Bu arada ben forumda sadece bir kişi okudum işlemsiz evlenen o da adetin son gününe denk getirmişti düğünü

Oda değişik bi durum
Canım seninki çok iyi tutmuş bence bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok ki. Deliğin küçük, penis kocaman zaten normal zar da böyle ve biraz kasacaksın kaçacaksın girmesini engelleyeceksin. Kanar yani illaki benim sürtünme ile bile leke geldi de hala boxulmadı minik kan geldi delik aynı atmıştım sana fotosunu. Rahat ol bence

Ben çok kişi biliyorum bu şekilde evlenen eşleri de hiçbir şekilde sorgulamadı şimdi kimse kimseyi doktora bundan kan gelmedi bakar mısınız diye götürmüyor velev ki götürdü siz doktora üçüncü bir şahsa bilgi verilmesini istemiyorum dedikten sonra doktor bir şey diyemez bu bir mahremiyet suç çünkü. Germeyin kendinizi bu kadar İnanın kafaya takılacak bir şeyi değil.

Kızlar ben bişey sormak istiyorum 2-3 yıl ilişkiye girmeyen biri zorlanır mı yine yani acı ağrı olur mu?

Ya ben bugün biraz annemle iş yaptım ve zorladım sanırım kendimi biraz sızlıyor orası normaldir herhalde bilemedim of ya valla gerçi okumuştum burdada iki üç ay bile geçse bazen sızlama oluyor diyen tam iyileşmedi herhalde

Canım iç dudakları actirmadim bakarken görünürde dikişler vardı onlar gitti suyla yıkayınca daha açıp bakmayacagim riske girmeye gerek yok diyor herkes yarın kontrol vardı ama doktor virüs nedeniyle şuan kapalıyız dedi beklicem bende

Kuzu inşallah geçici yapacam da tabi evelenebilirsek ah bide her doktor geçiciyi yapabilirmi bende ona uyuz oldum bu aralar
Yapar canım yapar merak etme. Hemşire, ebe bile yapar ki işlemi dikiş atacak sadece çünkü.

Gerçekten mi ebe hemşire bile yapabilirmi geçici işlemi ben çok endişe duyuyorum kalıcı olamazsam kendi şehrimde geçici olucam

Gerçekten mi ebe hemşire bile yapabilirmi geçici işlemi ben çok endişe duyuyorum kalıcı olamazsam kendi şehrimde geçici olucam
Canım yaptıkları sadece minik dikişler atmak bence her doktor yapabilir ebe hemşire de.

Genel olarak bir can sıkıntısı var ve hiç geçmiyor. Bunaldim artık ya. Birseylerde yolunda gitsin artık.

Back
X