- 28 Mart 2020
- 21.373
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.905
- 598
Gerçek psikoterapiyle uzaktan bile ilgisi yok. Tv işi ancak bu kadar olur zaten.Töbe töbe ayyy çok utandım şuan :) bu aksam denk geldide izledim... izlemeyin sakın o diziyi zaten 2 tane beyin hücremiz kaldı o da gidecek
Nasıl yapıcaz onu anlamadı benBazilariniz benim isim analizi yaptigima denk gelmiştir. Sehirleri sevip sevmememizin de ismimizle ilgilisi var. Hic sevmedigimiz bir sehri evlilik soyadi ile sevebiliyoruz. Sevdigimizi sevmemeye basliyoruz gibi.
Aslında ankarayı sevmek zorunda değilsiniz sanırım kendinizden fazla şey bekliyorsunuz. Huzurlu ve sağlıklı olduğunuz için şükretseniz zamanla bulunduğunuz şehre karşı negatif hisleriniz azalacak. Bence şuan sadece nötr olmayı deneyinHuzur sağlık olunca insanoğlu işte illa bi memnuniyetsizlik.. şuan huzurum sağlığım yerinde olduğu için herhalde şükürsüz davranıyorum :0 gerçekten ankarayı sevmek istiyorum
Bi açtım tvyi kadın yanında 3 tane ermiş dedeyle dolaşıyor töbeyarabbim dedim ben ne izliyorum böylee :) normalde etkilenmem ama türk insanının neyden etkilenceğini biliyor bu acun :)Gerçek psikoterapiyle uzaktan bile ilgisi yok. Tv işi ancak bu kadar olur zaten.
Onu analiz bilen biri yapabilir ancak. Bu alana cok yetkin degilim ama. Bazen şehre degil dogrudan semte sevgimiz oluyormus. Ya da mahalleye. Derin bir konu aslinda.Nasıl yapıcaz onu anlamadı ben
Türk insanı oldugumu dusunuyorum ve beni hiç etkilemiyor.Bi açtım tvyi kadın yanında 3 tane ermiş dedeyle dolaşıyor töbeyarabbim dedim ben ne izliyorum böylee :) normalde etkilenmem ama türk insanının neyden etkilenceğini biliyor bu acun :)
Vallahi deniz istemiyorum... senede 2 kere gitmeyi kabullendim. Mesela konya güzel geldi ama ankara değil.. ikinin farkı nedir sence ?Tam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz.
Yakin ve güzel denizi varsa ama sen kotu ve uzak denizli bir yere gtsen olmuyor. Deniz baska bir sey.
Olmasi da yetmiyor nasil oldugu onemli
O ben yoh yaAaaa doğru dedin ailem yanımda olsa bende severdim sanırım .... ama şuan sevmemeyi değil sevmeyi çözmek istiyoruz :)
Kimsem yokAnkara bi özelliği olmayan bi şehir..eş dost akraba varsa bi nebze çekilir işte.
Bence bunu sen bulabilirsin anca bana deseler Konya ya git gitmem yani Ankarayi tercih ederim iki sehiri bilmememe ragmen ama insanlarin istekleri ve beklentileri cok farklidir bu sebepleVallahi deniz istemiyorum... senede 2 kere gitmeyi kabullendim. Mesela konya güzel geldi ama ankara değil.. ikinin farkı nedir sence ?
Valla bende uğuru seviyordum ondan sonra bende bi gıcık kaptım o programa.. netflizde güzel bi dizi war mı önerebileceğinTürk insanı oldugumu dusunuyorum ve beni hiç etkilemiyor.masterchef izliyordum en son. Ugura yapilan haksizlik sonucunda bıraktım izlemeyi.
Kimsem yokeşim ve ben
Güzel ilişki kurmayı çok çalıştımm hatta ilk sene sırf çevre ediniyim diye apartmandaki komşuları çağırdım... ipek halılarından ve delongi kettlelarından bana bahsettiler :))) yerdeki 250 tl yr aldığım ikea halımı küçümseyerek sen kaçarak mı evlendin dediler :0 ( gerçekten dediler ) :))))))Sevmedim, sevmiyorum ve sevmeyeceğim.
Daha çok evimdeyim zaten, pandemi öncesi de böyleydi.
Dostlar, arkadaşlar birkaç gidilen mekan, bu kadar.
Daha ötesi yok burada, o sebeple güzel ilişkiler lazım katlanmak için
Yeni uye olduk sayilir. Bu sebeple eski sayılabilecek seyleri de yeni izlemis oldum. Fi fiçi izledim. Atiye, bir başkadır, masum dizilerini izledim. Belgeseller izliyorum daha cok. 100 humans, sex explained, gıda suçları aklima gelenler bunlar.Valla bende uğuru seviyordum ondan sonra bende bi gıcık kaptım o programa.. netflizde güzel bi dizi war mı önerebileceğin
Aslında ankara da beni mutlu edecek bi yer var ama çok pahalı yaşamam için.... ümitköy-mutlukentBence bunu sen bulabilirsin anca bana deseler Konya ya git gitmem yani Ankarayi tercih ederim iki sehiri bilmememe ragmen ama insanlarin istekleri ve beklentileri cok farklidir bu sebeple
Ahahahah yaparlarGüzel ilişki kurmayı çok çalıştımm hatta ilk sene sırf çevre ediniyim diye apartmandaki komşuları çağırdım... ipek halılarından ve delongi kettlelarından bana bahsettiler :))) yerdeki 250 tl yr aldığım ikea halımı küçümseyerek sen kaçarak mı evlendin dediler :0 ( gerçekten dediler ) :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?