- Emoji Skoru
- 2.126
- Puanlar
- 133
Hic bilmiyorum son durumuCnm.biz de bb ye başlayacağız ışın hoca sanırım şu an yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bilmiyorum son durumuCnm.biz de bb ye başlayacağız ışın hoca sanırım şu an yok
Ama ben ışın hoca ile başlayıp timur hoca ile devam etmiştim kendi ozel durumumdan dolayi. Timur hoca ile de gorusebilirsinizCnm.biz de bb ye başlayacağız ışın hoca sanırım şu an yok
Ben oraya gitmedim bu ay bb ye gitmeyi düşünüyorumMerhabalar, Hakan Yaralıya gittiniz mi? Umarım güzle sonuçlar almışsınızdır yazalı bir kaç ay olmuş
Hmmmm Hakan yaralıdan neden vazgeçtiniz? Ben oraya gitmek istiyorum ama sanırım Ankara da en pahalı orası, değeceğine emin olmak istiyorumBen oraya gitmedim bu ay bb ye gitmeyi düşünüyorum
Hakan Yaralı Anatolia tüp bebek merkezi farklı yöntemler denemiyo ben 3 kez klasik tüp bebek yaptırdım zaten farklı yöntemler deneyen bir yer istiyorum bb de yenilikçi bir yer gibi duruyor bir de çevremde 44 yaşında bir kişi orada hamile kaldı güven veriyor dedi aslında Ankara'da çok fazla merkez var ben burayı seçtimHmmmm Hakan yaralıdan neden vazgeçtiniz? Ben oraya gitmek istiyorum ama sanırım Ankara da en pahalı orası, değeceğine emin olmak istiyorum
Bb de hangi doktoru tercih ettiniz peki? Laboratuvarının iyi olduğunu duydum açıkçası, umarım size de uğurlu gelir. Ankara da çok yer var ben 2 yerle görüştüm nokta atışı yok sanırım bu işte birine iyi gelen diğerinde tutmayabiliyor maalesefHakan Yaralı Anatolia tüp bebek merkezi farklı yöntemler denemiyo ben 3 kez klasik tüp bebek yaptırdım zaten farklı yöntemler deneyen bir yer istiyorum bb de yenilikçi bir yer gibi duruyor bir de çevremde 44 yaşında bir kişi orada hamile kaldı güven veriyor dedi aslında Ankara'da çok fazla merkez var ben burayı seçtim
Evet katılıyorum size ben doktor seçimi yapmadım açıkçası labaratuarı ve ek yöntemleri cezbetti beni çok isim yapmış doktorlara gittim sonuç 0 o yüzden artık bu merkezin yöntemleri daha önemli benim için bu 4.denemem olacak umarım sizin için de hayırlısı olur 1 Mart ta başlayacağım bilgi veririm buradanBb de hangi doktoru tercih ettiniz peki? Laboratuvarının iyi olduğunu duydum açıkçası, umarım size de uğurlu gelir. Ankara da çok yer var ben 2 yerle görüştüm nokta atışı yok sanırım bu işte birine iyi gelen diğerinde tutmayabiliyor maalesef![]()
İnşallah bu son okur diyelim. Maddi manevi baya yıpratıcı bir süreçEvet katılıyorum size ben doktor seçimi yapmadım açıkçası labaratuarı ve ek yöntemleri cezbetti beni çok isim yapmış doktorlara gittim sonuç 0 o yüzden artık bu merkezin yöntemleri daha önemli benim için bu 4.denemem olacak umarım sizin için de hayırlısı olur 1 Mart ta başlayacağım bilgi veririm buradan![]()
Merhaba epeydir buraya bakmamıştım gittiniz mi Hakan hocaya biz aralık ayında başladık pgt ile transfer oldu bugün 6.günüm belki aynı dönemlerde oradaydıkBen Adanadayım 3 kez Adanada denedim olmadı şimdi Ankara mı İstanbul mu derken Hakan Yaralıyı keşfettim okuyarak aralık ayında öngörüşme yapacağım doktorla ben yeni negatif haberi aldım maalesef 1 embriyo transfer edildi bana tutmadı 5.gün embriyosu ve pgt li idi sizin önceki doktorunuz kimdi ve nerede yaptırdınız diğer denemeyi
Ben henüz başlamadım inşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba epeydir buraya bakmamıştım gittiniz mi Hakan hocaya biz aralık ayında başladık pgt ile transfer oldu bugün 6.günüm belki aynı dönemlerde oradaydık![]()
genetik testler neden yaptıracaksınız ? Tolga hoca ne fiyat verdi size?Daha önce 2022'de BB Clinic'te 1 aşılama, 2 tüp bebek denemiştik. Arada bir doğal ama boş gebelik yaşadım. Dün de Tolga Ecemiş'le görüştük, cumartesi gerekli gördüğü genetik testleri yaptırıp bu adet dönemini değerlendirmeye karar verdik.
