• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

yildiztozu92

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
82
39
8
32
Merhaba arkadaşlar
Ankara da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Laboratuvar ve doktor olarak önerilerinizi bekliyorum. Şehir dışından Ankara ya geleceğim. 2.5 yıldır uğraşıyorum artık işinin ehli bir hekim klinik arıyorum.

44 yaşımda önce Allah’ın izniyle sayesinde anne olduğum Aygül Demirol. Fiyat açısından da çoğu merkezden uygun. Ekibi çok titiz, hocayı zaten bilrn bilir. Her hastasına çok özenlidir, çok bilgili ve deneyimli. Belki de en önemlisi çok vicdanlı bir insan

44 yaşımda önce Allah’ın izniyle sayesinde anne olduğum Aygül Demirol. Fiyat açısından da çoğu merkezden uygun. Ekibi çok titiz, hocayı zaten bilrn bilir. Her hastasına çok özenlidir, çok bilgili ve deneyimli. Belki de en önemlisi çok vicdanlı bir insan
Çok teşekkür ederim hemen araştırma yapacağım

Ben recai pabuccuda tedavi görüyorum memnunum emre pabuccu oğlu oluyor klinik ve laboratuvar olarak temiz ve düzenli Centrum klinik olarak bir araştırın isterseniz
Merhaba cok teşekkür ederim
Kimyasal geçmişim olduğu için araştırma yapıyorum ben de ama dediğiniz gibi centrum kliniğini araştırdım yüksek ihtimal orası olacak

Merhaba arkadaşlar
Ankara da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Laboratuvar ve doktor olarak önerilerinizi bekliyorum. Şehir dışından Ankara ya geleceğim. 2.5 yıldır uğraşıyorum artık işinin ehli bir hekim klinik arıyorum.
Hangi ildesiniz siz acaba belki bulunduğunuz ilde öneri veren de olabilir

Benim arkadaşım Ankara'da Gürgen tüp Bebek merkezinde tedavi oldu doktor ismi bilmiyorum sadece kliniğin adını biliyorum.İki tane çocuğu var ikiside aynı merkezde olmuştu.

Ekim ayında geleceğiz inşallah regl olmayı bekliyorum. Samsun da ki doktor görüşmelerinden edindiğim tecrübeye göre regl dönemi muayene daha doğru oluyor
Reglin 2. Günü muayene ediyorlar sonra ilaç iğne yavastan başlanıyor. Transferden önce kendi değerlerinize detaylı baktırın isterseniz demir b12 d vitamini tsh cok onemli bunlar

Reglin 2. Günü muayene ediyorlar sonra ilaç iğne yavastan başlanıyor. Transferden önce kendi değerlerinize detaylı baktırın isterseniz demir b12 d vitamini tsh cok onemli bunlar
Hormon değerlerine yeni bakıldı normaldi ama tekrar gerekirse tabi yaptırırım canım daha önce de tüp bebek geçmişim var

Back
X