Hiç hiç hiç sevemedim Ankaraya evlendim çok zordu hala diyorum nasıl yaşamışım ki benim Türkiye sınırı içinde yaşamadığım max 8 şehir falan vardı sürekli 6 ay 1 sene 4 ay sürekli şehir şehir gezerim ama yok bir Balıkesir iki Ankara bana cehennem gibi gelmiştiAnkara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
4. Seneye girecez biz de1 senelik mi evlisin sen daha bakim :) 4. Seneden sonra göricimm seni:)) nedir bu koca aşkı
Töbe töbe4. Seneye girecez biz debi 9 yılda geçmişimiz var ama her gördüğümde ilk gördüğüm gibi hissediyorum elim ayağıma dolaşıyor
konu bile açmışsın yeni gördümAnkara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
Markette çalışıyorum dün işyerime geldi kuyruk almış başını gidiyor kadının ürünlerini kasadan geçiriyorum geldi durdu karlımda elim ayağıma dolaştı kadın bana bir şeyler anlatıyor anlamadım bile kalbimin ritmindenTöbe töbe
tunalı da yürümek kızılay da aylaklık yapmak hamamönünde közde kahve içmekkAnkara'da yasamayi istemek icin 2 sebep var benim açımdan. Mansur Yavaş ve Anıtkabir. Bir kere daha altını çiziyorum beğenmedim atacaklara BENİM AÇIMDAN
Hamamönunde közde kahve içmeyi sevıyorum.. bi de çamlıdere, kızılcahamam, sanırım ben ağaçlık ve sessız yerlerı mı sevıyorum... tunalı yaşım itibarşyle kafam kaldırmıo artıkıntunalı da yürümek kızılay da aylaklık yapmak hamamönünde közde kahve içmekk
şaşırmışlar onlar boşver gayet kaliteli sohbeti hoş insanlar da var Ankara da.Güzel ilişki kurmayı çok çalıştımm hatta ilk sene sırf çevre ediniyim diye apartmandaki komşuları çağırdım... ipek halılarından ve delongi kettlelarından bana bahsettiler :))) yerdeki 250 tl yr aldığım ikea halımı küçümseyerek sen kaçarak mı evlendin dediler :0 ( gerçekten dediler ) :))))))
Yaşanmışlık zamanla olur desenize... bende zamanla seveceğim o zamanBende ankarada dogup büyümüs hatta doğdugu evde sürekli büyümüs biri olarak ankarayı bırakıp istanbula ilk atandigimda 23 yaşindaydım ve istanbulu hiç sevmedim.kalabaliktı 70 cesit millet vardı.türklerden bahsediyorum
Bizim ankaramız gibi mi bizde herkes memur tipli böyle 70 cesit degildi.
3 yılda tayinimi ankaraya zor aldim.26 yasinda ankaraya döndüm.
Istanbulda kamudaydim usküdardan besiktasa 20 yıl önce 10 lira harcıyordum yol parasi.o para nasıl bitiyordu ist.da evden çıkmaya gör.cep delik cepken delik.hersey pahali.megerse anadolu yakası pahaliymis.40 yaşindan sonra evlendim görümcem ist. Gaziosmanpasa da pazari bile harika ne varsa avrupa yakasında varmıs gayet güzel ve uygundu istanbul.
Konu sahibi sunu hatırladim siz yazınca.ben tayinimi ankaraya cıkarmak icin geldigimde bir yaz günü ankara kızılayın agaçlı bir yeri herhalde ankara ne güzel ne huzurluydu bir beni kabul etmiyordu
Ilk sayfada yazıldıği gibi yasanmışlıkları anıları olmalı ki ankaranın sevebilesin
Bu arada başka şehirden gelip, üniversiteyi ankarada okuyup, kamuya girip memleketine dönmeyen isyerimde çok kißi var
Bizim buralarda tüm sehirler ayni, hic bir ozellikleri yokAnkara bi özelliği olmayan bi şehir..eş dost akraba varsa bi nebze çekilir işte.
Oturduğum semt ile ilgili sanırım vallahi normaline rastlamadım ki bende anormal biriyim :)şaşırmışlar onlar boşver gayet kaliteli sohbeti hoş insanlar da var Ankara da.
Sızın oralar neresi:)Bizim buralarda tüm sehirler ayni, hic bir ozellikleri yok
Evet doğru dediniz..insallah seversin.kendinize 1 yıl süre verin bence.aileniz neredeYaşanmışlık zamanla olur desenize... bende zamanla seveceğim o zaman
Ailem bursa da... vallahi 4 sene oldu.. 5. Senenin şerefine severmiyim ki :)Evet doğru dediniz..insallah seversin.kendinize 1 yıl süre verin bence.aileniz nerede
Yaklaşık on sene oldu, efe tarafından geldim bi de ... Alışamadım sevemedim sevemeyeceğimAnkara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
10 sene mi :0 allah seni ne etmeyeee... git sen bana moral lazım :)Yaklaşık on sene oldu, efe tarafından geldim bi de ... Alışamadım sevemedim sevemeyeceğim
Gidiyorum10 sene mi :0 allah seni ne etmeyeee... git sen bana moral lazım :)
Bir de 14 senedir ank da yaşayıp her gün İzmir’i özlemek var ki, daha vahim benceİstanbul'da zorunlu yaşamak
Hergün ama hergün İzmir'i özlemek
Ben Belcikadayim.Burada deniz yok , dag yok.Bir nehir var ve ormanlar, parklar.Sokaklar sira sira ev baskada hic bir sey yok.Sızın oralar neresi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?