Ankara da yeni anne olacaklarr bebekleriniz için nereden alışveriş yaptınızz?

TimurunAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
15
1
38
31
Ankaraya yeni taşındım sayılır.benim bebeğimin doğumuna 6hafta kaldı. bebeğim için alışveriş yapabileceğim önerebileceğiniz yerleri yazarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
26 gün önce doğum yaptim canm Allah senide bi avazda kurtarsin
besik için samanpazari
süs için suluhan
kiyafet için e bebek tavsiye ederim
Arabayi ufak tefek seyleri netten aldık

samanpazarı dediğiniz yer uygun mu ve tam olarak nerede kalıyor ben çayyolunda oturuyorum uzak mı bana acaba bende beşik bakıyorum da şu sıralar orada çeşit var mı yeterince

samanpazarı dediğiniz yer uygun mu ve tam olarak nerede kalıyor ben çayyolunda oturuyorum uzak mı bana acaba bende beşik bakıyorum da şu sıralar orada çeşit var mı yeterince
Ulusta canm cirkikcilar yokusu olarakta geçiyor yokusu çıkarken ilk sola dön oradaki sokakta var
ben park yatak almıştım netten yatağını küçük yollamislardi aynısını orada buldum

Ozelcan bebe diyorlar bende bir bakicam oraya.kizlar baska uygun yer bilen dokulsun lazim banada.ogun lcw aldim iki parca cinsiyet ogrendik diye sembolik 0-3 ve1-3 vardi guzeldide tavsiye ederim

Ulusta canm cirkikcilar yokusu olarakta geçiyor yokusu çıkarken ilk sola dön oradaki sokakta var
ben park yatak almıştım netten yatağını küçük yollamislardi aynısını orada buldum

birde bildiğiniz senetle alışveriş yaptırtan mağazalar var mı ankarada evkur gibi mesela

Ankaraya yeni taşındım sayılır.benim bebeğimin doğumuna 6hafta kaldı. bebeğim için alışveriş yapabileceğim önerebileceğiniz yerleri yazarsanız çok sevinirim
Bebeğinizin cinsiyeti erkek se uygun fiyata 0-3 ay giyim ürünlerim var hastane cikisi tulum takım özelden görüşebiliriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…