- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi littlebirdie
-
bende memorial hakkında bi bilgi duymadım.ama yeni açıldığı için oturmamış bişeyler olabilir diye düşünüyorum.merhaba arkadaşlar,
iki yıldır infertilite ile uğraşıyoruz.önce sebepsiz infertilite idi sorunumuz sonra erkek infertilitesi olduğunu öğrendik.bu süreçte araştırmalarım sonucu hep şişli memorialın tüp bebekte başarılı olduğu kanısına vardım.eğer tüp bebek yaptırmak gerekirse istanbula gideriz diye düşünüyordum.ama işin içine girince maddi anlamda çok zor olacağını anladık.ankara da şansımızı deneyip en son çare istanbulu düşünelim dedik.ve ankara da genarta karar vermiştik ancak biz tatildeyken memorial ankara tüp bebek bölümü de açılmış.kasımda allah nasip ederse başlamayı düşünüyoruz ancak yine kararsız kaldık.ankara memorial daha çok yeni acaba istanbulda ki tüm donanımlar burada da varmıdır?yoksa genart mı? laboratuvar yönünden iyi olduğu söyleniyor belli bir de tecrübeleri var oturmuş bir sistem var.çok kararsız kaldım kızlar.fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.henüz ikisiylede görüşmeye gitmedim.
Merhaba ben memoriali olumlu veya olumsuz hiç duymadim ama ben genarttan memnunum tedavilerim halen devam ediyor haberdarsindir zaten
bende memorial hakkında bi bilgi duymadım.ama yeni açıldığı için oturmamış bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
ilk 2 tedavim genartta oldu.
merkezden de doktorumdan da çok memnumum.sertaç şen doktorum bu arada.
gayet oturmuş bir düzen, iyi kalitede laboratuvar mevcut.doktorumda gayet tecrübeli.istediğim her zaman ulaşabildim kendisine ve her konuda yardım etti.
3.tedavim aralık ocak gibi yine orda olacak.
ben gönül rahatlığı ile önerebilirim genartı.
memorialı bende merak ediyorum geçen reklamın gördüm.başkent hastanesi ve memorial arası gidip geliyorum giden varsa paylaşırsa sevinirim
benim doktorum Aysun hanim ilk ön görüşmeyi randevu alarak yapabilirsin hatta ücret konusunuda açın yardımcı olacaktır. On görüşme ucretsiz baslamaya karar verip tekrar gittiginizde kullanmaniz gereken ilaclari yaziyor eğer onceden yapilmis tahlillerin bol miktarda varsa tabi veyada genel bi taniniz varsa bunun disinda laboratuvar hemşireler ve aysun hanim çok iyi ilgililer ben her aradigimda ulaştım aysun hanima en azindan geri dönüşü mutlaka yapıyorçok saolun kızlar.evet memorial hakkında hiç yorum yok çünkü daha çok yeni.belki gidenler olmuştur diye bir umut açtım konuyu.daha önceki araştırmalarımda zaten genarta karar vermiştim.genelde olumlu yorumlar var.genarta gidersem Aysun hanım olacak doktorum.peki kızlar genarta ön görüşmeye gidebilirmiyim.aysun hanımla genel bir görüşme yapabiirmiyim?ve bu ön görüşme ücretli mi yoksa ücretsiz mi?bu görüşmede muayene oluyor mu?yoksa sadece tahlillere bakarak mı yorum yapılıyor?bir de tedaviye başladığımızda yeniden tahlil isteniyor ya o tahliller tüp bebek ücretinin içinde mi yoksa ayrıca onlara da ödeme yapılıyor mu?çok soru sordum kusura bakmayın ama çok zor bir süreç insan hem tedirgin hem de ne yapacağını bilemez hissediyor kendini.
tamam canım.ben şu ilk görüşmeleri bir yapayım.bakalım hangisi bana daha yakın gelecek...
canim ordaki tup bebek fiyatlari hakkinda bir fikrin var mi bn anestezili oldugumdan cok konusmadan cikmistim hastaneden aramayi dusunuoum ama bi yandan da ayip mi olurki die geri cekioum kendimibende memorial hakkında bi bilgi duymadım.ama yeni açıldığı için oturmamış bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
ilk 2 tedavim genartta oldu.
merkezden de doktorumdan da çok memnumum.sertaç şen doktorum bu arada.
gayet oturmuş bir düzen, iyi kalitede laboratuvar mevcut.doktorumda gayet tecrübeli.istediğim her zaman ulaşabildim kendisine ve her konuda yardım etti.
