Ankara da tüp bebek merkezi

Singil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
263
263
53
30
Tüp bebek için merkez araştırıyorum. Gidip memnun kaldığınız veya önerebileceginiz yerler varmı acaba arkadaşlar. Birde tahlilleri devlet Hastanesi'nde yaptirsam özel kabul edermi acaba. Özelde cokmu maliyetli kan testleri bilginiz varmı?

Tüp bebek için merkez araştırıyorum. Gidip memnun kaldığınız veya önerebileceginiz yerler varmı acaba arkadaşlar. Birde tahlilleri devlet Hastanesi'nde yaptirsam özel kabul edermi acaba. Özelde cokmu maliyetli kan testleri bilginiz varmı?
Merhaba süreciniz hayırlı olsun. Ben süleyman akarsu hocaya gittim kendi kliniği var. Herşeyi açık açık anlatıyor tekrar sorma ihtiyacı duymuyorsunuz. Devlette tahlil yaptırmadım ama kabul eder diye tahmin ediyorum☺

Merhaba süreciniz hayırlı olsun. Ben süleyman akarsu hocaya gittim kendi kliniği var. Herşeyi açık açık anlatıyor tekrar sorma ihtiyacı duymuyorsunuz. Devlette tahlil yaptırmadım ama kabul eder diye tahmin ediyorum☺
Özelde tahliller cokmu maliyetli acaba

Gurgan klinik.. ücret en son 2019 da işlem gördüm tedavi oldum yeni fiyat listesini bilmiyorum

Yeğenim özel hastanede laborant tüp Bebek için gereken hormon testleri 1000₺ yı bulur dedi ama kliniğe göre de değişebilir bende devlette yaptırıp öyle başlayım tüp Bebeğe diyorum

Yeğenim özel hastanede laborant tüp Bebek için gereken hormon testleri 1000₺ yı bulur dedi ama kliniğe göre de değişebilir bende devlette yaptırıp öyle başlayım tüp Bebeğe diyorum
Ben elimdeki testlerle gittim kabul ettiler zaten. Ön görüşme iyi geçti adetin ikinci günü hayırlısıyla tedaviye başlıyoruz bakalım.

Ben elimdeki testlerle gittim kabul ettiler zaten. Ön görüşme iyi geçti adetin ikinci günü hayırlısıyla tedaviye başlıyoruz bakalım.
Bende yarın başlıyorum hayırlısı ile süreç nasıl ilerleyecek bakalım çok heyecanlıyım benimde sonuçlar var ama eski 6 ay oldu kabul ederler mi birde ilk tüp Bebek tutmazsa 2. Yani dondurulmuş embriyo transfer olursa yine aynı ucretimi öderiz yine iğne kullanmaya gerek varmı kafamda bir yığınla soru var doktora sormayı unutmazsam heyecandan

Bende yarın başlıyorum hayırlısı ile süreç nasıl ilerleyecek bakalım çok heyecanlıyım benimde sonuçlar var ama eski 6 ay oldu kabul ederler mi birde ilk tüp Bebek tutmazsa 2. Yani dondurulmuş embriyo transfer olursa yine aynı ucretimi öderiz yine iğne kullanmaya gerek varmı kafamda bir yığınla soru var doktora sormayı unutmazsam heyecandan
Heyecandan bende hiç bişey soramadım 🤭 benimde 7 ay felan olmuştu tahlillere . Sanırım tüp bebek için ayrı dondurma işlemi için ayrı transfer işlemi için ayrı ücret alıyorlar

Heyecandan bende hiç bişey soramadım 🤭 benimde 7 ay felan olmuştu tahlillere . Sanırım tüp bebek için ayrı dondurma işlemi için ayrı transfer işlemi için ayrı ücret alıyorlar
45 bin fiyat verdiler
Heyecandan bende hiç bişey soramadım 🤭 benimde 7 ay felan olmuştu tahlillere . Sanırım tüp bebek için ayrı dondurma işlemi için ayrı transfer işlemi için ayrı ücre

45 bin fiyat verdiler
İlaçlar dahil ama muayene ücreti ayrı tabi pkoslu bi bayan 3 kez aşılama yaptırmış 4. De hamile kalmış bende şansımı denemek istiyorum aşılama bir kez yaptırdım tutmadı ama tutana kadar devam aşılamaya bende inat edicem devlette sıra gelmiyor tüp bebeğe bide bulundugum konuma uzak hastaneler bana yakın olan özele gidicem, tüp Bebek yaptırıp tutmazsa gerçekten o paraya acırım yani

