TSK ederim peki ücreti ne kadar bir bilgin var mıAnkara memoriol aygul demirol bu konuda cok iyi
Anladım canım teşekkür ederim inşallah saglikla gelir bebiisin bende muayene için arastiriyorum peki tahliller için ayrı ücret ne kadar oluyorMuayene ucreti 280 cnm tup bebk tedavisi 4.500 ben suan orada tedavi goruorm zaten nettende arastr doktru alaninda cok iyi benm dun yumurtalarm toplandi bugun hbr gelecek onu bekliyrm inanlmz heyecan basti
Tup bebek tedavisi basladigi andannitibaren ek ucret odemiyorsn cnm eger elinde tahlillern varsa gerek gormedkce tekrar istemiyor hepsi paketn icinde oluyor ins rabbim nasip eder saglikla kucagmza alirz bebislerimizi ☺Anladım canım teşekkür ederim inşallah saglikla gelir bebiisin bende muayene için arastiriyorum peki tahliller için ayrı ücret ne kadar oluyor
Arkadaşlar ankarada infertilite için doktor arıyorum yardım ederseniz sevinirim zekai tahire gittim hiç memnun kalmadim cebeci hastanesine de gittim istediğim ilgiyi göremedim
Canım çok teşekkür ederim bekliyorum isimleri allah kucağına almayı nasip etsinsana özelden birkaç doktor ismi yazıcam onları sende arastır ve bi görüş
yeşim gürel iyi bi doktor sende çok iyi araştır yinede ama özelden mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?