3.tedavim aralık ocak gibi yine orda olacak.
ben gönül rahatlığı ile önerebilirim genartı.
canım arayıp fiyat alsan daha ıyı olur.yada gidip görüşsen.niye dersen.ilk tedaviden sonra mesela 2.tedavide indirimleri oluyor.3.tedavidede.canim ordaki tup bebek fiyatlari hakkinda bir fikrin var mi bn anestezili oldugumdan cok konusmadan cikmistim hastaneden aramayi dusunuoum ama bi yandan da ayip mi olurki die geri cekioum kendimi
cok saol canım ınsaallahh bısde bı sorun cıkmadı allaha ssukurler olsun bızımde bı 14 ayfalan oldu ewlenelı lakın dırek onu dusunduk rabbım hepımızın cabasını bosa harcartmasın hayırlıdır ıns bızler ıcın bır bebıs :) rabbım yardımcınız olsun sızınde :*canım arayıp fiyat alsan daha ıyı olur.yada gidip görüşsen.niye dersen.ilk tedaviden sonra mesela 2.tedavide indirimleri oluyor.3.tedavidede.
2013 aralıkta eşim varikosel ameliyatı oldu orda.subatta ilk tedavi ağustosta 2.tedavi oldu benim.
ocak şubat gibi 3.tedavim olcak bide pgt var bayağı masraf ettik.aralıklarda yakın lunca indirim yaptılar saolsunlar.
ilk defa gidene ne fiyat veriyolar bilmiyorum hiç.
Sertaç hocadan bende çok memnunum.benimde doktorum o.
inşallah yavruna kavuşmana vesile olur.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
merhaba canım topiklerde dolaşırken yazdıklarınızı gördüm bende ahmet hocaya randevu almak istiyorum tedavi için bir kaç soru sorabılirmiymMerhaba,
Ben birde NOVAART Tüp bebek merkezi ile görüşmenizi tavsiye ederim. Oranın kurucusu Prof. Ahmet ve Mehmet Erdem hocalar var. Burasıda daha 1 yılını doldurmamış bir merkez ama tam teşekküllü merkez. Ben tüp bebek tedavimi orada yaptırdım ve şuan çok şükür 5 haftalık hamileyim. Doktorlar işlerinde çok iyiler. Pek konuşkan değiller, gerektiği kadar ve net konuşurlar. her türlü sorunuza açıklıkla net bir şekilde cevap verirler. Bu ikiz doktorlar Ankara' nın en iyi doktorlarından. Bende sizin gibi tedaviye başlamadan önce çok fazla doktor ve merkez araştırması yaptım, hatta gittim muayene oldum. Çokta kararsız kaldım sizin gibi. Ama bana güven veren tek yer ve doktor Mehmet Hoca oldu. Sonucum negatif bile olsaydı verdiğim karardan çok memnunum. Bu merkezde kendinizi güvende ve emin ellerde hissediyorsunuz kesinlikle. Mevcut tahlilleriniz ile gittiğinizde sizden ekstra tahlil istenmiyor. Görüşmeye gitmeden önce ilk görüşme için ücretsiz randevu alabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
merhaba canım topiklerde dolaşırken yazdıklarınızı gördüm bende ahmet hocaya randevu almak istiyorum tedavi için bir kaç soru sorabılirmiym
teşekkür canım merak ettiğim şey şu ilk başta muayene ücreti 300 tl veriyoruz ya sonra aşıla yapcaz dedi oda 750 tl ymiş 300 muaye ücreti içindemi yoksa hariçmi?Elbette sorabilirsin canım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?