• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Hım anladım inş erirleer ya fiyat artısı olcak mı bi de vitamin ne verdi lütfen belki katkınız olur şu sürece baslayanlara 🙏🏻

Hım anladım inş erirleer ya fiyat artısı olcak mı bi de vitamin ne verdi lütfen belki katkınız olur şu sürece baslayanlara 🙏🏻
Canım arkadaşım inan ki fiyat artışını sormadım illa ki olur ister istemez laboratuvar ilaç vs vs otomatik olarak artar vitaminleride kişiye özelyani probleme özel veriyorlar ya bu konuda yanlış yönlendirmeyim ama qoenzim q10 folik asit d vitamini vs verdi

Bende herşeyiyle ilgilenen doktor diye bir doktora gittim ama olmayınca onlada olmadı doktor da kendinden çok eminde yaparıx ederiz değerler güzel işte falan sonuç bir geldi hemşireden/asistandan öğrendik doktor aramadı bile üç gün sonra biz aradık.neden dedik bizde anlamadık dedi şaşkınız dedi sen doktorsun ne kdr çok vaka görmüşsündür şaşırma diye en başında uyarmıştık birde değerlerimiz gzl tedavilerimiz güzel ama döllenmiyor diye çok uyardık ama olmadı bazen ciddiye alınmadığımızıda düşünüyorum
Hangi doktor bu bu işlerin merkezi Ankara ya da İstanbul daha detaylı bakılıyor bence

Canım arkadaşım inan ki fiyat artışını sormadım illa ki olur ister istemez laboratuvar ilaç vs vs otomatik olarak artar vitaminleride kişiye özelyani probleme özel veriyorlar ya bu konuda yanlış yönlendirmeyim ama qoenzim q10 folik asit d vitamini vs verdi
Tm tşk ederim biz cogu yeri aradık fiyatlar guncellencek dedi o yuzden sordum🙏🏻bol şans dilerim inş guzellikler donus yaparsınız sizden haber beklşoruz🥰

Hayırlısı bakalım her doktor için iyi yorumlarda var kötü yorumlarda var.kesin olan bir durum yok.sana iyi gelen bana iyi gelmez bana iyi gelen sana iiyi gelmez biraz şans işi galiba
Evet şans gibi çünkü tam karar veriyorum bir yorum okuyorum çok kötü diyolar biri diyoki çok iyi karar veremedim gerçekten çok zor siz hangi ildesiniz

Evet şans gibi çünkü tam karar veriyorum bir yorum okuyorum çok kötü diyolar biri diyoki çok iyi karar veremedim gerçekten çok zor siz hangi ildesiniz
İzmirdeyim ben.doktor araştırması yaparken aynı şeyleri bende yaşıyorum ve açıkçası artık hiç
Birinede güvenemiyorum

Ben aradığım 1 saat görüştüm halkla ilişkiler uzmanıyla kalsiyum iyonofor var ancak ek ücretle piezzo vb diğer hiçbir yönteme inanmıyorlar sadece labararuvar ve embriyologlarına çok güvendiklerini söylediler ben de herhalde iyidir dedim ama öyle değilmiş
Hocada tanri kompleksi oldugunu dusunuyorum. Bize de ona inanmiyorum buna inanmiyorum en iyi ben bilirim havasindaydi. Kan pihtilasma testi yaptirmak istedim ona da inanmiyorum oyle seylere gerek yok dedi. Sonuc yumurta toplama icin damaryolu actiklarinda el damarlarimda pihti olustu kolum sisti. Meger genetik mutasyonum varmis igne olmam gerekiyormus. Sperm secimi ve lab konusunda da guven sarstilar.

Aslında orası da büyük şehir izmiri de çok övüyorlar ama tabi siz daha iyi bilirsiniz
Bede en iyi doktor diye araştırarak gittim çok övülüyordu doktor ama dediğim gibi bence doktorlarda hastalrda genelde sadece olumlu sonuçları paylaşıyolar.ne kadar başarısızlıkları var paylaşmıyorlar başta hepisi yaparız ederiz deneyelim diyorlar denedikten sonra bizde bilmiyoruz sebebini diyorlar.

Aslında hepsi aynı konferanslara gidiyor yaptıkları işlemler hepsinin aynı diye düşünüyorum artık .
Bugün Google dan Tolga Ecemiş in ismini arattım bi baktım bi konferans var orada ilk tüp bebek doktorumla birlikte panelistler Bülent Tıraş ın adını gördüm ve piyasada birçok isimli doktorun çok garip birinin yaptığına diğeri inanmıyor şöyle düşünüyorum nasıl para kazanacaklar tabiki bişeyler eksik yapılacak ki 2 ve 3 ü deneyelim yani her ihtimali gözetmek yok sizin İzmirdeki doktorunuz kimdi tanınan bir doktor mu

