Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda değişik bi durumBu arada ben forumda sadece bir kişi okudum işlemsiz evlenen o da adetin son gününe denk getirmişti düğünü
Canım seninki çok iyi tutmuş bence bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok ki. Deliğin küçük, penis kocaman zaten normal zar da böyle ve biraz kasacaksın kaçacaksın girmesini engelleyeceksin. Kanar yani illaki benim sürtünme ile bile leke geldi de hala boxulmadı minik kan geldi delik aynı atmıştım sana fotosunu. Rahat ol benceOda değişik bi durum
Kuzu inşallah geçici yapacam da tabi evelenebilirsek ah bide her doktor geçiciyi yapabilirmi bende ona uyuz oldum bu aralarGeçici düşünen yok mu aramızda benden Başka ?
Yapar canım yapar merak etme. Hemşire, ebe bile yapar ki işlemi dikiş atacak sadece çünkü.Kuzu inşallah geçici yapacam da tabi evelenebilirsek ah bide her doktor geçiciyi yapabilirmi bende ona uyuz oldum bu aralar
Canım yaptıkları sadece minik dikişler atmak bence her doktor yapabilir ebe hemşire de.Gerçekten mi ebe hemşire bile yapabilirmi geçici işlemi ben çok endişe duyuyorum kalıcı olamazsam kendi şehrimde geçici olucam
Benim doktora hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ne zaman gitceksinMeral sönmezer e gidicem
Bende öyle düşünüyorum ama insan yinede endişe duyuyor sağol canımCanım yaptıkları sadece minik dikişler atmak bence her doktor yapabilir ebe hemşire de.
Inşallah canım hepimizde güzel sonuçlar alalımBenim doktora hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ne zaman gitceksin
Hadi bakalim inşallah haberlerini bekliyorumInşallah canım hepimizde güzel sonuçlar alalımsalı günü için randevu alicam virüsten dolayı kapalı değilse
Tamam canım haber veririm sen artık iyisin değilmiHadi bakalim inşallah haberlerini bekliyorum
Bu durumda olmakta bu durumdan çıkmak için uğraşmakta cidden bunaltıyor insanı ama elbet giricek bir gün yolunaGenel olarak bir can sıkıntısı var ve hiç geçmiyor. Bunaldim artık ya. Birseylerde yolunda gitsin artık.
İnşallah canım inşallah öyle olur bu süreç bitseydi yolumuzu çizseydik artık bizde kurtuluşa erebilseydikYapar canım yapar merak etme. Hemşire, ebe bile yapar ki işlemi dikiş atacak sadece çünkü.
Hem düğün günü gelsin bitsin istiyorum hem de istemiyorum öyle bunaltıcıİnşallah canım inşallah öyle olur bu süreç bitseydi yolumuzu çizseydik artık bizde kurtuluşa erebilseydik