İlaçlar dahil ama muayene ücreti ayrı tabi pkoslu bi bayan 3 kez aşılama yaptırmış 4. De hamile kalmış bende şansımı denemek istiyorum aşılama bir kez yaptırdım tutmadı ama tutana kadar devam aşılamaya bende inat edicem devlette sıra gelmiyor tüp bebeğe bide bulundugum konuma uzak hastaneler bana yakın olan özele gidicem, tüp Bebek yaptırıp tutmazsa gerçekten o paraya acırım yani
Tabi sizin kararınız. Biz daha fazla vakit kaybetmek istemedik o yüzden tüp bebekte karar kıldık. Tabi tutar tutmaz herşey Rabbimden. Biz elimizden geleni yapıyoruz bakalım. Çokta yaşlı anne baba olmak istemiyoruz acikcasi

Tabi sizin kararınız. Biz daha fazla vakit kaybetmek istemedik o yüzden tüp bebekte karar kıldık. Tabi tutar tutmaz herşey Rabbimden. Biz elimizden geleni yapıyoruz bakalım. Çokta yaşlı anne baba olmak istemiyoruz acikcasi
Yani benimde yaşım 22 evleneli 5 yıl oldu bu zamana kadar uğraştık yinede şansımı bı kaç kez daha denemek istiyorum en fazla bir kaç ay da kaybederiz Allah kucağımızı boş bırakmasın emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah

Yani benimde yaşım 22 evleneli 5 yıl oldu bu zamana kadar uğraştık yinede şansımı bı kaç kez daha denemek istiyorum en fazla bir kaç ay da kaybederiz Allah kucağımızı boş bırakmasın emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah
Benimde 5 yıl oldu ama yaşım 28 oldu. Pko var bende o yüzden aşılama pek ümit var etmiyor. Sizin sorun neydi

Benimde 5 yıl oldu ama yaşım 28 oldu. Pko var bende o yüzden aşılama pek ümit var etmiyor. Sizin sorun neydi
Bende de pko var :( bütün belirtilerini yaşıyorum hemen hemen bir arkadaş 4. Aşılamasinda gebe kalmış oda pko bende şansımı denemek istiyorum olana kadar devam. Bugün Gonal-f 900 iğneyle başladım günde 50ml dozla 5 gün kullanicam büyüme olur mu bilmiyorum tek duam bu streste yapmak istemiyorum tatlı türü pek yemiyorum eskisi gibi asitli içecekleri bıraktım çaya şeker bile atmıyorum artık düşün rabbim kucağımızı boş bırakmasın emeğimizi boşa çıkarmasın ne deyim artık iğnenin yanına D2 vitamini decavit pronatal diye bir ilaç yazmış fakat tek sorun benim büyük doz ilaçları yutamiyorum bu vitaminin şurubu veya aynı etkide bir vitamin bulabilir miyim sen kullandin mi birde bişey danışmak istiyorum Dr bişey demedi ama folik asit olarak inofolic combi toz folik asit var şimdiden kullanmak mi lazım acaba kullansam bişey olur mu iğne de kullanıyorum ama

Bende de pko var :KK43: bütün belirtilerini yaşıyorum hemen hemen bir arkadaş 4. Aşılamasinda gebe kalmış oda pko bende şansımı denemek istiyorum olana kadar devam. Bugün Gonal-f 900 iğneyle başladım günde 50ml dozla 5 gün kullanicam büyüme olur mu bilmiyorum tek duam bu streste yapmak istemiyorum tatlı türü pek yemiyorum eskisi gibi asitli içecekleri bıraktım çaya şeker bile atmıyorum artık düşün rabbim kucağımızı boş bırakmasın emeğimizi boşa çıkarmasın ne deyim artık iğnenin yanına D2 vitamini decavit pronatal diye bir ilaç yazmış fakat tek sorun benim büyük doz ilaçları yutamiyorum bu vitaminin şurubu veya aynı etkide bir vitamin bulabilir miyim sen kullandin mi birde bişey danışmak istiyorum Dr bişey demedi ama folik asit olarak inofolic combi toz folik asit var şimdiden kullanmak mi lazım acaba kullansam bişey olur mu iğne de kullanıyorum ama
Doktor bana bişey başlatmadi. Ben kendim d vitamini damlası ve folbiol başlamıştım zaten o değerlerim düşüktü.

Back
X