Ben ekimde negatifi gördüm tek embriyo genetik taramadan temiz gelen Adanada şimdi tekrar başa sardım kasımdan beri doktor arıyorum istanbul mu Ankara mı karar veremedim 4.denemem olacak yani hem labararuvar hem embriyolog iyi hem de doktorun her şeyi yaptığından emin olmalıyım işte İstanbul için de güzel şeyler yazan var ama Ankara daha yakın ben birçok kliniğ telefonla aradım burada da sürekli araştırıyorum Anatolia labararuvar olarak cezbetti ama şimdi Tolga bey daha ağır basıyor
Tolga hoca Genart ile çalışıyor ve başarılı bir lab🙏

Bugün Google dan Tolga Ecemiş in ismini arattım bi baktım bi konferans var orada ilk tüp bebek doktorumla birlikte panelistler Bülent Tıraş ın adını gördüm ve piyasada birçok isimli doktorun çok garip birinin yaptığına diğeri inanmıyor şöyle düşünüyorum nasıl para kazanacaklar tabiki bişeyler eksik yapılacak ki 2 ve 3 ü deneyelim yani her ihtimali gözetmek yok sizin İzmirdeki doktorunuz kimdi tanınan bir doktor mu
İsmail KÜÇÜK tanınan bir doktor şehir dışından gelenler var

Bazı doktorlar ilkinde şunu deneyelim olmadı başka alternatiflere bakarız diyo mesela .neden ki ilk denemede hepsini dene mesela tüm tuşlara bas ben belki maddi durumumu toparlayamıcam belki psikolojimi toparlayamıcam bir daha istemicem belki ne gerek var mesela devlette iki kere aşılama yapmadan tüp bebek yapmıyorlar ne gerek var aşılamaya yüzde kaç şans varki deneniyo ama sağlık sektörüne para lazım ilaç sektörüne para lazım biz neyiz deneme tahtasımı

Bazı doktorlar ilkinde şunu deneyelim olmadı başka alternatiflere bakarız diyo mesela .neden ki ilk denemede hepsini dene mesela tüm tuşlara bas ben belki maddi durumumu toparlayamıcam belki psikolojimi toparlayamıcam bir daha istemicem belki ne gerek var mesela devlette iki kere aşılama yapmadan tüp bebek yapmıyorlar ne gerek var aşılamaya yüzde kaç şans varki deneniyo ama sağlık sektörüne para lazım ilaç sektörüne para lazım biz neyiz deneme tahtasımı
İşte buna kızıyorum sürekli yeni bir şey deneme ilk denemede her ihtiamali gözetmesi gerekir bir doktorun şu ana kadar bu platformda Bülent Tıraş ve Tolga Ecemiş böyle çalışıyor diye okudum ama ücretleri diğer doktorlara nazaran yüksekmiş bakıyorum diğer klinikler daha uygun onlara göre bir de bahçeci de çok pahalı gördüğüm kadarıyla ama ondan da emin olamadım şöyle sanki çok para vermezsen bu iş olmaz gibi bi algı yarattılar bende

İşte buna kızıyorum sürekli yeni bir şey deneme ilk denemede her ihtiamali gözetmesi gerekir bir doktorun şu ana kadar bu platformda Bülent Tıraş ve Tolga Ecemiş böyle çalışıyor diye okudum ama ücretleri diğer doktorlara nazaran yüksekmiş bakıyorum diğer klinikler daha uygun onlara göre bir de bahçeci de çok pahalı gördüğüm kadarıyla ama ondan da emin olamadım şöyle sanki çok para vermezsen bu iş olmaz gibi bi algı yarattılar bende
Bende öyle sanıyordum da değil ya hepside aynı şeyleri uyguluyorlar devletteki doktorum bana demişti özelde hangi doktorları düşünüyorsan emin ol hepsiyle aynı eğitimi aldık ben napıyorsam onlarda onu yapacak extra bir şey yapmayacak.inanmadım yada inanmak istemedim belki değişir durum dedim ama gerçekten beş yılın sonunda artık bu düşünceye erişebildim

Bülent TIRAŞ izmir acıbademe geliyormuş telefon görüşmesi yaptım dedim ki şu tedaviler uygulandı siz ne deniceksiniz?prp dedi. prp yide çoğu doktor önermiyor bilimsel kanıtlanmış birşey yok .anladığım kadarıyla prp zaten döllenmeden sonraki aşama bebeğin tutunmasını sağlıyormuş onun bana bir faydası olmayacak çünkü o aşmaya gidemiyoruz zaten.

Bende öyle sanıyordum da değil ya hepside aynı şeyleri uyguluyorlar devletteki doktorum bana demişti özelde hangi doktorları düşünüyorsan emin ol hepsiyle aynı eğitimi aldık ben napıyorsam onlarda onu yapacak extra bir şey yapmayacak.inanmadım yada inanmak istemedim belki değişir durum dedim ama gerçekten beş yılın sonunda artık bu düşünceye erişebildim
Ama 2 kez devlette denedim ben 1 kez, özelde artık daha iyi bir yer olsun istiyorum ve belki bir ihtimal tutar diyorum ne bilim o ek yöntemler çünkü Adana'da adını bile bilmiyorlar piezzo falan

Back
X