Ankara da zorunlu olarak yaşamak :0

Bazilariniz benim isim analizi yaptigima denk gelmiştir. Sehirleri sevip sevmememizin de ismimizle ilgilisi var. Hic sevmedigimiz bir sehri evlilik soyadi ile sevebiliyoruz. Sevdigimizi sevmemeye basliyoruz gibi.
Nasıl yapıcaz onu anlamadı ben

Huzur sağlık olunca insanoğlu işte illa bi memnuniyetsizlik.. şuan huzurum sağlığım yerinde olduğu için herhalde şükürsüz davranıyorum :0 gerçekten ankarayı sevmek istiyorum
Aslında ankarayı sevmek zorunda değilsiniz sanırım kendinizden fazla şey bekliyorsunuz. Huzurlu ve sağlıklı olduğunuz için şükretseniz zamanla bulunduğunuz şehre karşı negatif hisleriniz azalacak. Bence şuan sadece nötr olmayı deneyin

Gerçek psikoterapiyle uzaktan bile ilgisi yok. Tv işi ancak bu kadar olur zaten.
Bi açtım tvyi kadın yanında 3 tane ermiş dedeyle dolaşıyor töbeyarabbim dedim ben ne izliyorum böylee :) normalde etkilenmem ama türk insanının neyden etkilenceğini biliyor bu acun :)

Yillarim gecti Ankara’da...Seviyordum nedeni bilinmez ama?marmara boldesinde yasadiktan sonra evet insana cok kuru geliyor.Ama cocuklugum gevti.gencligim gecti .Yani omrumun bir bolumu gecti .Ondan herhalde.Anilar iste.

Bi açtım tvyi kadın yanında 3 tane ermiş dedeyle dolaşıyor töbeyarabbim dedim ben ne izliyorum böylee :) normalde etkilenmem ama türk insanının neyden etkilenceğini biliyor bu acun :)
Türk insanı oldugumu dusunuyorum ve beni hiç etkilemiyor. masterchef izliyordum en son. Ugura yapilan haksizlik sonucunda bıraktım izlemeyi.

Tam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz.
Yakin ve güzel denizi varsa ama sen kotu ve uzak denizli bir yere gtsen olmuyor. Deniz baska bir sey.
Olmasi da yetmiyor nasil oldugu onemli
Vallahi deniz istemiyorum... senede 2 kere gitmeyi kabullendim. Mesela konya güzel geldi ama ankara değil.. ikinin farkı nedir sence ?

Vallahi deniz istemiyorum... senede 2 kere gitmeyi kabullendim. Mesela konya güzel geldi ama ankara değil.. ikinin farkı nedir sence ?
Bence bunu sen bulabilirsin anca bana deseler Konya ya git gitmem yani Ankarayi tercih ederim iki sehiri bilmememe ragmen ama insanlarin istekleri ve beklentileri cok farklidir bu sebeple

Türk insanı oldugumu dusunuyorum ve beni hiç etkilemiyor. masterchef izliyordum en son. Ugura yapilan haksizlik sonucunda bıraktım izlemeyi.
Valla bende uğuru seviyordum ondan sonra bende bi gıcık kaptım o programa.. netflizde güzel bi dizi war mı önerebileceğin

Sevmedim, sevmiyorum ve sevmeyeceğim.
Daha çok evimdeyim zaten, pandemi öncesi de böyleydi.
Dostlar, arkadaşlar birkaç gidilen mekan, bu kadar.
Daha ötesi yok burada, o sebeple güzel ilişkiler lazım katlanmak için
Güzel ilişki kurmayı çok çalıştımm hatta ilk sene sırf çevre ediniyim diye apartmandaki komşuları çağırdım... ipek halılarından ve delongi kettlelarından bana bahsettiler :))) yerdeki 250 tl yr aldığım ikea halımı küçümseyerek sen kaçarak mı evlendin dediler :0 ( gerçekten dediler ) :))))))

Valla bende uğuru seviyordum ondan sonra bende bi gıcık kaptım o programa.. netflizde güzel bi dizi war mı önerebileceğin
Yeni uye olduk sayilir. Bu sebeple eski sayılabilecek seyleri de yeni izlemis oldum. Fi fiçi izledim. Atiye, bir başkadır, masum dizilerini izledim. Belgeseller izliyorum daha cok. 100 humans, sex explained, gıda suçları aklima gelenler bunlar.

Bence bunu sen bulabilirsin anca bana deseler Konya ya git gitmem yani Ankarayi tercih ederim iki sehiri bilmememe ragmen ama insanlarin istekleri ve beklentileri cok farklidir bu sebeple
Aslında ankara da beni mutlu edecek bi yer var ama çok pahalı yaşamam için.... ümitköy-mutlukent

Ahahahah yaparlar
Ama bu ank ya has bir şey değil, sığ insan yapar.
6 senedir aynı bu evimdeyim daha bir komşuyla selamlaşmak dışında ilişki kurmadım, istemem komşu.
Zırt pırt gitme gelme falan, ıykk.

Şuan pandemi ama etkinliklerde kurslarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
Çalışıyorsanız iş arkadaşı, çalışmıyorsanız ya eğitime devam eder ya da bahsettiğim gibi ilgi alanınızda kurslarla çevre edinirsiniz gayet güzel şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…