar ama sen böyle yazdıkça ben çok kötü hissediyorum bir çok kişide öyledir bu çok anlamsız değil mi sencede?

Israrı anlamıyorum ama aynen öyle canım

Yıllarca arastırarark gıttıum şişlimedden bir tane olumsuz sonuc gösterme cesaretın varmı?
diğer doktorlarda cok ama şişlimedde bulamadım
Rica etsem olumsuz sonuc alan bır allahın kulunu göster?

Canım öncelikle inşallah tutar ama sen böyle yazdıkça ben çok kötü hissediyorum bir çok kişide öyledir bu çok anlamsız değil mi sencede?

Tabıkı anlamsız canım ama ben yıllarca arastırdım öyle gıttım şişlimede
yanı okadar rahatımkı ben
Yanı haksızlıga gercekten tahammülüm yok

Arkadaşlar aranızda geçici kızlık zarı yaptırmayı düşünen var mı?

Canım sen ikinci kez yapıp olumsuz sonuc almıssın galıba?
Eskı konularından okudum dogrumu?
Canım üzülme gecıcı düşünebılırsın arastırdıugım kadarıyla herkes gecıcıden olumsuz sonuc almıs
Kalıcı için şişlişmed bence acıkcası Herkes şişlimedden olumlu sonuc alınca orayı tercih ettım ıyıkıde etmısım cok şüküğr
allah yüzüme baktı
ben gıttım ve baska doktora gıttım cok guzel tutmus doktorunun elıne saglık
Kanaman %100 olur dedı bana ben cok rahatladım
nısanlıyım duğünüm olunca sonucuda paylasıcam ınsalla
Herkes güzel sonuc alsın ınsallah ya cok zor piskolojı

Son düzenleyen: Moderatör:
Israrı anlamıyorum ama aynen öyle canım

Ayrıca cnm bu vebal meselesı
Ysnlıs bılgı verme şişlimedden olumsuz sonuc alana rastlamadım doktorum söyledı bu konuda cok özel calısmalrı var onların
Ve cok şık bır yerde yerıde cok güzel villada ama dıger doktorlarda olumsuz sonuc cok duydum
Ben ondan tercıh ettım yukarda allah var ama haksızlıga asla tahammulum yok
Zaten herkes bastan sona okuyunca kendılerıde anlar
Allah hepımızı kurtarsın yazın evlenıcem insallah sonucumu mutlaka yazıcam ins.
Birde şişlimedde olumsuz sonuc kım almıs? yazarmısın cnm ben hıc ggormedımde?

Ayrıca sınırlenmıyorum ama yok yani ondan dolayı ben gittim:=
cok fazla pimpirikliyım cunku ben:)

Yıllarca arastırarark gıttıum şişlimedden bir tane olumsuz sonuc gösterme cesaretın varmı?
diğer doktorlarda cok ama şişlimedde bulamadım
Rica etsem olumsuz sonuc alan bır allahın kulunu göster?
Canım ben şişli medi uzun uzun araştırmadım işlem yapamıyorlar da demedim. Şu konuda uzlaşalım öncelikle lütfen. Bir de çok güven duyuyorsan sürekli burada şişli med yazmana gerek yok. İşlem sürecini aktarman bence daha faydalı olacaktır. Burada herkes şişli medden de Harun beyden de Turgay beyden de sonuç alanlar olduğunu zaten biliyor. Aksini iddia eden de yok sana cevap verenler içerisinde. Buna ben de dahil. Bu forum dışından Harun beyin yazdığı bir yazıyı paylaştım bunu ben ya da başka biri değil doktorun kendisi yazmış zaten. %100 güvenmiş olabilirsin ama bu herkesin %100 güvenmesini sağlamaya çalışmayı anlamıyorum. Herbirinin olumsuz yanı da olabilir onlar da kul. Kul yapımı yaptıkları işlem de nihayetinde. Ben bu şekilde düşünüyorum bu benim fikrim. Herkes en güvendiğine yaptırabilir işlemi. Ben burada kimseye şu doktor %100 diyemem her doktor için bu geçerli. Ama bu 3 doktordan olumlu sonuç alanlar ile karşılaştım yine de kendin bilirsin iyice bir araştır diyebilirim. Ben işlem olmadım olup kanamam olsaydı bile bu doktora gittim evet ama içine sinene git derdim, kesinlikle bu doktora git diğerleri şöyle böyle demezdim. O yüzden arkadaşım Rabbim yardımcın olsun ve inşallah sonuç al. Buraya olumlu sonuç aldım demen bile bizi sevindirir tanımasak da derdimiz ortak çünkü. Doktorların bi önemi yok Rabbim doğru doktor doğru işlem nasip etsin hepimize hangi doktordan olumlu sonuç alabileceksek ona yönlendirsin Allah. Kendimi ifade edebilmişimdir umarım

arkadaşım hilal ilişkiye giremedi diyorsun da durumu tam bilmiyoruz ilişkiye girdide kanaması olmadı gibi konuşuyorsunuz tamam sonuç çok iyiyse oraya yaptırırsınız nasıl isterseniz öyle yapın içinize kim siniyorsa

arkadaş seni okudukça benim psikolojim bozuluyor işini ne güzel halletmişsin sorun ne onu anlamadım.

canım bırak yazsınlar senin ne demek iatediğin ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…