Bizim ikinci tup bebek denememizde 12 yumurtadan 0 döllenme oldu, ilkinde PGT hiçbir embriyo için olumlu gelmedi, bir de boş gebelik olunca taraflardan birinde ya da ikisinde genetik bir sorun mu var yoksa laboratuvar vb. dış etken kaynaklı mi diye araştırmak istediler. Boş gebeliği takip eden doktorum da önermişti yaptırmamızı.genetik testler neden yaptıracaksınız ? Tolga hoca ne fiyat verdi size?
Bu NK testini mutlaka yaptırmalı mıyım doktor intralipid serum kullanacak zatenBizim ikinci tup bebek denememizde 12 yumurtadan 0 döllenme oldu, ilkinde PGT hiçbir embriyo için olumlu gelmedi, bir de boş gebelik olunca taraflardan birinde ya da ikisinde genetik bir sorun mu var yoksa laboratuvar vb. dış etken kaynaklı mi diye araştırmak istediler. Boş gebeliği takip eden doktorum da önermişti yaptırmamızı.
Bu testler hariç 160 bin dedi sanıyorum, kağıda yazıp verdikleri için detaylı inceleyemedim, yarın bakarım isterseniz. NK testi ve gen testleri de 30 bini buldu diye tahmin ediyorum.
Merhaba bb de bu testler yapılmadı mı size bb de ek uygulamalar yapılmadı mı? Bb de memnun kalmadığınız bir şey oldu mu merak ettim ben yeni orada başladım ama sizce nasıl bir yerBizim ikinci tup bebek denememizde 12 yumurtadan 0 döllenme oldu, ilkinde PGT hiçbir embriyo için olumlu gelmedi, bir de boş gebelik olunca taraflardan birinde ya da ikisinde genetik bir sorun mu var yoksa laboratuvar vb. dış etken kaynaklı mi diye araştırmak istediler. Boş gebeliği takip eden doktorum da önermişti yaptırmamızı.
Bu testler hariç 160 bin dedi sanıyorum, kağıda yazıp verdikleri için detaylı inceleyemedim, yarın bakarım isterseniz. NK testi ve gen testleri de 30 bini buldu diye tahmin ediyorum.
Doktorunuz daha iyi bilir tabii. Yüksek risk gorse talep ederdi diye düşünüyorum. Tekrarlayan düşük geçmişiniz yoksa bence akışına bırakmak daha iyi.Bu NK testini mutlaka yaptırmalı mıyım doktor intralipid serum kullanacak zaten
Bb'de doktorumuz sorunsuz şekilde olacağını düşündü (Amh iyiydi, yaş cok ileri degildi, vb.) O nedenle PGT bile bizim talebimizle yapıldı ilkinde. Bizim üzerimizden bir genetik test veya NK testi yapılmadı. Ilkinde hic sağlıklı embriyo elde edemeyince ikincide edilir diye düşündüler sanırım (o zamanlar yurt dışında yaşıyor olduğum için bu süreç için geliyordum). İkincide de 10-12 yumurtadan opu sonrasi 1-2 gun içinde hic döllenme olmadı, biz de anlamadık, umudunuzu kaybetmeyin diye aradı Buğra bey. Açıkçası daha somut bir cevap beklerdim. 0 embriyo sonrası geçen sene doğal gebelik yaşayana kadar cocuk gündemini de kapatmıştık cunku cok moralimiz bozulmuştu. Bu surecte en olumsuz diyebileceğim nokta embryolog ile hiç iletişimde olamamak oldu sanırım.Merhaba bb de bu testler yapılmadı mı size bb de ek uygulamalar yapılmadı mı? Bb de memnun kalmadığınız bir şey oldu mu merak ettim ben yeni orada başladım ama sizce nasıl bir yer
Biz bb deyiz embriyoları pgt ye gönderdikDoktorunuz daha iyi bilir tabii. Yüksek risk gorse talep ederdi diye düşünüyorum. Tekrarlayan düşük geçmişiniz yoksa bence akışına bırakmak daha iyi.
İnşallah sağlıklı çıkarBiz bb deyiz embriyoları pgt ye gönderdik
İlk denememiz bakalım nasip
Kaliteleri 4AA ama insallah bakalım 6 tanesini gönderdikİnşallah sağlıklı çıkar![]()