Tüp Bebek Merkezleri ankara da memorial mı yoksa genart mı???tavsiyeler lütfen

canım merhaba;

sen tedaviye karar verdinmi başladınmı memorialmi yoksa genartamı gittin yoksa başka yeremi ?
bizde şu sıralar memorialle görüşüyoruz çünkü

canım merhaba;

sen tedaviye karar verdinmi başladınmı memorialmi yoksa genartamı gittin yoksa başka yeremi ?
bizde şu sıralar memorialle görüşüyoruz çünkü
Aygül hnm tedavi öncesi kullanması için eşine bazı iğne ilaçlar verdimi cnm merak ettim.

Aygül hnm tedavi öncesi kullanması için eşine bazı iğne ilaçlar verdimi cnm merak ettim.
valla daha muayeneye gitmedik. Ama Aygül hocaya göre eşime verilen hapların etkisi uzun vadede olur iğne vermek gerekir demişti. bu cumartesi gedeceğiz bakalım ne diyecek. ama biz başlayacaz heralde inşallah 1 ayda iyi etki ederde sperm kalitesi artar.

erkek infertilitesi sebepli her gidene iğne veriyor herhalde...
iğnelere dikkat edin canım.eşinin bir doktoru varsa onun haberi olmadan başlamayın.hepsi hormon çünkü.biz aynı hatayı yaptık.şimdi eşim kendi doktorunda tedavide.ve martta başlamayı planlıyorduk ama eşim şuan tedavide maalesef.

Sagol cnm biz kontrole gidecegiz ama tabiki kaan hocaya danismadan ilerlemek istemiyoruz. Onunda yonlendirmesiyle aygul hocaninki uyarsa yapariz. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Sagol cnm biz kontrole gidecegiz ama tabiki kaan hocaya danismadan ilerlemek istemiyoruz. Onunda yonlendirmesiyle aygul hocaninki uyarsa yapariz. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
aman dikkat edin canım.
bu iğneler yüzünden bizim normal hormon değerlerimiz alt üst oldu.eşim kendi doktorunda tedavide şuan.
benim doktorumun eşime bu denli müdahale etmesinden rahatsız oldum, erkek infertilitesi farklı bişey çünkü ve haliyle memorialdan vazgeçmek zorunda kaldık.önceki mekezimizde devam etmeye karar verdik.
hakkınızda hayırlısı cnm.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnm. olumlu bir şey olursa yaz lütfen

erhaba arkadaslar ben hipogontropik hipogonanizm hastasiyim iki asilamamiz negatif oldu bu ay memorialda aygul hocam ile tup bebege basliyoruz . kendimde saglikci oldugum icin hastane ve dr konusunda cok pimpirikliyim ama memorial ve aygul hanimda hic suphem kalmadi guler yuzu ilgisi herseyi en incr ayrintidina kadar anlatisi cok yer gezdim onun gibisinigormedim

Orada esas Volkan Baltaci ve esi var galiba? Sizi Sertac bey'i tercih etme nedeniniz ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…