• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Canım bende oraya geldim sizinki tüp bebek mi tedavisi
Evet tüp bebek cok ilgili recai hoca ben cok memnunum heran recai hocaya ulaşamıyorum ama istedigim doktor ya da hemsireye ulasabiliyorum tek kusurları randevu verdikleri saatte giremiyorsun muayeneye hep gec alıyorlar

44 yaşımda önce Allah’ın izniyle sayesinde anne olduğum Aygül Demirol. Fiyat açısından da çoğu merkezden uygun. Ekibi çok titiz, hocayı zaten bilrn bilir. Her hastasına çok özenlidir, çok bilgili ve deneyimli. Belki de en önemlisi çok vicdanlı bir insan
Ne güzel 🥹Bende 44 yaşındayım bu ay ilk kez tüp bebek yaptıracağım 🤲Mayıs ayında doğal yolla hamile kaldım olmadı kürtaj oldum dr ilk muayenede 4 yumurtamın olduğunu söyledi ne kadar şansım var bilmiyorum yaştan dolayı 😔😔

bende aynı sizin gibiyim samsunda denedım bende dıs gebelık gecırıdm farklı ıslemlerım var dı ona ragmen tedavı yapmayıp dırek ısşleme aldı bnde ankarada gıtmeyı dusunuyorum gıttın mı karra verdın mı bızım arkadsda ankarada hakan hocayı dıyor anatolıa cok ıyımıs oda bende bılmıyorum
Samsun da yaşıyorum burada yaptırdım en iyi profa ama memnun kalmadım yani her hastanın hikayesi farklı bana farklı metotlar uygulanmalıydı. Samsun da ki doktorlardan verim alamadık

bende aynı sizin gibiyim samsunda denedım bende dıs gebelık gecırıdm farklı ıslemlerım var dı ona ragmen tedavı yapmayıp dırek ısşleme aldı bnde ankarada gıtmeyı dusunuyorum gıttın mı karra verdın mı bızım arkadsda ankarada hakan hocayı dıyor anatolıa cok ıyımıs oda bende bılmıyorum
Merhaba cuma günü randevum var hakan yaralı ile gideceğim Allah ın izni ile :) samsunda hangi doktora gitmiştin

Ne güzel 🥹Bende 44 yaşındayım bu ay ilk kez tüp bebek yaptıracağım 🤲Mayıs ayında doğal yolla hamile kaldım olmadı kürtaj oldum dr ilk muayenede 4 yumurtamın olduğunu söyledi ne kadar şansım var bilmiyorum yaştan dolayı 😔😔
olacağı varsa inanın bir tane yumurta bir tane de sperm yeter, içinizi rahat tutun. ben de 3 kere üst üste genetiği normal embriyo tutunamadı, olmayacağı varsa olmuyor bakın. siz elinizden geldiğince stres yapmadan bu süreci yaşamaya bakın, dilerim en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız

Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Elimizden geleni yapıyoruz. Zor bir süreç 1.5 yıl önce de aynı süreci yaşadım şimdi tekrar giriyorum 🙏

Arkadaşlar her iki doktor ile görüşme sağladım. Hakan yaralı ve ekibi açık ara farkla ile önde benim için. Recai hoca da tedavi gören arkadaşlara da saygım sonsuz. Hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar her iki doktor ile görüşme sağladım. Hakan yaralı ve ekibi açık ara farkla ile önde benim için. Recai hoca da tedavi gören arkadaşlara da saygım sonsuz. Hakkımızda hayırlısı olsun
hakan yaralıyı seçmenize etken olanlar neler oldu paylaşabilme imkanınız var mıdır

hakan yaralıyı seçmenize etken olanlar neler oldu paylaşabilme imkanınız var mıdır
Dünya da ki ilk 100 doktor arasında gösterilmesi, bilgi birikimi ve laboratuvarının iyi olması beni ona çekti gidip görüştüm ve şuan için çok doğru bir karar olarak görüyorum

mehmet hocaya gıttım medicalparka canım nasıl geçtı hakan hocayla gorusmen bende gıtmeyı dusunuyorum nasıl oldu
Hakan hoca ile görüşmem çok olumlu kendisi sert bir yapıda ama bilgi birikimi ve laboratuvar konusunda beni çok çekti ve içime sindi. Kliniğin sistemi çalışan ve hemşirenin ilgisinden memnun kaldım

Bende Novaart da Ahmet Erdem hocaya gidiyorum çok memnunum. Daha öncede bahçeci Berfu hocaya gitmiştim

Hakan hoca ile görüşmem çok olumlu kendisi sert bir yapıda ama bilgi birikimi ve laboratuvar konusunda beni çok çekti ve içime sindi. Kliniğin sistemi çalışan ve hemşirenin ilgisinden memnun kaldım
bende gorusmek ıstıyorum sen adetlıyken mı gıtmıstın kuzum benım hastalık geçtıde o yuzden sormak ıstedım

Back
X