Ankara da infertilite için uzman doktor arıyorum lütfen yardım :(

Bon-bon

Rabbim ol derse olur
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
135
44
48
Arkadaşlar ankarada infertilite için doktor arıyorum yardım ederseniz sevinirim zekai tahire gittim hiç memnun kalmadim cebeci hastanesine de gittim istediğim ilgiyi göremedim

Muayene ucreti 280 cnm tup bebk tedavisi 4.500 ben suan orada tedavi goruorm zaten nettende arastr doktru alaninda cok iyi benm dun yumurtalarm toplandi bugun hbr gelecek onu bekliyrm inanlmz heyecan basti

Muayene ucreti 280 cnm tup bebk tedavisi 4.500 ben suan orada tedavi goruorm zaten nettende arastr doktru alaninda cok iyi benm dun yumurtalarm toplandi bugun hbr gelecek onu bekliyrm inanlmz heyecan basti
Anladım canım teşekkür ederim inşallah saglikla gelir bebiisin bende muayene için arastiriyorum peki tahliller için ayrı ücret ne kadar oluyor

Anladım canım teşekkür ederim inşallah saglikla gelir bebiisin bende muayene için arastiriyorum peki tahliller için ayrı ücret ne kadar oluyor
Tup bebek tedavisi basladigi andannitibaren ek ucret odemiyorsn cnm eger elinde tahlillern varsa gerek gormedkce tekrar istemiyor hepsi paketn icinde oluyor ins rabbim nasip eder saglikla kucagmza alirz bebislerimizi ☺

Ankara memoriol aygul demirol alanında uzman ve insana kendini psikolojik olarak iyi hissettiren güler yüzlü bir doktordur.

Kızlar teşekkür ederim ilginize hrs hastanesinde gurur polat var dün ona başladım ve samimiyetinden çok memnun kaldım yarinda eşim için gidicez ve nasıl bi tedaviye baslayacagimiza karar vericez

aygul demirola sakın gitme benim cok yakın arkadasımla ikimizinde bebek sorunu vardı özel hastane prof diye aygul demirolu tercih ettik ama araştırmadan direk prof diye gittik ve ilgisiz bir doktor hiç bir söylediği çıkmadı sonuclarımızı almak cok uzun zamanlar aldı bıze geri dönüş yapmadı ama sürekli muayene paraları ödedik işlem paraları ödedik tüp bebek için gitmiştik tam bir hüsrandı doktorunu çok iyi araştır sonuç alınan doktorlara git paranı sokaga atma bebek hayali için aygul hocanın yorumlarını oku zaten anlıcaksın sehır dısından gelen husrana ugrayan hastaların yazdıgı yorumlar dogum olacagı gun dogumu baska doktora bırakması yorumları oku o kısılerle bı gorus butun doktorlar ıcın bu boyle ıyı arastır sadece aygul hoca ıcın demıyorum yukarda ismi yazıldıgı ıcın yazma bilgilendirme geregi duydum allah pullar ballar senı sonrasında ılgı alaka sıfır bana mı acaba bole oldu dıye dusundum sonra yorumları okuyunca anladım saglık önemli ve cok paralar harcanıyor tup bebek için iyi arastır şimdi ben iki aylık hamileyim tüp bebek rabbim sanada versin allah yardımcın olsun

sana özelden birkaç doktor ismi yazıcam onları sende arastır ve bi görüş

yeşim gürel iyi bi doktor sende çok iyi araştır yinede ama özelden mesaj attım

yani işte herkese göre iyi olan var iyi olmayan var neye göre kime göre şu doktor iyi bu iyi herkese göre degısıo

ben aygul demırolun hastasıyım ve bence cok iyi bi doktor hiç düşünmeden gidebilirsin ahsen su arkadaşım

kendinde araştir internetten tabiki fakat telefonda bile saatlerce sana durumunu anlatacak kadar ilgili ve güler yüzlü bi doktor aygül hanım sana şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…